Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 - SĂGETĂTOR

Horoscop Saptamanal

Horoscop 30 septembrie – 6 octombrie 2019 SĂGETĂTOR – Luna în Capricorn

Horoscop 30 septembrie – 6 octombrie 2019 Săgetător. Această săptămână îți va permite să îți extinzi perspectivele vis-à-vis de prieteni, împreună cu o mai mare cooperare la locul de muncă. Acum știi cât de vital este să lucrezi la relații. Determinarea și perseverența sunt punctele tale forte. Aceste calități te vor ajuta atât în plan personal, cât și profesional. 

După o perioadă agitată concentrată pe obiective și ambiții, accentul se trece către sectorul tău social, apărând în câteva săptămâni mai ușor de relaționat. Marte continuă să se deplaseze prin Casa a 10-a a carierei totuși, iar acest lucru te-ar putea menține în block-starter cu privire la activități importante.

Acest impuls pentru zona socială te poate ajuta să aduci și clienți și oportunități pentru afacerea ta sau instituția în care lucrezi. Săptămânile următoare există foarte multe șanse de a creea o rețea cu cei care au aceleași interese ca și ale tale. Poate fi, de asemenea, un moment minunat pentru a ieși mai mult cu partenerul sau pentru a reface obițnuitul întâlnirilor.

Luna în Capricorn în weekend este perfectă pentru o petrecere sau o sărbătoare, mai ales dacă va marca un punct de reper în viața ta sau a cuiva la care ții. 

Horoscop 30 septembrie – 6 octombrie 2019 Săgetător Relațional

 Introspecția îți va servi bine acum. Lărgește-ți orizonturile pornind de la o nouă relație, fie că sunt prietenii sau sentimente. Continuă să iubești și să ai grijă de cei apropiați. Ești foarte pasional așa că este doar o chestiune de timp ca să îți demostreze același lucru. Savurează momente speciale. S-ar putea să te reconectezi la o iubire pierdută sau să te reîntâlnești cu un vechi prieten. Iei decizii despre viitorul unei relații cu cineva important si faceți urmatorul pas. Conectarea emoțională și consolidarea obligațiilor este necesară în această săptămână. Încrederea este cheia.

Luna în Scorpion la începutul săptămânii te face să fii puțin mai exaltat decât de obicei. Așteapă, nu te grăbi, ci lasă pe altcineva să ia inițiativa, poate fi o distracție, e drept însă, pentru puțin timp.

Este o săptămână destul de stresantă datorită pătratului Mercur – Pluto care scoate la iveală unele dintre cele mai interesante trăsături și calități ale tale, de care nu te mândrești. Nu ascunde cine ești, dar nu vorbi despre cât sau cum am greșit. 

Horoscop 30 septembrie – 6 octombrie 2019 Săgetător Profesional

Cei din jur îți validează munca grea și eforturile conștiente, meticuloase. Acest feedback pozitiv sigur te va face să te simți mai bine. L-ai câștigat pe drept cuvânt. Te simți atât de bine încât ești chiar dispus să faci un pas mai departe.

Dacă ai o mică afacere, aceasta este perioada care poate aduce un profit mai mare. O lovitură de imagine care poate însemna foarte mult pentru tine. Ai putea, de asemenea, să ai norocul ca oamenii să se apropie de tine cu idei interesante. Vei fi mai mult decât fericit să cooperezi cu ei. Este posibil și să nu poți face nimic cum ai dori. Fii gata să profiți de oportunități pe măsură ce apar.

Horoscop 30 septembrie – 6 octombrie 2019 Săgetător Financiar

Săptămâna aceasta ai de a face cu o energie tulburătoare. Universul dorește să schimbi informații cu cei din jurul tău, în special în ceea ce privește viața financiară. De fapt, este posibil să fii atât de ocupat cu planurile tale de a-ți spori cunoștințele, încât nu ai timp să vezi cu adevărat cerințele locului de muncă. Vorbesc despre comunicare. Ambiția depinde de capacitatea ta de a spune clar celorlalți de ce ai nevoie și ce vrei.

Unele elemente cruciale ale existenței tale se vor schimba în totalitate în bine. Vei lua acum câteva decizii importante și vei fi alături de oameni. Dă o mână de ajutor prietenilor și celor care au nevoie. Abilitățile de cooperare la locul de muncă vor face posibile toate tipurile de relații. Determinarea și răbdarea sunt punctele tale forte. S-ar putea să fie timpul să transformi o anumită energie în revitalizarea unei conexiuni care a fost mult timp neglijată. 

Horoscop 30 septembrie – 6 octombrie 2019 Săgetător Sănătate

Universul poate provoca acum o creștere a sentimentelor puternice. Nu le suprima. Dacă faci asta, poți induce dorința de a mânca compulsiv. Este singura dată când ești susceptibil de a exagera pentru a amortiza problemele pe care le ai. După ce vei conștientiza ceea ce faci, îți va fi mai ușor să reziști. Este posibil să te ajute să îți petreci timpul singur, pentru a-ți reîncărca bateriile.

Horoscop Minerva 30 septembrie – 6 octombrie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂ SCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top