Connect with us
Horoscop Minerva săptămâna 20 -26 aprilie 2020 - TAUR

Horoscop Saptamanal

Horoscop 30 septembrie – 6 octombrie 2019 TAUR – Evită bârfele

Horoscop 30 septembrie – 6 octombrie 2019 Taur. Ai o abordare plăcută și rezonabilă în tot ce faci. Nu e permis să fii îngrijorat, altfel nu ai să fii atent la ce trebuie și nu este bine. Ești înclinat să dezvolți o nouă abilitate și să încerci să îți îmbunătățești productivitatea muncii.

Probabil că există multă activitate și comunicare cu colegii de muncă. Te interesează să îți organizezi mediul de lucru și acesta este un moment excelent pentru a face acest lucru, deoarece te simți deosebit, iar să te ocupi de treburile tale zilnice va face să te simți mai eficient. Rămâi la responsabilitiățile tale și evită bârfele. Productivitatea nu este niciodată un accident.

Sectorul de sănătate și mod de viață primește un impuls luni, pe măsură ce Soarele se mișcă prin Balanță timp de patru săptămâni. Este oportunitatea perfectă pentru a găsi un echilibru în rutinele zilnice și pentru a dezvolta obiceiuri care te pot ajuta să îți eficientizezi afacerile.

Marți aduce o oportunitate de a-ți combina resursele cu cineva în legătură cu o idee de afaceri care ar putea fi foarte profitabilă. Există o notă extraordinară de optimism în aer, iar acest lucru te poate ajuta în orice negocieri.

Chiar și așa, ar fi bine să ai grijă miercuri, deoarece aspecte incomode ar putea să te preseze și să te facă să te simți forțat de anumite evenimente sau de așteptările altor persoane. Este o fază temporară, așa că fă tot posibilul și încearcă să nu fii obsedat să fie totul perfect. În plus, o întâlnire ar putea induce o reacție compulsivă, așa că ia-o ușor.

Horoscop 30 septembrie – 6 octombrie 2019 Taur Relațional

 Găsești conexiuni semnificative, poate chiar o atracție la locul de muncă sau cu oamenii cu care ai contact zilnic. Acceptă schimbarea, chiar dacă necesită alegeri dure. Pune-ți în valoare munca pentru ca relația cu ei să funcționeze mai bine. Concentrează-te pe probleme care le ai. Nu poți scăpa de situația ta. Tu ești arhitectul modelului sentimental.

Luna iese din semnul Leului undeva la mijlocul săptămânii, îți dă ușurința să vorbești cu oameni noi, iar oportunitățile de întâlnire cresc pe măsură ce întâlnești diverse persoane. Nu uita să împărtășești informațiile de contact cu cele pe care dorești să le vezi din nou!

Un careu stresant între Venus și Saturn, către sfârșitul săptămânii pune în discuție o mulțime de lucruri. Ești nerăbdător atunci când viața ta amoroasă este incertă, dar nu poți face nimic pentru a schimba cursul lucrurilor acum.

Horoscop 30 septembrie – 6 octombrie 2019 Taur Profesional

 Suportul prietenilor este extraordinar. Antrenați-vă prietenii în activitățile cotidiene. A cere ajutor și sprijin este un semn de putere și nu un semn de slăbiciune. Nu îți fie frică să ceri altora idei și perspective alternative. Ei sunt acolo pentru a te ajuta.

Ajungi să-ți atingi tagetul și pregătește-te pentru o delegație interesantă. Aspectele de acum îți pot aduce probleme. Întâlnirile și discuțiile pe proiecte ar putea fi pline de emoție și a ajunge la un acord ar putea fi aproape imposibil. Nu exagera prea mult. Rămâi rece și fii cel care dă un exemplu bun. Problemele legale trebuie tratate cu grijă. Nu presupune nimic. Este un moment bun pentru a explora piețele externe sau a face călători în afaceri.

Horoscop 30 septembrie – 6 octombrie 2019 Taur Financiar

 Ești mai ales activ când vine vorba despre redefinirea modului în care vrei să fii perceput de ceilalți. Acest lucru poate duce la schimbarea modului în care te îmbrăci, vorbești sau tratezi cu ceilalți. Transformă modul în care te vor vedea și te vor trata în cele din urmă, mai ales la locul de muncă. Atât de multe oferte îți vin în cale, încât este posibil să ai nevoie de timp pentru a lua în considerare toate opțiunile. Fii gata să devi autoritatea care ai fost menit să fii.

Stai în afara disputelor politice săptămâna aceasta. Ridică-te deasupra frământării continuând să muncești din greu și respectând rutina zilnică. Investește în educație; înscrie-te la un curs de specializare pentru a dobândi o nouă abilitate sau de perfecționare a unei existentă. Cauți o soluție creativă pentru o problemă profesională sau ești îngrijorat de lucruri numai de tine știute.

Horoscop 30 septembrie – 6 octombrie 2019 Taur Sănătate

 Universul sugerează că poți obține rezultate deosebite cu ajutorul unui antrenor personal. Acum te poți conecta cu oameni foarte puternici. Sănătatea ta va avea de câștigat dacă poți găsi pe cineva care se angajează să te aducă în cea mai bună formă posibilă. 

Horoscop Minerva 30 septembrie – 6 octombrie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂ SCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top