Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie - 3 mai 2020 - LEU

Horoscop Saptamanal

Horoscop 30 septembrie – 6 octombrie 2019 LEU – Comunici mai bine

Horoscop 30 septembrie – 6 octombrie 2019  Leu. Acesta nu este momentul perfect pentru a te concentra pe o singură sarcină sau un singur proiect. Încearcă să înveți în continuare ca să obți cunoștințe de la oamenii din jurul tău. Beneficiază de mediul în care te afli. Comunicarea stărilor, cum te simți față de ceilalți este primordială acum. O comunicare mai bună îți va face viața acasă și la locul de muncă mai armonioasă și ar putea crește parteneriatele de afaceri.

Negocierea și încheierea tranzacțiilor este mult mai ușoară din această săptămână, deoarece Soarele se alătură lui Venus și lui Mercur în sectorul comunicării, în Balanță. Acesta este momentul perfect pentru a-ți promova munca, pentru a merge mai departe cu orice sarcini administrative și pentru a primi sfaturi sau informații care te pot ajuta să progresezi. Trebuie să studiezi? Acesta este momentul să urmezi un curs sau să aprofundezi unul.

O întâlnire, marți, ar putea coincide cu o conversație care este utilă pentru promovarea unui plan creativ.

Cu toate acestea, comportamentul cuiva față de tine ar putea părea un pic compulsiv miercuri și joi. Poate părea incomod ce se petrece în jurul tău și totuși persoana este dornică să petreacă puțin timp cu tine. Ești gata să începi un proiect online sau o campanie de marketing.

Horoscop 30 septembrie – 6 octombrie 2019  Leu Relațional

 S-ar putea să te simți distras în această săptămână. Cineva sau ceva te conduce spre alte preocupări, ceea ce îngreunează lucrurile. Concentrează-te asupra oamenilor care înseamnă cel mai mult pentru tine și asigură-te că toate lucrările necesare sunt finalizate. Cineva ar putea să îți ofere un răspuns pe care nu ești în stare să-l vezi. Foarte curând, vei avea un punct de vedere fix în ceea ce contează. Evită deciziile pripite, oferă și primește sfaturi.

Este distractiv să primeși vești bune când luna trece prin Scorpion! Încrederea ta este la un nivel ridicat, ceea ce te-ar putea face cu ușință să fii plin de tine, dar ai multe cu care să te mândrești, așa că nimeni nu se va supăra.

Încercarea la care te supune pătratul Mercur-Pluto undeva pe la jumătatea săptămânii, te încurajează să nu renunți la o situație dificilă. Dă cuiva a doua șansă, o persoană care nu ți-a făcut o impresie atât de bună prima oară.

Horoscop 30 septembrie – 6 octombrie 2019  Leu Profesional

Caută modalități de a face ordine în informațiile pe care le-ai adunat. Încet, încet creezi o structură sau un cadru care să funcționeze bine în situația ta. Abordarea ta este una practică și puternică. Eforturile vor fi răsplătite.

Profită de norocul de a merge mai departe. Ți se poate oferi un nou contract, o provocare interesantă sau condiții de muncă mai bune. Orice ar fi, îți va face viața mai ușoară și mai plăcută. Aspectele pot coincide cu simptome care apar atunci când trebuie să participi la întâlniri importante sau să îndeplinești o sarcină la termen. Dacă te simți stresat, acordă-ți timp pentru acest lucru și ușurează-ți programul. Asigură-te că vă păstrezi un echilibru sănătos între muncă și odihnă.

Horoscop 30 septembrie – 6 octombrie 2019  Leu Financiar

 Ești într-o perioadă de transformare. Atât de multe se schimbă acum în casa carierei și a autorității, încât s-ar putea să nu ai prea mult timp pentru tine. Afirmați-vă nevoile în negocierile salariale, precum și în problemele de muncă de zi cu zi. Ai șansa să urci în rang și poate vei constata că uneori responsabilitățile suplimentare sunt văzute. Dar te schimbă în bine.

Este posibil ca un regres de moment să cântărească greu. Poate fi necesar să reduci cheltuielile în prezent pentru a menține bugetul echilibrat. Consultă-te cu specialiști sau consilieri financiari pentru a vedea ce remedieri pot face. Între timp, caută modalități simple și ieftine de a crește sentimentul de valoare de sine. Încearcă un nou look sau o nouă coafură. Transformă-te singur și încearcă un plan de lungă durată. O schimbare de peisaj ți-ar face viața mai bună acum. Rămâi în alertă acum pentru a putea fi atent la detaliile de moment ale vieții tale.

Horoscop 30 septembrie – 6 octombrie 2019  Leu Sănătate

Universul sugerează că ești dispus să suferi o transformare majoră pentru a-ți fi cât mai bine posibil. Găsește factorul cheie, astfel încât să fi gata să faci toate schimbările necesare și să te bucuri de o sănătate bună și energie nelimitată. S-ar putea să fi nevoit să renunți la câteva ceva în cadrul acestui proces.

Horoscop Minerva 30 septembrie – 6 octombrie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂ SCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top