Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 17-23 februarie 2020 Vărsător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva săptămânal 24-30 iunie 2019 VĂRSĂTOR. Determinarea provocată de opoziția Marte – Pluto

Horoscop Minerva săptămânal 24-30 iunie 2019 Vărsător. Concurența la locul de muncă poate provoca stres sau un conflict. Îți faci griji că reputația ta ar putea fi afectată. Abate-ți atenția de la stresul cotidian petrecând mai mult timp liber cu cei dragi. Activitățile de divertisment sau de agrement cu copii, vor fi cele mai revigorante. Continuă să lucrezi așa cum te-ai obișnuit și să ai grijă de cei care depind de tine. Evită speculațiile riscante acum. În schimb, încrederea că munca susținută și îndeplinirea sarcinilor de fiecare zi te va conduce spre succes. Fii diplomat când îți împărtășești cunoștințele creative cu alții.

S-ar putea să te preocupe foarte mult programul actual și felul în care viața ta zilnică este trăită cumva pentru alții. Nu este nevoie să pui prea multă presiune. Înțelege de ce faci acest lucru pentru că ar putea fi cheia pentru să te simți mai fericit și mai relaxat.

Pe măsură ce Neptun este retrograd în Casa a 2-a a banilor proveniți din muncă proprie și a bunurilor pe care le deți, acesta te poate încuraja să fii mai atent la veniturile și cheltuielile proprii. Pot fi scurgeri financiare fără să îți dai seama, așa că este timpul să faci un bilanț și să pui capăt.

În cele din urmă, Soarele va intra în Casa a 5-a, sectorul iubirii, a divertismentului și a creativității și, te încurajează să adopți obiceiuri care îți vor spori sănătatea și productivitatea în general.

Horoscop Minerva săptămânal Vărsător 24-30 iunie 2019 Relaţional

 Un accident recent determină întâlnirea cu anumite persoane cu autoritate pentru discuții sau, eventual, pentru acțiuni în justiție, lucru care te poate îngrijora și pe tine și pe cei apropiați. Pui foarte multe lucruri în balanță, te analizezi atent pe tine, ceea ce poate provoca sentimente de stres sau chiar de singurătate. Ajungi însă la o persoană specială, invitând-o să îți fie alături pentru o seară în oraș. Ascultă-ți intuiția și flerul pentru creativitate și dragoste, împărtășind unele idei cu ea. O relație din viața ta se poate termina sau se poate încheia. Vorbindu-i despre anumite obiceiuri pe care le-ai văzut la el/ea îi vei face un bine. Nu te pripi și ascultă atent.

Determinarea provocată de opoziția Marte – Pluto de la mijlocul săptămânii te poate ajuta să intri într-o rivalitate sentimentală fără să îți dai seama. Prietenii și familia ar dori să te  vadă așezat la casa ta, dar ai un răspuns perfect pentru fiecare întrebare legată de statutul tău unic!

Horoscop Minerva săptămânal Vărsător 24-30 iunie 2019 Profesional

 Ai putea fi frustrat de cei care rezolvă probleme profesionale pe termen scurt și pe care știi că le poți face mai bine decât ei. Apropie-te de acești oameni cu înțelegere în loc de o atitudine de superioritate. Rezistă nevoii de a prelua complet controlul.

S-ar putea să te confrunți cu niște persoane sensibile din punct de vedere emoțional așa că este important să fii calm și bine organizat. Fă tot posibilul pentru a stimula moralul colegilor tăi sau a colectivului din care faci parte. Abordarea pragmatică și simțul umorului te va impune ca lider, indiferent de poziția pe care o ai. Acordă o atenție deosebită acurateței oricăror informații importante pentru activitatea desfășurată la locul de munca.

Horoscop Minerva săptămânal Vărsător 24-30 iunie 2019 Financiar

 Te așteaptă noi oportunități, nu uita că pe măsură ce o ușă se închide, se deschide curând o alta. Organizarea la locul de muncă se plătește bine. Profiturile din afaceri și câștigurile financiare sunt rezultatul eforturilor personale. Totuși evită deciziile deranjante și fii răbdător cu oricare provocare întâlnită în această săptămână.

Aspectele din din sectorul financiar sugerează că banii vin și revigorează în acest fel cardul epuizat. Ai putea să îi folosești cu noroc, dar poate că vei știi să profiți de toată energia concentrată aici. Vei avea mult mai multă energie pentru a-ți  planifica viața financiară și o atitudine decisă vizând realizarea obiectivelor tale. Un aspect armonios arată că banii sosesc când te aștepți mai puțin. 

Horoscop Minerva săptămânal Vărsător 24-30 iunie 2019 Sănătate

Te simți foarte motivat în privința sănătății tale. Ești dispus să plătești orice sumă dacă îți face bine. Nu vei lăsa nici o pistă necercetată în căutarea unei sănătăți optime sau a unei rezolvări la orice problemă pe care o ai. Vrei să fii bine și să joci la fel de bine la toate nivelurile. Doar nu exagera si te epuiza înainte de vreme. Dacă vrei să faci ezerciții fizice, fă încălzirea mai întâi. Te va ajuta să eviți obstacolele de tipul contracțiilor musculare. Și hidratează-te.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top