Connect with us
Ferma vedetelor, sezonul al doilea

Vedete

Incepe emisiunea Ferma vedetelor. Concurentii isi vor disputa titlul de „Fermierul anului” in Cipru

De astazi intr-o saptamana, una dintre cele mai urmarite emisiuni din Romania, Ferma vedetelor, va debuta in cel de-al doilea sezon care se anunta a fi mult mai interesant ca primul. Uitati pe taramuri cipriote, cei 12 concurenti vor avea de infruntat adevarate provocari.

Cel de-al doilea sezon al emisiunii Ferma vedetelor va fi difuzat la PRO TV, din data de 16 februarie! De data aceasta, show-ul va putea fi urmarit in fiecare marti si miercuri, de la 20.30. Cele 12 vedete care vor concura in cadrul show-lui sunt Anda Ghita, Saveta Bogdan, Mircea N. Stoian, AMI, Lili Sandu, Viorel Sipos, Benny Adegbuyi, Maria Constantin, Marcel Toader, Sorana Darclée, Paul Ipate si Octavian Strunila.

Pentru acest sezon Ferma vedetelor producatorii au dorit sa aduca ceva nou. Daca in primul sezon concurentii s-au luptat pentru titlul de „Fermierul anului” intr-o locatie ascunsa din mijlocul padurii, sezonul al doilea va purta vedetele intr-o locatie exotica din Cipru! Cum era de asteptat, primul contact al celor 12 concurenti cu Ciprul a reprezentat paradisul: o plaja insorita, plina cu palmieri si o faleza superba la activ.

Ferma vedetelor sezonul al doilea

Cu toate acestea, bucuria nu a durat foarte mult, pentru ca cele 12 vedete din cadrul emisiunii Ferma vedetelor si-au dat seama ca viata la ferma din Cipru nu este tocmai un colt de rai. Concurentii sunt nevoiti sa locuiasca in conditii similare cu cele de acum 100 de ani, intr-un loc izolat si lipsit de confortul vietii moderne cu care sunt obisnuiti.

Alaturi de cei 12 participanti, Iulia Vantur si Nea Rata vor avea grija, la fel ca si in primul sezon, de bunul mers al lucrurilor in Cipru. Cei doi le vor da concurentilor sarcini si sfaturi, insa le vor recompensa munca cu diverse avantaje si surprize.

Sursa foto www.paginademedia.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top