Connect with us
Radu Banciu îl face praf pe Dragoș Pătraru: "Un ghiolban care face glume de doi bani". Ce spune despre TVR

TV

Radu Banciu îl face praf pe Dragoș Pătraru: „Un ghiolban care face glume de doi bani”. Ce spune despre TVR

Radu Banciu l-a atacat dur pe Dragoș Pătraru, realizatorul TV aflat în conflict deschis cu televiziunea publică.

Prezentatorul de la B1 TV l-a criticat în termeni duri pe realizatorul emisiunii „Starea Nației” de la TVR, dar și pe cei din conducerea postului național de televiziune.

„Televiziunea Română nu o să-l dea niciodată afară pe Pătraru. Am ajuns să o trăim și p-asta. Să îți insulți pentru a nu știu câta oară angajatorul și ăla să nu te dea afară, chiar dacă e instituție publică. Ăsta e serviciu public?! Un ghiolban care face niște glume de doi bani.

Televiziunea publică ține o emisiune cu un ghiolban, cu un nenorocit, cu un individ care nu are ce să caute pe TV, un om fără curaj, fără carismă. Cum să stai la un serviciu public cu rahatul ăla de emisiune?!

Serviciu public e să îmi dai Bach, piese de teatru live de la Teatrul Național, să îmi dai operă, să îmi dai filme de cinematecă, nu porcării! Ăla (Dragoș Pătraru -n.r) l-a înjurat pe unul din Consiliul de Administrație și TVR nu poate să-l dea afară pentru că e singurul care face audiență cât de cât.

Ce serviciu public?! Sunteți numai niște ramoliți care vă plimbați între voi. O televiziune serioasă îl dădea afară”, a spus Radu Banciu, în emisiunea Lumea lui Banciu, din 29 aprilie.

Reacția lui Radu Banciu vine după scandalul Pătraru – TVR

Reacția lui Radu Banciu vine ca urmare a unui scandal dintre Dragoș Pătraru și cei aflați în CA al TVR. Jurnalistul a acuzat cenzura la postul public de televiziune și a făcut comentarii acide în emisiunea sa despre cei din conducere.

Dragoș Pătraru, în scandal cu conducerea TVR. Realizatorul anunță că Starea Nației nu va mai fi produsă postul public

TVR a venit cu un comunicat despre această situație.

„Televiziunea Română asigură libertatea de exprimare şi promovează pluralitatea de opinii, conform misiunii sale publice. Dovada acestui fapt este tocmai difuzarea pe post, pe unul dintre canalele sale principale, a recentelor ediţii ale emisiunii „Starea naţiei”, în care este satirizată sau criticată conducerea societăţii”, menționează comunicatul TVR, semnat de departamentul de comunicare al instituției, publicat de paginademedia.ro.

Textul mai menționează că relaţiile contractuale trebuie respectate de ambele părţi, fie că este vorba angajaţi ai societății, de colaboratori sau de alţi parteneri externi.

„În acest context, ne rezervăm dreptul legal şi firesc de a acţiona pentru a proteja imaginea instituţiei, în deplin respect pentru telespectatorii noştri şi pentru misiunea publică încredinţată.”

4 Comments

4 Comments

  1. HD

    2018-04-30T21:03:11+03:00 at 21:03

    Patraru are umor si mai mult chiar …critica ce e de criticat, evenimente care ne marcheaza viata noua si copiilpr nostri.
    Banciu ,Badea si altii ca ei(depinde de ce televiziune ii plateste) sint frustrati , gelosi,partinitori(nu sint obiectivi) si vorbesc foarte urit.
    De exemplu Patraru este consecvent, indiferent la ce televiziune lucreaza, pe cind Banciu …fara cuvinte.

  2. Nick PopA

    2018-04-30T18:05:38+03:00 at 18:05

    Dar tu sau jigodia Badea ce crezi ca sunteți mai prejos, latrinelor ?! Beahhhh ! Niște spurcăciuni care puțiți a hoituri !!!

  3. JUST

    2018-04-30T17:50:11+03:00 at 17:50

    Mai mulţi ,,GHIOLBANI” … Şi Banciu,şi Rareş etc .Sunt şi ei pete de culoare ,,curat murdare” dar necesare!

  4. Modrea Marin Vasile

    2018-04-30T12:07:50+03:00 at 12:07

    Chiar daca Banciu , zis si Cap de porc este el insusi un Mare badaran , cateodata , dar macar are ceva in cap , se vede ca este citit si are abordari originale aproape de fiecare data (eu personal nu il inghit) ; are dreptate . Acest Patraru a mai fost dat afara mi se pare de la enspe posturi tv.
    Dpmdv – traiasca telecomanda pt ca imi permite sa scap de mutra antipatica a patrarului instantaneu , chiar inainte sa apara pe ecran , pt a-mi proteja „starea” .

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top