Horoscop 30 septembrie – 6 octombrie 2019 Fecioară – Bucura-te de cei dragi

01.10.2019
Horoscop 30 septembrie – 6 octombrie 2019 Fecioară – Bucura-te de cei dragi

Horoscop 30 septembrie – 6 octombrie 2019 Fecioară. Săptămâna aceasta, întârzierile sau anulările pot fi inevitabile în ceea ce privește planurile de călătorie. O persoană, tată sau bunic poate întâmpina unele dificultăți în care le poți oferi asistență. În timp ce îi ajuți și pe alții să vorbească și pentru propria fericire, fă-ți unele autoevaluări, vizând propriile forțe și limitări. Lucrurile cele mai delicate din viață pot avea un apel special pentru tine în această fază, dar cheltuielile excesive nu ar fi înțelepte. Bucură-te de mâncare și conversație cu prietenii și familia. Ajută un vecin, o soră sau un coleg care are nevoie de tine.

Chestiunile legate de bani primesc o mai mare importanță în această săptămână, deoarece Soarele se alătură lui Venus și lui Mercur în zona financiară a temei tale natale. Acest set de influențe pozitive te-ar putea face să o iei la fugă dar, de asemenea, te face să mai conștientizezi situația ta generală și să iei câteva decizii cheie.

Ceea ce cauți, în mod ideal, ar fi să păstrezi echilibrul cheltuielilor, astfel încât să vină mai mulți bani decât ies. Și dacă poți salva ceva în cadrul acestui proces, va fi foarte bine.

Marți ai putea cumpăra ceva pentru locuință care să îi adauge un plus de frumusețe sau valoare. Intuiția de moment face să vizitezi un anumit magazin unde vei găsi exact ceea ce ai nevoie.

Pot exista momente, la sfârșitul săptămânii, în care s-ar putea să fi tentat să cheltui pentru un hobby sau o poveste romantică, mai mult decât merită. Fii realist, mai degrabă decât excesiv.

Cu luna În Capricorn în zona creativității și a micilor investiții, este un moment excelent pentru a te lansa într-o campanie publicitară pentru a vinde articole nedorite sau nefolosite.

Horoscop 30 septembrie – 6 octombrie 2019 Fecioară Relațional

Vei fi curând răsplătit prin diverse aspecte ale vieții tale. Pasiunea și sexualitatea pot amenința să depășească sentimentele de morală și valoare. Fii clar în ce dorești și renunță la satisfacția de moment. Permite-ți beneficiile unei noi recompense să rămână în așteptare, deoarece încă nu a venit timpul ei. Nu te lăsa provocat de ispite ușoare. În schimb, bucură-te de realizări și pune bazele unei intimități reale. 

Pătratul Venus-Saturn poate transforma un lucru bun în ceva discutabil. Vrei să urmărești în continuare pe cineva, dacă există toate aceste îndoieli, înseamnă că următoarea mișcare depinde de tine.

Luna se mișcă prin Capricorn în week-end, așa că s-ar putea ca tu să alegi cu ce oameni să te întâlnești. 

Horoscop 30 septembrie – 6 octombrie 2019 Fecioară Profesional

 Este timpul să faci ordine în ideile și așa destul de împrăștiate, adică este timpul să te eficientizezi. O mare parte din energia ta a fost irosită în ultimul timp, deoarece merge în sute de direcții. Acum trebuie să te concentrezi mai conștient pe concentrare.

Este un moment bun în care poți progresa foarte mult. Nu există întârzieri sau circumstanțe frustrante pentru a face față. Ai avut deja destul de multe. Ești mai norocos dacă lucrezi pentru tine. Aspecte puternice susțin accesul la finanțare suplimentară și o mulțime de oportunități pentru promovarea bunurilor și serviciilor. Ai o dispoziție extraordinară pentru afaceri. Nu te vinde pe nimic.

Horoscop 30 septembrie – 6 octombrie 2019 Fecioară Financiar

 În această săptămână te confrunți cu o transformare financiară serioasă. Îți construiești un viitor mai bun cu venituri serioase și mai multă securitate în toate aspectele vieții tale. Pe măsură ce vorbești despre nevoile tale și te redefinești ca persoană, Universul te încurajează să înveți o limbă străină nouă, să te gândești să extinzi ceea ce faci pe piețele externe și să prosperi. Există bani în viitor!

Alții se bazează pe tine pentru a finaliza treaba și nu îi dezamăgești niciodată. Apreciezi recunoștința, dar în curând vei avea chiar mai mult decât atât, sub formă de majorare sau bonus. Rămâi în afara disputelor de la locul de muncă. Stai în banca ta, fii umil și cu siguranță vei profita. Mulți te urmăresc, evaluându-ți progresul. Păstrează ritmul la muncă și fii tu însuți/însăți și succesul va urma.

Horoscop 30 septembrie – 6 octombrie 2019 Fecioară Sănătate

Parcă nu ai fost niciodată atât de interesat să îți îngrijești sănătatea, mai ales că lucrurile urmează să se schimbe. Aspectele te încurajează să vezi beneficiile transformării stilului de viață. Poți începe prin a renunța la câteva dintre obiceiurile mai puțin sănătoase. Nu trebuie să faci orice schimbare imediat, deși poți fi tentat să încerci.

Horoscop Minerva 30 septembrie – 6 octombrie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂ SCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.