Connect with us
Horoscop Minerva 2021 Pești. Urmează un an plin de oportunități

Horoscop 2021

Horoscop Minerva 2021 Pești. Urmează un an plin de oportunități

Horoscop Minerva 2021 Pești (19.02 – 20.03) – Primele previziuni pentru Horoscop 2021. Privire generală.

Se pare că în 2021 majoritatea așteptărilor nativilor Pești sunt îndeplinite. Obiectivele voastre vor fi bine recompensate și apreciate anul acesta. Veți avea o mai bună înțelegere a poziției voastre actuale și a modului în care trebuie să mergeți pentru a ajunge la înălțarea spirituală și personală pe care o doriți. Ați putea să vă canalizați energia către direcții pozitive.

Există, de asemenea, o natură vie și deschisă a exitenței voastre încă de la începutul acestui an, ceea ce înseamnă că puteți debuta în 2021 printr-o schimbare uriașă, cum ar fi schimbarea carierei sau începerea unei relații.

De-a lungul anului, sentimentul de încredere și determinare va crește. Vin o mulțime de oportunități, fiți pe fază, asumați-vă ce se întâmplă și încercați să le duceți la niveluri superioare. Cu toate acestea, nu înseamnă că trebuie să folosiți tot ceea ce vă iese în cale. Este mai bine să spuneți nu, anumitor lucruri, mai ales când vine vorba despre relații. Cei tineri, mai ales cei care vor termina o facultate sau studiile de masterat veți avea parte de succes academic și îmbunătățire profesională în comparație cu perioada din ultimii ani.

Veți fi în situația de a da sfaturi. Lumea vă caută și vă oferă sfaturi cu privire la cariera voastră. Venus se mută în Capicorn pe 8 ianuarie iar Capricornul este semnul înțelepciunii împărtășite. Veți fi deschis și receptiv, mai ales atunci când sfaturile vin de la cei cu o puternică înțelegere a vieții. Poate veți trăi sentimentul că sunteți dirijați de cineva nevăzut și care este benefic pentru semnele de apă. S-ar putea să vă simțiți ca și cum viața v-a așezt într-o barcă, v-a dat și vâsle și nu trebuie decât să navigați pe marea vieții. Este un moment foarte bun pentru Peștii melancolici, visători deoarece au ocazia să se îndrăgostească și să exploreze șanse sentimentale.

Horoscop Minerva 2021 Pești. Previziuni complete

În februarie, cheltuielile pot fi mari decât v-ați planificat, dar relațiile voastre capătă căldură, sinceritate și generozitate cu Venus în Vărsător în noapte de 1 spre 2 februarie și va scoate la iveală tot ce este mai bun din voi.

În ce privește stilul de viață, credința dar mai ales practicile de meditație, de rugăciune și de împământare vă vor ajuta să vă dezvoltați echilibrul. În martie, dragostea continuă să fie o prioritate datorită lui Venus în Pești, dar felul în care cheltuiți banii ar putea avea nevoie de puțină atenție. Analizați-vă cheltuielile, gândițivă la ce ați trăit în 2020 pentu că este o perioadă care se va continua și în 2021 și încercați să fiți precauți cu economiile voastre. Până în aprilie, veți avea într-o perioadă de prosperitate și câștiguri financiare și, de asemenea, beneficiați de promisiuni profesionale și personale, pe măsură ce Marte intră în Rac pe 23 aprilie, și vrea să-și vă provoace să faceți totul sub imperiul impulsivității.

Totuși va fi un moment al acordului și al păcii. Vă va fi fi mai ușor să lucrați cu toată lumea. Veți resimți această perioadă de stabilitate până în mai, dar starea voastră de spirit poate fluctua, creând un anumit dezechilibru emoțional. Acest lucru este într-o oarecare măsură inevitabil, deoarece sunteți o creatură de apă și apa trebuie să se miște nu să stagneze acum. Lăsați-vă în voia emoțiilor care vor curge prin voi.

Pe măsură ce se trece în iunie, veniți cu mai multe idei noi la locul de muncă și vă simțiși mai mult decât confortabil să împărtășiți aceste lucruri, pentru că sunteți deschiși și expresivi. De asemenea, puteți obține un profit constant la locul de muncă. Iulie în schimb, este o invitație să reaprindeți dragostea într-un mod în care doar voi știți să o faceți – romantic, sunteți o creatură misterioasă învăluită de o anume magie și aveți un mod liniștit de a-i ademeni pe ceilalți pe orbita voastră.

Până și căsătoria este în cărți în 2021. Undeva, spre sfârșitul verii, viața personală se simte calmă și împlinită și din punct de vedere financiar, veți vedea că lucrurile se îmbunătățesc în continuare. În septembrie s-ar putea să vă mutați în lumea voastră interioară și să experimentați zbaterea romantică. Nu va fi ceva serios, dar vă va învăța lecții valoroase despre cum să comunicați unul cu celălalt. Sfârșitul anului vă ajută să încheiați pe profit, dar este posibil să aveți parte și de un eșec neașteptat în viața personală. Abilitatea voastră de a pluti și de a curge vă va servi. Există oportunități pentru noi cariere, hobby-uri și experiențe. De obicei, sfârșitul unui an este unul de bilanș, dar voi veți simți că lucrurile abia încep.

Horoscop Minerva 2021 Pești – Patru planete vă vor influența viața de zi cu zi:

Pe tot parcursul anului, Neptun și Pluto vă vor ghida: orice se întâmplă, urmați-vă instinctul.

Uranus vă va împingere înainte când sunteți prea ezitanți, iar Jupiter vă va oferi biletul câștigător la loteria sentimentalor, între mijlocul lunii mai și sfârșitul lunii iulie.

Oportunitățile personale din 2021 sugerează că ar trebui să fiți fideli vouă înșivă și să urmați câteva idei pe care le aveți, pentru ca viața voastră să rămână aceeași ca nu cumva să vă provoace la o acțiune rebelă undeva la jumătatea anului. De la mijlocul lunii ianuarie și până la mijlocul lunii martie aveți multe planete care să vă ajute în noi domenii ale vieții – sunteți susținut și simțiți că acesta este timpul vostru pentru a vă promova ideile. Cei născuți în perioada 19-27 februarie vor fii cei mai afectați de schimbare anul acesta.

Dintre limitările personale aș puncta faptul că până în luna mai, este posibil să simțiți că de fapt, unele limite sunt aduse de obligațiile pe care le aveți față de alții, deoarece există multe promisiuni, dar niciuna care să se împlinească. Ați putea folosi acest timp pentru a termina un studiu pe termen lung sau pentru a încheia o chestiune juridică între voi și alții.

Horoscop Minerva 2021 Pești Relațional

Începi anul într-una dintre cele mai frumoase poziții în care se poate afla un o: îndrăgostit. Pentru voi, dragostea este întotdeauna o experiență de vis și de aici, elementele de suprarealism care apar pe parcurs. Puteți experimenta dragostea, deoarece poeții, producătorii de filme și povestitorii au descris-o dintotdeauna.

Venus în Capricorn din 8 ianuarie face ca dragostea să fie o prioritate. Datorită caracterului deschis al lunii ianuarie, puteți începe prin a încheiea o relație veche și începerea unei relații noi. Iubirea poate veni cu siguranță în mod neașteptat, dar nu este aceasta însăși natura iubirii? Nu pot spune când se va întâmpla sau cum sau cu cine, dar se va întâmpla.

Până în februarie, pe măsură ce Mercur se mută în Vărsător pe 8 ianuarie și el, relațiile se adâncesc și capătă încredere, respect, generozitate și căldură. Vă veți simți foarte confortabil unul cu celălalt ca și când v-ați fi cunoscut de o viață. Poate exista un sentiment de legătură din alte vieți între voi.

Apoi, pe 11 iulie, Mercur se mută în Rac și este posibil să trebuiască să reaprindeți dragostea, mai ales dacă ați simțit că ați fost distant cu partenerul vostru de ceva timp. Faceți-vă timp pentru a face lucruri mărunte pentru partenerul vostru și pentru a ține pasul cu sensibilitățile voastre care sunt mai mult de domeniul iluziilor, pentru că rafinamentul stă în amănunte și asta poate fi un atuu pentru voi. Pari ca o ființă care trăiește în afara acestei lumi. În septembrie, s-ar putea să constatați că gustul amar al unor certuri sau provocări, dar aceasta se întâmplă tocmai pentru a afla mai multe despre cum să vă aprofundați legătura și să comunicați!! Potențialul pentru viitorul relațiilor voastre este nesfârșit pe măsură ce anul se închie, iar acesta este doar începutul.

În altă ordine de idei, dragostea și romantismul vor fi foarte intense în ceea ce privește angajamentul unul față de celălalt. Chiar și cei singuri vor găsi dragostea vieții lor, mai ales de la prieteni apropiați. Acest partener va fi fidel și angajat față de voi cu certitudine. În acest fel, vă veți simți mai încrezători în ideea de căsătorie și de întemeiere a unei familii.
Nu vă așteptați la perfecțiune, deoarece în fiecare relație există câte un conflict din când în când. Cu toate acestea, asigurați-vă că ascultați ce spune și care sunt preocupările partenerului vostru. Apoi, faceți schimbările necesare pentru ca relația să prospere și să se consolideze. Pentru cei care doresc să aibă copii, 2021 este un sezon bun pentru ca femeile Pești să rămână însărcinate.

Nativii Pești căsătoriți, vor experimenta trăiri intense alături de soții și familiile lor. Chiar și atunci când există o distanță fizică mare, legătura voastră va spori în continuare.
Unii nativi pești vor trăi sentimente uitate atunci cân vechi parteneri revin la ei fără lupte. Prin urmare, o căsătorie care părea sortită eșecului, are șansa să se salveze. Cei singuri nu vor mai lupta cu presiunea societății pentru căutarea unui partener dorit. Nu uitați să țineți cont de trăsăturile de personalitate ale Peștilor pe tot parcursul anului și să rețineți schimbările pozitive pe care le experimentați.

Horoscop Minerva 2021 Pești Profesional

Acest lucru se poate schimba în 2021 pentru că vrei să fii propriul tău șef sau să ai mai multă libertate d mișcare. Unii pot chiar să constate că nu mai lucrează în același mod, dar rămân să lucreze pentru aceeași companie, poate ca operator independent de un anumit tip sau în telemuncă. Martie și iunie aduc noi ocazii în acest sens.

Aș spune că noul an este un moment minunat pentru a prospera și pentru a vă extinde cariera. Aveți șansa să vă dezvoltați în carieră și să obțineți o promovare chiar și în sistem online sau șansa de a vă muta în străinătate. Veți putea alege în ce ramură să lucrați, deoarece aveți un paletă largă de acțiune. Nu uitați să vă perfecționați abilitățile profesionale ca să vă permiteți să vă dezvoltați prin experiențe.

Vor fi și vremuri provocatoare. Cu toate acestea, cel mai bine este să să învățați din greutăți în loc să le opuneți rezistență. Aveți grijă să nu vă aventurați în afaceri care pot însemna riscuri uriașe. Trebuie să mergeți înainte făcând alegeri pe baza experiențelor anterioare. În acest fel, evitați capcanele.

Uneori viața găsește o modalitate de a prezenta o oportunitate sau găsiți asistență într-un loc neașteptat. Aceasta face parte din imprevizibilitatea vieții și a lucrurilor. Anul acesta începe cu o ofertă de la cineva care este dispus să ofere și sfaturi și îndrumări dar și un început bun. Sfaturile vor ține de carieră și vă vor ajuta să luați decizii sensibile și eficiente, mai ales atunci când combinați ceea ce vi se spune cu propria intuiție – aceasta poate fi o îmbinare între teorie și practică. S-ar putea să simțiți că viața vă dirijează în moduri semnificative și poate nu întâmplător veți începe anul cu senzația de aventură și cu trecerea la o nouă carieră. Percepeți timpul corect. Acest lucru vă permite să prosperați până în aprilie și să vă simțiți foarte stabili din punct de vedere profesional și mai stabili și relațional ca și cum ați fi găsit casa dorită datorită lui Marte care se mută în Gemeni. În iunie vă simțiți atât de confortabil încât împărtășiți colegilor părerile și gândurile și demnstrați talente neștiute care vă permit să inițiați o mulțime de schimbări. Marte în Gemeni vă încurajează să exprimați și să împărtășiți.

Vă dura apoi ceva timp, ca să ajungeți într-un loc în care să vă simțiți atât de încrezători în voi înșivă, dar odată ce ajungeți în acel punct, demonstrați o reputație de neclintit și oamenii vă vor căuta. Perspectivele provin dintr-un loc unde vă conduce instinctul. Pe măsură ce se trece în decembrie, vă sunt oferite noi șanse de carieră. Dacă sunteți în căutarea unei schimbări sau doriți să evoluați altfel, aveți la dispoziție posibilități de explorat.

Horoscop Minerva 2021 Pești Financiar

2021 promite să fie un an bun pentru nativii Pești, în ceea ce privește resursele financiare. Pentru voi, celălalt stăpân al semnului vostru, Jupiter, stăpânul bunăstării și a averii este plasat favorabil, astfel încât anul să fie plin de resurse. Ar fi o îmbunătățire a stilului tău de viață și te-ai mulțumi și cu câteva planuri de investiții pe termen lung.

Dar feriți-vă de cheltuielile nedorite și de excesul de îngăduință față de finanțele voastre. Orice fel de riscuri asumate sau de speculații financiare ar putea să vă debarce în ape tulburi. Prin urmare, călcați cu prudență, tatonați, analizați și nu luați decizii impulsive în ce privește banii. Deși nu există influențe planetare majore care să dezechilibreze balanța financiară, Jupiter v-ar putea tenta să vă asumați riscuri financiare ocazionale, dar cum veți avea bani pe tot parcursul anului, jucați în siguranță și respectați cheltuielile de rutină.

Adevărul este că 2021 relevă faptul că anul va aduce lucruri care vă favorizează. Veți putea avea un stil de viață mai bun așa cum v-ați dorit de mult timp. De asemenea, veți putea alege investiții care vă vor servi mult timp. Cu toate acestea, chiar dacă sunteți dornici să încercați să nu cheltuiți excesiv pe lucruri care nu sunt importante.

Posibil să începeți anul cu cheltuieli destul de mari, dar acest lucru se poate datora faptului că există plăți esențiale și necesare pe care trebuie să le efectuați. Cel puțin faceți aceste plăți la începutul anului! Drept urmare, luați facturile la mână și concentrați-vă asupra plăților pe care trebuie să le efectuați și, bineînțeles, să salvați ce mai puteți. Schimbați-vă mentalitatea în ce privește banii, mai mult în funcție de nevoi decât de dorințe, până când veți câștiga un mic impuls financiar și chiar un avantaj. Veți avea alte oportunități de a reflecta asupra câștigurilor și economiilor voastre pe după 26 februarie, pe măsură ce Venus se mută în Pești și atunci ați putea să aprofundați puțin obiectivele financiare pentru viitor.

Cheltuiți pentru lucruri pentru că aveți nevoie de ele sau pentru că le doriți? Există locuri unde puteți face economii? Aveți câteva obiceiuri care nu vă avantajează atât de bine precum ați dori? Din fericire, până în aprilie veți descoperi că Soarele vă permite să ajungeți într-un punct de unde prosperitatea și câștigul financiar este asigurat. Urmează stabilitatea și securitatea, ceea ce vă poate încuraja să analizați investițiile. Eficacitatea la locul de muncă vă va răsplăti cu profit în iunie datorită abundenței lui Marte care va ajunge în Leu pe 12 iunie.

Situația financiară continuă să se îmbunătățească pe parcursul verii și, pe măsură ce trecem în toamnă spre iarnă, veți experimenta o reîncărcare financiară dintr-un loc neașteptat. Începând cu data de 6 noiembrie grație lui Venus ajunsă în Capricorn – acest lucru se poate manifesta ca un dar. Înțelegerea voastră legată de bani este că ei pot veni și pleca, asemenea unui râu sau ca un torent, dar dacă săpați mai adânc, veți descoperi resurse care să vă ajute să vă puteți descurca foarte bine din punct de vedere financiar.

Horoscop Minerva 2021 Pești Sănătate

2021 va fi de sprijin din acest punct de vedere. În ciuda instabilității sistemului nervos al acestui semn zodiacal, în prima jumătate a anului viitor va fi posibil să vă relaxați și să analizați calm ceea ce se întâmplă în jur. Este o perioadă importantă, care ar trebui să fie dedicată odihnei și hobby-urilor. Începând cu ianuarie, trebuie să îl folosiți pentru a vă recâștiga puterea și energia internă.

Odată cu venirea ploilor de primăvară, trebuie să se acorde atenție sistemului imunitar. Către începutul lunii martie, nu vă grăbiți să vă schimbați garderoba și să purtați haine de vară la prima zi mai călduroasă. Vremea poate fi înșelătoare, așa că va trebui să acordați atenție deosebită felului cum vă îmbrăcați înainte de a ieși din casă. De asemenea, nu uitați de vitaminele din fructele de sezon. În aprilie și mai, vor fi extrem de necesare. Vă creșteți imunitatea, iar starea de bine interior nu vă va părăsi. Puteți chiar spori și efortul fizic, întăridu-vă musculatura prin exerciții în sala de sport sau faceți cât mai multe drumeții, va fi de folos nu doar pentru siluetă și bună dispoziție, ci și pentru fortifierea sistemului cardiovascular.

Trebuie remarcat însă riscul de intoxicații alimentare sau alergiile sezoniere la polen, insecte ș.a.. Este bine să aveți în casă un anti-alergen ușor, mai ales înainte de a pleca în concediu sau când faceți drumeții. Este posibil ca sistemul gastrointestinal să fie slăbit, motiv pentru care vă sfătuiesc să apelați la decoctul de mușețel, acest lucru vă va calma durerile de stomac sau va rezolva problemele cu scaunul. Fiți atenți la perioada de valabilitate a produselor și temperatura la care le depozitați. Nu abuzați de alcool, este cel mai amre dușman al semnului vostru.

Septembrie însă, este caracterizat printr-o deteriorare a sănătății, pierderea forței și pot apărea stările de apatie și de dispoziție proastă. Nu trebuie să vă relaxați și să renunțați, puteți face ceea ce vă place și să vă gândiți la lucrurile bune care vi s-au întâmplat în prima jumătate a anului. Pentru a preveni bolile virale, în această perioadă, aerisiți bine camera în care vă aflați, spălați-vă mâinile după vizitarea locurilor publice și păstrați curățenia în jurul vostru. Odată cu venirea iernii, vă sfătuiesc să acordați atenție nutriției corecte și detoxifierii organismului, acest lucru va crește imunitatea și vă ține departe de infecțiile virale.

CITEȘTE INTEGRAL Horoscop Minerva 2021 pentru fiecare zodie:

BERBEC TAUR GEMENI RAC LEU FECIOARĂ BALANȚĂ SCORPION SĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop 2021

To Top