Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 - PEȘTI

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 30 septembrie – 6 octombrie 2019. PEȘTI O schimbare de peisaj

Horoscop Minerva 30 septembrie – 6 octombrie 2019 Pești. Întâlnirea cu un partener sau însoțitori apropiați va fi targetul săptămânii. Posibil să fie nevoie să discutați despre probleme financiare și bineînțeles, despre bani. O schimbare de peisaj sau de mediu ar fi stimulatoare și te-ar pregăti pentru potențiale călătorii care se îndreaptă către această destinație.

O anumită problemă juridică sau moștenire poate duce la un influx brusc de bani. Investește în continuare cu seriozitate, evită riscurile sau viciile riscante. Indiferent de secretul pe care l-ai păstrat, acum este momentul să-l împărtășești.

Fă unele cercetări, fă programări pentru a vorbi cu experți sau apelează la consiliere spirituală. Orice întristare sau stres pe care îl simți poate fi ameliorat prin implicarea într-o misiune cu adevărat de suflet.

Săptămânile următoare te pot găsi ocupat cu afacerile comerciale, comerț, fie prins în rezolvarea problemelor asociate cu activele închiriate, împrumuturile și impozitele. De asemenea, are o asociere mai profundă cu situațiile care ar pot fi rezolvate. Perspective ar putea să apară și în ceea ce poate împiedica de succesul pe care îl meriți descoperind cauzele.

Este momentul să îți asiguri serviciile unui consilier sa a unui terapeut care te poate ajuta să navighezi în această perioadă într-un mod pozitiv. Uneori este nevoie de ajutor pentru a îmbrățișa acele sentimente intense și pentru a le permite să se disipeze mai ușor.

Luna dfin Capricorn, de sâmbătă, te-ar putea determina să cumperi ceva ca investiție pentru viitor.

Horoscop minerva 30 septembrie – 6 octombrie 2019 Pești Relațional

Soția, soțul sau partenerul tău are un secret pe care simte nevoia să-l împărtășească, poate despre ceva din trecutul lor. Fă-ți timp să vorbiți, să îi asculți temerile sau ce îl/o neliniștește și această experiență îți va consolida legătura. Întâlnirile îți domină timpul în această săptămână, deoarece trebuie să rezolvi problemele legale sau să semnezi contracte.

Este posibil să fi chemat să îți ajuți familia sau să mediezi un conflict. O schimbare de peisaj ar face din tine și din parternul/partenera ta o relație mai bună, așa că încearcă să îți faci timp pentru a analiza, chiar și o zi dacă trebuie, pentru a câștiga anumite perspective necesare.

Luna din Capricorn de la sfârșitul săptămâii la sfârșitul săptămânii, înmoie cumva energia din jurul vieții tale amoroase și te face să cauți pace și armonie. Dacă simți pe cineva cu energie ostilă sau agresivă, nu vei putea să îți iei la revedere suficient de repede. Să nu te intereseze nimeni care dorește să te conteste sau să te confrunte.

Horoscop minerva 30 septembrie – 6 octombrie 2019 Pești Profesional

 În ultimele câteva săptămâni, ai primit dezinformări cu privire la ceva care este important pentru tine și vital pentru succesul la locul de muncă. Datorită limpezirii aspectelor, adevărul iese la iveală și poți lucra în mod constructiv.

Unele aspecte foarte utile vor contribui acum la succesul tău. Dacă dai un interviu pentru un nou loc de muncă, stilul tău va atrage cu siguranță potențialii angajatori. Te poți aștepta la o pauză norocoasă atunci când o afacere îți aduce mai mulți bani decât ai anticipat. Menține-ți angajamentele sociale, deoarece acestea vor fi o sursă de afaceri noi în următoarele zile. Vei fi mulțumit de progresul tău.

Horoscop minerva 30 septembrie – 6 octombrie 2019 Pești Financiar

Trebuie să fii mult mai deschis și mai comunicativ la locul de muncă. Unii ar putea conta pe tine pentru informațiile de care au nevoie pentru a-și îndeplini diversele funcții, deci asigură-te că nu neglijezi e-mailurile sau mesajele pe care le primești. Universul îți oferă și mai multe motive să vorbești din inimă despre ceea ce ai nevoie, atât la locul de muncă, cât și în viața personală.

Emoția ta este contagioasă și are capacitatea de a-i antrena și pe alții. O schimbare de locație poate modifica relațiile unora, punând capăt unor conexiuni existente și făcând altele noi. Norocul tău este însoțit și de un program de fitness bun. Continuă să lucrezi din greu și vei continua să te bucuri de nivelul de succes financiar actual. Fii gata de un nou interludiu amoros. Interesant, te așteaptă numeroase posibilități săptămâna aceasta.

Horoscop minerva 30 septembrie – 6 octombrie 2019 Pești Sănătate

 Te descurci cel mai bine atunci când ești optimist și vesel, iar Universul te  încurajează să vezi partea plină a paharului. Bucură-te de binecuvântarea oamenilor și a divinității, indiferent de starea sănătății tale. Fii recunoscător pentru tot ce ai, dar știi că poți să îmbunătățești mereu. Este timpul să fii fericit în propria ta piele.

Horoscop Minerva 30 septembrie – 6 octombrie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂ SCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top