Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 - BALANȚĂ

Horoscop Saptamanal

Horoscop 30 septembrie – 6 octombrie 2019 Balanță – Noi proiecte se arată la orizont

Horoscop 30 septembrie – 6 octombrie 2019 Balanță. Comunicarea simplă și directă funcționează cel mai bine. Accentuează-ți cerințele și dorințele și salvează-ți ceva timp. Fii deschis în legătură cu tine și cu experiențele tale și pregătește-te să-ți schimbi gândirea, după cum este cazul.

Ești încrezător în faptele tale și în înțelegerea ideologiei tale. Întărești comunicarea și interacțiunea atât cu vechile contacte, cât și cu cele noi. Cuvintele sunt puterea ta acum, așa că folosește-le pentru a-ți servi interesele și pentru a crea conexiuni. Indiferent dacă este vorba despre dans sau despre cânt sau de orice alt talent pe care l-ai putea avea, exprimarea de sine va veni ca un lucru bun nu numai pentru tine, ci pentru cei din jurul tău.

Începi să simți că ești pe drumul cel bun, în timp ce Soarele tranzitează zodia ta în următoarele patru săptămâni. Vitalitatea ar putea reveni și este posibil ca săptămânile următoare să fie foarte bune pentru evoluția ta. Cu Mercur și Venus, de asemenea, în semnul tău, arată că este momentul pentru a-ți extinde cercul social și a te conecta cu oamenii cu care ești pe aceeași lungimea de undă.

Ești dornic să colaborezi la un proiect. Fiind un jucător de bază al echipei, poți alege și vei alege în ce vrei să te implici în funcție de cum te simți.

Totuși, la mijlocul săptămânii ai putea avea probleme cu unii din familie a căror agendă diferă de a ta. Nu are rost să te cerți însă dacă poți face un compromis care să mulțumească ambele părți, fă-o. 

Horoscop 30 septembrie – 6 octombrie 2019 Balanță Relațional

Dezinteresul față de familie sau de partenerul tău te-a pus într-o stare vulnerabilă. Poți să iei atitudine având în vedere îngrijorarea vis-a-vis de sănătate ta sau ale celor dragi. Îți evaluezi forța și slăbiciunea și ai nevoie de timp și spațiu pentru a face acest lucru. Exprimă-ți temerile și anxietatea într-un mod constructiv, evitând deciziile care îți vor pune în pericol relația. Fă-ți timp pentru odihnă și îngrijire de sine. Deși s-ar putea să nu pară, te îndrepți către un nou început. Fericirea este accesibilă, poate prin meditație, spiritualitate sau romantism.

Se măsură ce Soarele tranzitează semnul tău încă de la începutul săptămânii, acesta este momentul perfect pentru a te concentra asupra vieții tale amoroase. Acordarea unei atenții suplimentare poate fi impulsul de care ai nevoie pentru a duce lucrurile la nivelul următor.

Horoscop 30 septembrie – 6 octombrie 2019 Balanță Profesional

Nu îți place critica și, de obicei, când cineva este critic, te închizi în tine. Te enervezi cu el sau cu ea pentru că acea persoană îți rănește sentimentele. Schimbă perspectiva și vei realiza că această persoană îți face o favoare.

Fă progrese importante la locul de muncă și nu vei avea nicio problemă cu respectarea termenelor. Așteaptă-te la mai multă cooperare și susținere indiferent de ceea ce faci. Dacă ai o problemă, nu o ține în tinr, vorbește cu cineva. Dacă lucrezi de acasă, s-ar putea să te simți motivat să îți schimbi rutina zilnică pentru a fi mai eficient, iar dacă ai o afacere online, ar trebui să obții rezultate bune în următoarele zile.

Horoscop 30 septembrie – 6 octombrie 2019 Balanță Financiar

 Universul solicită să te miști în sectorul datoriilor prin efectuarea aranjamentelor de plată, prin trimiterea achi ratelor și prin renunțarea la cărțile de credit vechi. Între timp, primești mesaje importante în vis și care se vor reformula în ideile originale pe care le vei avea. Pe măsură ce îți arați ambiția, nu uita să rămâi curat. Tratează-i pe ceilalți așa cum ai vrea să fii tratat.

Te simți gata și ești pregătit să-ți folosești abilitățile interpersonale. Fiind calm și comunicativ te aliniezi celor dorite. Împărtășește informații și oferă soluții la problemele disponibile. Un grup de prieteni îți poate oferi cheia pentru o problemă care te-a încurcat. Incearcă și fă niște contacte noi. Este un moment favorabil pentru a lua o decizie financiară la scară largă. 

Horoscop 30 septembrie – 6 octombrie 2019 Balanță Sănătate

Fii deschis la idei care îți pot oferi un nou contract de viață. Universul te va inspira într-un mod aparte. O carte sau un site îți poate oferi o cu totul altă percepție asupra ideii de viață sănătoasă, a alimentației corecte și a modului de a face mișcare pentru a obține corpul pe care l-ai dorit întotdeauna, fără a te obosi. Aceasta este șansa ta de a avea nivelul de energie și vitalitatea la care ai visat.

Horoscop Minerva 30 septembrie – 6 octombrie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂ SCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top