Connect with us
Horoscop săptămânal Minerva 27 aprilie - 3 mai 2020 - SCORPION

Horoscop Saptamanal

Horoscop 30 septembrie – 6 octombrie 2019 SCORPION – Fii optimist

Horoscop 30 septembrie – 6 octombrie 2019 Scorpion. Latura ta creativă este acum amplificată. Ești gata să te cufunzi în exerciții de imaginație care țin de artă, poeziae sau teatru. Vei dori să fii singur, astfel încât să te poți concentra pe activitățile tale creative. Vrei să oprești zgomotul străzii și, în schimb, să te concentrezi ca să privești în interior și să îți asculți ideile. O perspectivă pozitivă te va conduce la rezultate pozitive. Evită delăsarea sau nu mușca mai mult decât poți mesteca. Fii optimist și vei vedea binele din jurul tău.

Odată cu trecerea Soarelui în sector spiritual, vei intra într-o fază de patru săptămâni care te ajută să faci un pas înainte în viață. Săptămânile următoare pot fi excelente pentru a te conecta la dorința inimii tale. Ce vrei cu adevărat de la viață? Urmărește-ți visele și ia în considerare ideea de a ține un jurnal deoarece ceea ce iese din asta ar putea fi extrem de revelator.

În plus, intuiția ta este de top, iar acest lucru te poate ajuta în tot felul de activități, inclusiv în proiecte pentru obținera de bani, în special marți și sâmbătă. Aspectul pozitiv cu Jupiter din zona de bani sugerează să mergi pe intuiția ta. 

Horoscop 30 septembrie – 6 octombrie 2019 Scorpion Relațional

Creativitatea ta este fluidă. Ești plin de idei proaspete. Profită la maxim de acest impuls. Exprimă-te în artă, poezie, muzică sau teatru. O minte limpede te va duce la o viziune mai clară, așa că acordă-ți spațiu pentru a-ți sorta gândurile. Poate este necesar să te reconectezi cu cineva din trecut. Inovația necesită transformare, deci fii gata să renunți la ceea ce nu poți schimba. Nu te agăța de câteva eșecuri inițiale. Ai o atitudine pozitivă și vei avea succes. Îngrijirea de sine este necesară pentru o adevărată productivitate mentală.

Ar putea fi greu să îți ții emoțiile sub control, în timp ce luna este în semnul tău, la începutul săptămânii. Nu îți place să îți porți inima la vedere, dar influența sentimentală este puternică.

Săptămâna poate fi întunecată prin pătratul Mercur – Pluto și îți aduce o idee despre ceva care este chiar sub ochii tăi, însă depinde de tine dacă îl vezi sau nu. Din fericire, să ajungi la rădăcina lucrurilor este unul dintre punctele tale forte.

Horoscop 30 septembrie – 6 octombrie 2019 Scorpion Profesional

Simțiți o oarecare presiune la ora actuală, deoarece nu urmezi o „cale” bătătorită, ca alții. Abordarea ta nu este neapărat una tradițională, așa că poate simți că nu este ceea ce trebuie. Nu te îndoi de tine, calea aleasă este calea potrivită pentru tine.

Pe de altă parte, este o perioadă excelentă pentru a vinde bunuri sau servicii. Ai darul de convinge, așa că ieși la rampă și folosește-l. Ai o oportunitate excelentă pentru a face afaceri cu cineva care te poate ajuta să dai companiei un impuls. Este posibil să fii ocupat să rezolvi și probleme administrative și să elimini orice întârziere la locul de muncă. De asemenea, ai timp să lucrezi la câteva idei inspirate.

Horoscop 30 septembrie – 6 octombrie 2019 Scorpion Financiar

 Este momentul să te concentrezi asupra modului în care poți să te descurci mai mult ca parte a unei echipe decât ca individ. Atât de multe se întâmplă în sectorul de relații, încât ești capabil să atragi un partener de afaceri nou, ale cărui abilități se completează perfect cu ale tale. În același timp, rețelele de socializare, influența politică și capacitatea de a-ți materializa speranțele și visele tale se extind. 

Creativitatea ta câștigă în recunoaștere și valoare. Cu energie sporită și capacitate creativă, poți aborda sarcini care necesită gândire din afară și mare pasiune. Arta te inspiră și îți oferă un punct de vedere pentru sentimentele tale interioare. Tranzacțiile de afaceri necesită păstrarea secretului. Ai grijă ce vorbești, chiar și în conversații aparent ocazionale. Ia toate deciziile cu atenție; nu trebuie să fie excesiv de generos atunci când nu merită. În această săptămână ești în stare să vezi invizibilul și să atingi imposibilul.

Horoscop 30 septembrie – 6 octombrie 2019 Scorpion Sănătate

 Este un moment excelent pentru a face o cură de dezintoxicare în felul care ți se potrivește cel mai bine. S-ar putea să dorești să petreci câteva zile mâncând doar fructe și legume proaspete, sau poate fi mai ușor să faci saună sau o baie de aburi unde căldura poate funcționa ca un detoxifiant. Un alt mod de detoxifiere ar fi să crești ritmul antrenamentelor de forță la sală.

Horoscop Minerva 30 septembrie – 6 octombrie

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂ SCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top