Horoscop 30 septembrie – 6 octombrie 2019 BERBEC – Poți mai mult

01.10.2019
Horoscop 30 septembrie – 6 octombrie 2019 BERBEC – Poți mai mult

Horoscop 30 septembrie – 6 octombrie 2019 Berbec. S-ar putea să te simți tras în direcții diferite săptămâna aceasta. Este posibil să experimentezi iubirea și ura în aceeași măsură, așa că fii pregătit pentru ca aceste sentimente contradictorii să te lovească deodată. Relațiile sunt esențiale săptămâna aceasta, atât în realizarea, cât și în ruperea acestora. O despărțire sau o separare poate fi evitată dacă ești în stare să rămâi diplomat și să discuți cu sinceritate despre lucrurile care vă apasă. La serviciu, lucrează în echipă și vei avea succes. Singura competiție semnificativă care există este cea cu tine însuți.

Merită să îți păstrezi rutina de sănătate, deoarece cu cât ești mai potrivit, cu atât poți realiza mai mult.

Soarele împreună cu Venus și Mercur sunt în Casa a 7-a, în zona relațională, deci este un moment minunat pentru toate tipurile de afaceri sau interacțiuni romantice. Viața ta socială s-ar putea extinde și este posibil să ai mai multe opțiuni pentru întâlniri și pentru a fructifica nevoia de romantism.

Marți poate fi o zi benefică pentru cererea unui sfat sau petrecerea unei mici vacanțe, în timpul căreia s-ar putea să pui la cale o afacere excelentă.

Miercuri și joi ar putea fi puțin mai stresant, mai ales dacă ai de a face cu persoane cu autoritate. Ar putea fi mai înțelept să faci compromisuri decât să argumentezi.

Horoscop 30 septembrie – 6 octombrie 2019 Berbec Relațional

 Săptămâna aceasta, dragostea este o luptă pentru tine. Afacerile inimii te trag în toate direcțiile. Încearcă să vindeci fisurile din legăturile pe care le ai. Petreceți mai mult timp împreună și pregătește-te pentru romantism și pasiune. Concurența poate fi inevitabilă acum, așa că planifică-ți strategia pentru asta. Ia lucrurile la pas și lasă și gelozia deoparte. Încercarea unei noi metode de a face față dificultăților de relație poate face foarte mare diferență. Atenția ta ar trebui să fie la modul cum gestionezi ceea ce primești. 

Viața amoroasă se încadrează perfect în restul vieții tale odată ce Soarele a intrat în Balanță la începutul săptămânii. Este plăcut să nu îți faci griji cu privire la care sunt prioritățile tale în ce privește o schimbare.

Luna în Capricorn, în weekend, s-ar putea să te facă mai critic decât de obicei, dar vrei lucrurile doar cum vrei tu. Dacă cineva nu îți face o impresie bună, probabil că nu îi vei da o altă șansă.

Horoscop 30 septembrie – 6 octombrie 2019 Berbec Profesional

 Eu zi să mergi pe partea însorită a străzii. Este un moment pentru tine să fii conștient de optimist cu privire la situația în carieră și încotro te duci. Găsește o modalitate de a-ți călăuzi mintea, cu agerime, în zona carierei, deoarece ești dornic să dezvolți idei pe care le-ai tot amânat de ceva timp. Este posibil să iei totul ca pe un joc de noroc, dar în inimă știi că vei fi răsplătit pentru asta. Este momentul să îți arăți abilitățile și pentru a anunța lumea de ce poți face. Cu cât ți se face mai multă publicitate, cu atât vei face mai bine. Această fază nu va dura mult, așa că profită de ea la maxim. Atitudinea ta este totul.

Horoscop 30 septembrie – 6 octombrie 2019 Berbec Financiar

S-ar putea să constați că oportunitățile de a face și a economisi bani sunt dublate și chiar triplate în următoarele săptămâni. În timp ce ești ocupat să culegi roadele financiare coapte dinmprejur, nu neglija familia, copiii, relația și creativitatea. Deși stai mai mult cu ei, te distrezi și încerci lucruri noi, asigură-te că respecți bugetul. Timp de câteva săptămâni, vei avea șansa să ieși din vechile tiparele.

Nu lăsa stresul finanaciar să te chinuie până la punctul de răbufnire. Continuă să îți faci treaba și să respecți ritmul zilnic care îți servește bine. Mulți depind de tine, inclusiv subordonații, copiii și prietenii. Fii atent la nevoile lor. Nu ignora bârfele de birou. Amintește-ți că a lucra în echipă este cel mai bun mod de a garanta succesul. Nimeni nu poate face totul cu o singură mână.

Horoscop 30 septembrie – 6 octombrie 2019 Berbec Sănătate

Este un moment bun pentru a cheltui energie și pentru a intensifica eforturile de antrenament la sală. Aspectele sunt favorabile efortului, transpirației și eliminării toxinelor, dând șansă organismului să le elimine rapid. Este un moment excelent să te bucuri de o saună sau de o baie de aburi. Dacă nu ai toate acestea la-ndemână, fă o baie de plante la cadă.

Horoscop Minerva 30 septembrie – 6 octombrie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂ SCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.