Connect with us
Horoscop Minerva perioada 9 - 15 septembrie 2019 LEU - Câstiguri materiale si financiare

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 19-25 august LEU. Momentul noilor începuturi

Horoscop Minerva 19-25 august Leu. Este un moment al noilor începuturi pentru tine. Poate fi vorba despre o relocare sau o promovare. Investiția în educație sau îmbunătățirea de sine ar consolida sentimentele de forță și de valoare. Un membru al familiei, poate mama sau bunic, are nevoie de ajutorul tău  acum. Încearcă să rezolvi problemele de acasă care nu pot fi amânate. De asemenea, o reparație sau o îmbunătățire costisitoare poate fi inevitabilă. Fă-ți timp pentru a te conecta la căile spirituale care îți dau putere și înțelepciune. Timpul petrecut în mijlocul naturii ar fi de folos pentru restabilirea păcii interioare pe care o cauți.

Cu câteva potențiale influențe în semnul tău, săptămâna aceasta, te poți simți de parcă ai putea realiza orice. Încrederea este ridicată și vei găsi cu ușurință cuvintele și gesturile ca să te exprimi, să obți ajutor și susținere pentru diferitele planuri și proiecte și să fii liderul care ești tu în mod natural.

Săptămâna aceasta poate fi excelentă pentru un makeover, iar un tranzit minunat care o implică pe Venus te-ar putea inspira să te reinventezi. Acest lucru se poate realiza ușor dacă ai trecut recent printr-o perioadă de schimbare și dorești să o faci pe deplin.

Când vine vorba de conectarea cu șeful tău sau cu cineva cu autoritate, vineri, există șanse să nu vă vedeți la față. Cel mai bine este să nu ții ai nicio conversație importantă în acest moment, deoarece este posibil să nu fie chiar ceea ce dorești. 

Horoscop Minerva 19-25 august Leu Relaţional

Verifică-ți prietenii și rudele. S-ar putea să fi nevoit să îi oferi sprijin persoanei iubite într-o problemă de familie, poate unul din părinți sau o bunică. Menține liniștea acasă și în relație soluționând problemele pe măsură ce apar. O reparație sau renovare poate necesita atenție imediată. Nu le opri pentru a evita cheltuirea banilor. Săptămâna aceasta, te poți afla la începutul unui nou proiect sau a unei inițiative. Fă-ți timp să încerci să faci bilanțul punctelor tale forte și a limitărilor, înainte de a începe și te pregătești și să te simți bine în pielea ta.

Trigonul Mercur-Uranus care apare mai târziu peste săptămână, aduce câteva vești sau sentimente neașteptate. Dacă ai nevoie de cineva care să te scape de gânduri, vorbește cu fostul tău coleg. Este mai bine să contactăm un fost, dar asta nu va ajuta situația.

Horoscop Minerva 19-25 august Leu Profesional

Cineva care s-ar putea să fi evitat una dintre ideile tale în trecut, își regândește brusc punctul de vedere. Această reașezare a lucrurilor probabil va deschide oportunități imense de carieră. Fii deschis și sincer cu ideile tale. Dacă faci acest lucru, te va duce departe.

S-ar putea să simți că ești tras în prea multe direcții deodată. Nevoile familiei ar putea fi acum o distracție majoră. Fă tot ce poți pentru a rezolva numeroasele cerințe. Energia este bună pentru orice nou început, inclusiv un interviu de angajare. Nu presupune că știi ce gândesc alții. Lucrurile ar putea fi mai bune decât speri. Poți face o impresie foarte puternică dacă împărți plăcintele gătite acasă cu colaboratorii.

Horoscop Minerva 19-25 august Leu Financiar

Unele chestiuni cruciale de afaceri te determină să dorești să vorbești ceva mai mult despre ce vrei să faci. Verbalizează-ți ideile. Aportul tău ar putea face diferența dintre compania ta care ia o decizie profitabilă și una nefericită și costisitoare. Împărtășește informațiile intelectuale pe care le ai în minte acum. Lucrați pentru a crea noi conexiuni, cu cei apropiați pe care nu îi cunoști bine. Este timpul să vorbești, să ieși și să fii observat. Norocul îți favorizează acțiunile, așa că bate fierul cât e cald. 

Ai un nou nivel de încredere în eforturile tale. Dacă încerci să obții o promovare pentru munca depusă sau o mărire de salari, nu vei avea probleme să îi convingi pe șefi că meriți toate aceste recompense. 

Horoscop Minerva 19- 25 august Leu Sănătate

Ai o mare cantitate de energie emoțională la îndemână datorită pozițiilor planetare de săptămâna aceasta și nimeni nu o va simți mai puternic ca tine! Înclinația naturală de a avea grijă de ceilalți este atinsă de această efuziune astrală și atașamentul emoțional față de persoanele apropiate va crește intens în aceste câteva zile. Pentru a ajuta o parte din energie să se disipeze, apucă-te de exerciții fizice în fiecare zi – de preferință dimineața iar după amiza, mișcare. Și lucrurile vor rămâne pe linia de plutire.

Horoscop Minerva săptămânal 19-25 august 2019

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top