Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 - CAPRICORN

Horoscop Saptamanal

Horoscop 30 septembrie – 6 octombrie 2019 CAPRICORN – Presiuni mari zodie

Horoscop 30 septembrie – 6 octombrie 2019 Capricorn. Cariera, afacerile și alte responsabilități devin importante pe măsură ce Soarele se deplasează prin sectorul obiectivelor și ambițiilor personale. Este momentul să îți lași amprenta pe dorința de a arăta ca îți iubești munca, de a da la iveală talentele care le ai și de a le arăta celorlalți ce ești capabil să faci. Cu toate acestea, cu accent pe semnul Balanței, reușești să faci acest lucru într-un mod fermecător și plin de har.

S-ar putea să fii foarte aproape de o recompensă. Este bine ce se întâmplă dar evită să te angrenezi la mai multe decât poți gestiona. Păstrează distanța de conflictele sau afacerile altor persoane. Nu este un moment bun pentru călătorii sau aventuri. Fii încrezător și bazează-te pe resursele interioare în timp ce te confrunți cu o problemă la locul de muncă. Nu lăsa presiunea colegilor să te guverneze. Te poți aștepta la un nivel de încredere în sine crescut crezând în valoarea ta și bazându-te pe ceea ce ai obâinut până acum, cu perspective de muncă mai bune în această săptămână.

Cu toate acestea, nu încerca să faci mai mult, decât dacă știi că poți face față. Dacă cineva îți cere să te ocupi de o altă lucrare, ar fi înțelept să refuzi politicos, chiar dacă poți să o faci. Să ai prea mult în farfurie nu este ceva care să îți fie de folos acum.

Luna în Capricorn, de sâmbătă poate fi o oportunitate de a merge mai departe cu un plan important. Dacă dorești să promovezi o afacere nouă, acesta este momentul numai bun pentru a face acest lucru.

Horoscop 30 septembrie – 6 octombrie 2019 Capricorn Relațional

 Afacerile inimii sunt complicate în această săptămână, în timp ce încerci să te îngrijești de familia partenerului, precum și de a ta. S-ar putea să te simți detașat față de membrii obișnuiți ai cercului tău social și să te întrebi dacă problemele tale sunt auzite cu adevărat. 

Eforturile depuse în relația afaltă în această fază, nu vor fi iroite. Folosește șansa de a călători ca o oportunitate pentru a aprofunda mai bine sensul scopului. Ia parte la consilierea personalului parental sau a îndrumătorilor. Fii mai romantic și divinitatea te va răsplăti bine pe termen lung.

Luna din Capricorn, din week end, are un efect foarte scăzut asupra vieții tale amoroase, astfel încât emoțiile se așază într-o logică a evenimentelor prestabilită. Privește situația dintr-o perspectivă obiectivă, clar favorizată față de una emoțională.

Horoscop 30 septembrie – 6 octombrie 2019 Capricorn Profesional

Vei constata că energia se mișcă într-o direcție mai bună, începând de săptămâna viitoare. Simte-te liber să cumperi lucruri cu piese mecanice din nou – acestea nu se vor răsfrânge asupra ta așa cum au făcut-o celelalte în ultimele trei săptămâni.

Ești gata să participi la o nouă provocare. Îți place să fii rutinat și să resetezi orice muncă în care trebuie să faci același lucru în fiecare zi. Dacă există o șansă de aventură sau provocare, ești mereu pregătit. Vestea bună este că asumarea riscului la un moment dat se va plăti bine. Folosește această perioadă pentru a te promova în cel mai bun mod posibil.

Horoscop 30 septembrie – 6 octombrie 2019 Capricorn Financiar

Tragi din greu pentru a-ți plăti datoriile și pentru a te putea bucura de o calitate mai bună a vieții. Discută și cere eșalonări de plată către băncile cărora le datorezi bani pentru a angaja planuri de plată realiste. În același timp, implică-te în activități familiale, parteneriate romantice și activități creative. Trebuie menținut echilibrul însă.

Așteaptă-te să vezi și câteva recompense ale muncii tale. Stai departe însă de lupte care nu te preocupă. Nu vrei să fii atras deoparte sau de alta. Prietenii oferă încurajare și câteva interludii aventuroase, dar nu îi lăsa să te soată din circuit complet. Fă față la orice anxietate pe care o simți și lasă trecutul să fie trecut. Să te simți încrezător îți va permite să realizezi lucruri minunate. O schemă de afaceri la domiciliu ar putea fi planul potrivit pentru a câștiga câțiva bani în plus.

Horoscop 30 septembrie – 6 octombrie 2019 Capricorn Sănătate

Este timpul să afli câte ceva despre problemele de sănătate care te preocupă. Este posibil să ai nevoie de certitudinea cunoștințelor pentru a evita sentimentul de neputință cauzat de probleme de sănătate sau dietă care nu ți se pare că vindecă dar nici nu le controlezi. Documentează-te deoarece există mult sprijin în informație.

Horoscop Minerva 30 septembrie – 6 octombrie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂ SCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top