Connect with us

Horoscop 2021

Horoscop Minerva 2021 Vărsător. O nouă perspectivă în noul an

Horoscop Minerva 2021 Vărsător (20.01 – 18.02). Primele previziuni Minerva pentru Horoscop 2021. Privire generală.

Ianuarie marchează un moment important pentru voi deoarece veți face ceva nou, care ar trebui să vă stimuleze imaginația. De asemenea, este și un moment de beneficiu profesional și financiar, care stabilește care vă e locul în anul următor și începeți lucrurile în forță. S-ar putea să cheltuiți mai mulți bani pentru varii drumuri prin țară sau chiar și în afară, dar vor exista și bani, sume care vă intră în buzunar odată cu trecerea lui Venus în Capricorn, pe 8 ianuarie, ajutându-vă să fiți creativi.

Să economisiți va fi puțin cam dificil la începutul anului, dar încercați totuși să adunați niște bani albi pentru zile negre, dacă puteți. Este posibil ca bunăstarea voastră să aibă nevoie de un pic de stimulare deoarece aveți tendința spre lene, poate și din lipsă de motivație și oboseala care s-a acumulat la începutul acestui an. Adoptarea unor obiceiuri cotidiene poate face diferența.

În februarie, dragostea poate lua dimensiuni magice, iar problemele care ar fi putut să vă preocupe într-o vreme vor fi rezolvate cu ușurință. Venus în Vărsător nu va dori decât să repare lucrurile. Viața ta financiară continuă să fie cea care a fost și până acum, acasă sau la locul de muncă, veți excela atunci când vă acceptați inteligența și vă puneți mintea la lucru.

Horoscop Minerva 2021 Vărsător. Previziuni complete

Martie continuă să fie benefică din punct de vedere financiar, dar puterile voastre de concentrare s-ar putea să diminueaze odată cu intrarea lui Venus în Berbec de parcă ar dori să vă distragă și să se dilueze în ceva „nou” și „distractiv” după 17 martie. Încercați să vă îmbunătățiți atenția. Pe măsură ce începe primăvara, deveniți mult mai activi și capabili să mișcați lucrurilor și puteți obține avantaje de pe urma unor sume de abi proveniți din munca part-time și chiar prin bijuterii. În viața personală, ați putea duce niște lupte dificil de rezolvat, dar care aduc și potențialul de catharsis și ușurință odată rezolvate.

Nu aveți nimic de pierdut dacă puteți fii atenți la lecțiile lui Venus în Gemeni pe 8 mai. Unda de optimism promite ca totoul va fi bine. Munca asiduă continuă să dea roade până în mai, permițându-vă să vă ocupați și de mici investiții, obiecte de uz casnic mai scumpe și de economii, precum și pentru a face alte câteva achiziții de care să vă bucurați. Se pare că există destui bani pentru toate nevoile tale. Este un moment de prosperitate care vă va permite să trăiți într-un mod mai liber viața. La locul de muncă, există opțiunea pentru un transfer sau o promovare. Dacă vreți o schimbare de mediu, acesta este un moment excelent pentru a sări la oportunitățile care se întrevăd.

Pe 11 iulie, Mercur se mută în Rac și atingeți un vârf profesional pe care îl așteptați de ceva vreme și, de asemenea, o perioadă minunată pentru viața ta personală. Percepeți lucrurile mai ușor și destinse și dobândiți chiar un simț al ritmului. Creșterea este probabilă mai ales dacă vă concentrați asupra propriei afaceri sau a proiectului de la locul de muncă.

Mercur se mută în Leu pe 28 iulie și pot exista neînțelegeri și provocări în mai multe domenii ale vieții care necesită concentrare și gândire prealabilă. Câștigurile financiare și căsătoria devin probabile în septembrie, pe măsură ce Jupiter în semnul vostru trimite semnale spre luna octombrie pentru primirea unor informații de valoare.

Este un moment bun pentru a începe un nou proiect sau o nouă lucrare și veți avea o mulțime de oameni care să vă sprijine. Galopând în noiembrie, volumul de muncă crește, dar sunteți foarte eficienți în realizarea lucrurilor, ceea ce înseamnă o bilă albă pentru reputația voastră. Sfârșitul anului vine cu mare încredere și va fi cu o creștere profesională și financiară. Stabiliți-vă câteva obiective financiare clare pentru sfârșitul acestui an, iar 2022 ar trebui să se anunțe și mai bun.

Horoscop Minerva 2021 Vărsător. Trei planete vor juca un rol important în viața voastră în 2021:

• Jupiter și Saturn care vor aduce dorința acerbă, spirit de luptă și un moral puternic.

• Fii atent la Uranus, care se va fii fericit să încerce să te scoată din joc exact atunci când totul pare că merge șnur și te va încurca și în plan emoțional.

Oportunitățile personale le aduc Saturn și Jupiter care sunt în semnul vostru tot anul și îi va influența în special pe cei născuți în perioada 1-7 februarie. Cei interesați de activități artistice, muzicale sau mistice, își pot urma visul sau vă puteți spori cunoștințele ori folosirea lor în domeniile în care activați. În februarie, când trei planete personale se deplasează prin semnul dvs., poate fi un moment de acțiune personală.

Limitările personale sunt aduse de pierderea simțului realității, încrederea prea mare în noroc sau pur și simplu nu sunteți atenți atunci când gestionați contractele financiare, toate sunt domenii care vă pot provoca frustrări inutile în acest an.

Horoscop Minerva 2021 Vărsător Relațional

Chiar și cu natura ta fixă, o poveste de dragoste trebuie să poarte întotdeauna promisiunea a ceva nou pentru a te menține interesat. Cu Venus în Capricorn din 8 ianuarie, dacă sunteți singur, veți căuta un partener care să fie rapid din punct de vedere mental, interesat și interesant și să gândească anticipativ deoarece aveți nevoie de cineva cu care să vă puteți conecta la toate nivelurile, mai ales intelectual.

Este probabil să întâlniți pe cineva special prin muncă, pentru că vă puteți conecta în plan mental sau prin prieteni pentru că puteți împărtăși multe lucruri în comun. Lucrurile încep să prindă contur pe 21 februarie, unde există o mulțime de oportunități pentru Vărsătorii singuri care își dresc dragoste. Cei aflați în relații pe termen lung pot rezolva probleme, conflicte sau dispute ale ego-ului care le-au provocat relațiile de ceva timp, așa că există un sentiment de claritate și curățenie în jurul lor și pot duce relația la un alt nivel.

Nu există o agendă, ci doar spiritul și intenția de a vă apropia. Primăvara este cunoscută ca sezonul iubirii și vei fi activ și sentimental în ceea ce privește generozitatea față de partenerul tău cu Venus, planeta iubirii, care se mută în Gemeni, pe 9 mai. De regulă, ceea ce se primește în dragoste este ceea ce oferim și relațiile pot fi o reflectare a propriei capacități de a iubi. Poate exista un mare catharsis atunci când vă preocupă trecutul, sau cum s-ar spune prin trecut vă purificați, și abia apoi mergeți împreună mai departe. Din luna mai încolo există o mare prosperitate în relații, în sensul iubirii împlinite și a completării reciproce.

Unii dintre voi veți putea experimenta noi povești de dragoste sau o dragoste regăsită anul acesta. Veți putea găsi partenerii de vis care să vă fie și fideli și nu vorbesc despre o plimbare prin parc ca să găsiți partenerul ideal și care nu mai apare din cine știe ce motiv, însă așteptarea va merita.

În 2021, sunt favorizați cei căsătoriți. Totuși, împlinirea nu vine cu ușurință, deoarece va trebui să învățați să trăiți dragostea în doi. Planurile anterioare ar putea interfera cu disponibilitatea dvs., dar cu modificări minore, vă veți face timp și pentru partenerul vostru. În cazul în care lucrurile devin prea complicate din cauza unor angajamente anterioare, cel mai bine este să vă faceți timp și pentru rolul de jumătate, în așa fel încât să vă puteți reconecta cu partenerul vostru.

În cazul în care vă confruntați cu dezamăgiri, fiți deschiși și sinceri în acest sens, astfel, partenerul vostru va ști cum să vă susțină cel mai bine. Dacă rezolvarea dezamăgirii va necesita compromisuri, nu fiți rigizi. Comunicarea și acceptarea vă vor asigura că vă puteți bucura de pace și armonie în căsătoria voastră perioade mai lungi. Nu fiți geloși și nu vă sufocați patenerul.

Începând cu luna iulie, romantismul își va găsi un ritm plăcut pentru toți cei implicați, datorită faptului că Mercur se mută în Gemeni pe 11 iulie. Este puțin probabil că veți face presiuni pentru căsătorie sau pentru a deveni părinți anul acesta, dar nu este imposibil. În schimb, accentul pare să se pună pe partener, care va fi cel ce va decide cum să mergeți mai departe.

Horoscop Minerva 2021 Vărsător Profesional

Cariera este incredibil de importantă și, în mod ideal, aveți nevoie de o profesie în care să vă puneți în valoare creativitatea. Ianuarie este întotdeauna luna noilor începuturi, dar influxurile astrale din această perioadă sugerează o perioadă în care să veți avea o mulțime de experiențe profesionale datorită faptului că Venus se va muta în Capricorn pe 8 ianuarie. Începeți dintr-o poziție profesională puternică, care menține încrederea ridicată.

Cheia succesului este intelectul vostru și din acest motiv ceilalți par intimidați și impresionați de tine. Puteți vedea lucrurile în mod complet neobișnuit și nou, iar perspectiva voastră poate fi expansivă și iluminatoare. Dacă puteți lucra la capacitatea voastră de concentrare, va fii excelent.

Încearcați să nu vă fiți neatenți la misiunea voastră; stabilirea unui obiectiv și vizualizarea lui este de impact. Ritmul de lucru este destul de echilibrat și până în luna mai veți continua să prosperați mai ales că Venus se mută în Gemeni pe 9 aprilie, dându-vă fermec și magnetism. Există, de asemenea, opțiuni pentru a transfera sau a încerca ceva nou, care se poate potrivi foarte bine în acest moment, mai ales dacă simțiți că vă lasă picioarele și osteopatiile nu vă lasă să dormiți. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a încerca o nouă experiență care vă poate extinde conștientizarea și înțelegerea. Iulie reprezintă un vârf de ascensiune personală și profesională, mai ales că v-ați mișcat constant și în ritm propriu.

S-ar putea să lucrați la propriul proiect pentru animale de companie sau să puneți pe picioare pentru o nouă afacere și probabil că veți fi surprins cât de repede lucrurile încep să se lege. În noiembrie, volumul de muncă poate spori, dar veți continua să faceți lucrurile fără prea mult efort.

Aveți în minte o mulțime de idei grozave. Urmăriți calea de care vă simțiți atrași, deoarece vă va oferi oportunități extraordinare. Pe măsură ce șansele apar, nu stați pe gânduri. Vor fi porți către afaceri online mai bune sau de promovare la locul de muncă. Încercați să fiți reținuți atunci când sunteți tentați să luați decizii impulsive. În acest fel, poziția actuală actuală va rămâne de neînfrânt.

Din când în când veți întâmpina și provocări care pot reprezenta momente grele pentru unii Vărsători. Trăiți acut senzația că nu vă sunt recunoscute meritele și munca sau pentru noile proiecte. Cu toate acestea, păstrați o atitudine pozitivă pe măsură ce începe sezonul de toamnă. Veți obține recunoașterea și distincția pe care o meritați. Chiar și atunci când întârzierile în ce privește o promovare sau creșterea salariului necesită timp, nu vă faceți griji. Mențineți-vă pe poziție, este cel mai sănătos lucru.

Horoscop Minerva 2021 Vărsător Financiar

Ca semn fix, a avea bani este ceva ce vine destul de natural. 2021 este un an de mare stabilitate financiară și creștere chiar și veți merge bine încă de la început de an cu Venus în Capricorn, din 8 ianuarie. Începeți anul într-un poziție foarte confortabilă din punct de vedere financiar, care vă oferă libertate atunci când vine vorba despre următorii pași. S-ar putea să cheltuiți destul de mult pentru călătorii, în special, dar acest lucru este echilibrat de un flux sănătos de bani care vine din mai multe locuri.

Este posibil să vă luptați pentru a economisi ceva la începutul acestui an, dar faceți doar ce puteți. Continuați să acumulați și să câștigați până în martie. Pe măsură ce Venus se mută în Pești, pe 25 februarie și până pe 15 aprilie când se mută în Taur, vă veți putea gândi în ce să investiți, cum să economisiți mai bine. Dacă vreți să faceți achiziții importante aștepați ca Venus să ajungă în Gemeni pe 9 mai, un semn care înțelege că are întotdeauna opțiuni de explorat.

Rămân bani și pentru câteva cadouri de suflet și pentru excursii împreună cu cei dragi. Unele profituri pot veni prin numerar sau…bijuterii. Fi-ți la curent cu moduri diferite în care vin banii și luați decizii sensibile și avantajoase. Sunteți un sentimental cu privire la bunurile voastre, ceea ce vă permite să le vedeți valoarea în așa fel încât să cumpărați și să vindeți cu multă prezență de spirit. Septembrie este o altă perioadă în care viața financiară va avea un mare impuls și puteți începe o nouă aventură sau puteți investi bani într-un proiect. Până pe 29 decembrie, Jupiter este în Vărsător și lucrurile devin din ce în ce mai serioase, obținerea de bani fiind numele jocului. Pe măsură ce anul se încheie, sunteți stabili financiar și încheiați anul într-o poziție mult mai bună decât vă așteptați. Înțelegerea faptului că banii pot fi câștigați în mai multe moduri și nu doar din industriile convenționale vă poate asigura un loc bun pentru anul următor.

Cu parcimonie financiară, veți reuși să vă acoperiți cheltuielile fără prea multe probleme. Planetele ar putea decide cum să încline acest echilibru și să aducă provocări. Asigurați-vă că trăiți în limita posibilităților voastre. Nu cheltuiți pe lucruri frugale sau obiecte de lux de care nu aveți nevoie până când fluxul financiar nu revine pe drumul cel bun.

Anul acesta vă va provoca să intensificați procesul de obținere a banilor. Asta se va întâmpla prin muncă, din afaceri altfel decât cele normale și slujbe part time. Mai mult decât probabil veți câștiga mai mulți bani în acest fel. Nu vă feriți să riscați, deoarece profiturile vor fi mari. Astfel de șanse le reprezintă activitățile creative și investițiile în HighTech.

Horoscop Minerva 2021 Vărsător Sănătate

2021 va fi un an foarte dificil pentru Vărsători, care va necesita o abordare responsabilă. În primele șase luni, vă veți bucura de o sănătate bună. Optimismul va fii tovarășul zilnic, iar energia va fi testată în mai multe feluri. Oboseala va dispare, iar capacitatea de muncă va crește pe măsură ce vă asumați responsabilități. Fiind într-o formă bună, profitați de această condiție: puneți ordine în treburile de la serviciu, pregătiți-vă pentru un altfel de viitor, practicați sporturi active. Cu toate acestea, trebuie să fiți atent.

La începutul primăverii, trebuie să acordați o mare atenție bunei funcționări a sistemului digestiv. Este mai bine să excludeți din dietă produsele perisabile și dăunătoare, deoarece aveți predispoziția spre intoxicații de tot felul. Dacă mâncarea vă provoacă chiar cele mai mici îndoieli în ceea ce privește calitatea și prospețimea, atunci este mai bine să refuzați consumul acesteia. O răceală minoră se poate agrava și transforma într-o boală de lungă durată și poate fi însoțită de o serie de complicații. Deci nu fiți iresponsabili cu sănătatea voastră, tratați orice răceală obișnuită sau orice indispoziție. Foți atenți la cercul social în timpul gripei ăsteia nesfârșite așa că evitați aglomerația, vizitați locuri mai puțin publice, păziți-vă de răceli.

În a doua jumătate a anului, bolile cronice care v-au lăsat în pace se vor face simțite brusc. Ar trebui să tratați cu atenție semnalele corpului vostru. Cel mai bine este să preveniți acutizarea bolilor cronice și să vă îmbunătățiți sănătatea în avans: apelați la tratamente homeopate, alternative și la vitamine, răsfățați-vă cu un tratament la un sanatoriu de boli inflamatorii sau nămplurile sapropelice de la Techirghiol ori de la Amara. Sfârșitul de săptămână petrecut în aer curat vor avea un efect favorabil asupra stării fizice generale. Faceți tot ce puteți pentru a întări sistemul imunitar, care va trebui să lucreze în forță.

La începutul toamnei, este posibil ca organismul să înceapă să simtă oboseala. Munca excesivă va afecta sănătatea fizică. Depresia, stările de somnolența, tensiunea nervoasă frecventă vor face ca Vărsătorii să aibă nevoie urgentă de odihnă spirituală și fizică. Folosiți fiecare minut liber pentru a vă relaxa, amânați cazurile care nu necesită execuție urgentă, nu vă suprasolicitați nici nervos și nici cu treburile casnice. Cel mai bine este să planificați o vacanță în acest moment pentru a câștiga putere și energie înainte de sfârșitul anului. În general, dacă cineva acordă atenția cuvenită stării sale și previne din timp posibilele boli, atunci este destul de probabil ca 2021 să treacă foarte bine și să nu vă poată zdruncina sănătatea.

CITEȘTE INTEGRAL Horoscop Minerva 2021 pentru fiecare zodie:

BERBEC TAUR GEMENI RAC LEU FECIOARĂ BALANȚĂ SCORPION SĂGETĂTOR CAPRICORN VĂRSĂTOR PEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop 2021

To Top