Connect with us
Horoscop 19-25 Minerva - Fecioara

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 19 – 25 august FECIOARĂ. Ai nevoie de mai mult spațiu

Horoscop Minerva 19-25 august Fecioara. S-ar putea să îți petreci ceva timp pe culoarele spitalelor pentru a afla despre sănătatea ta sau a celor dragi nilte informații. Faci alegeri financiare sigure și responsabile. O reparație masivă sau un schimb de locuință, ar putea deveni inevitabilă. Canalizează-ți anxietățile în scris, exprimându-te liber și fără auto-cenzură. Artele și ideile spirituale îți aduc consolare pe măsură ce experimentezi o posibilă singurătate. Privește un bătrân sau caută un ghid pentru îndrumare. Meditează pentru a lua legătura cu sinele tău autentic.

Concentrarea puternică asupra sectorului spiritual te poate încuraja să te edifici asupra practicilor spirituale, cum ar fi meditația, gimnastica spirituală sau orice altceva care să te poată ajuta să te liniștești.

Marți poate aduce posibilitatea să te înscrii la o clasă de tai chi. Conectarea cu cei care îți împărtășesc ideile și idealurile tale te-ar putea ajuta să întâlnești pe cineva foarte special.

Este mult spus să te gândești să angajezi serviciile unui antrenor personal pentru a face treaba asta, mai bine fă exercițiile la o clasă alături de alți cursanți. Cu toate acestea, convingerile tale s-ar putea ciocni cu ale altuia, vineri. În timp ce argumentați și unul și celălalt, începeți să vă simțiți atrași unul de celălalt. S-ar putea te trezești că apreciezi pe cineva care gândește foarte diferit față de tine.

Sâmbătă, Marte aflat în semnul tău, îți sporește energia și curajul. Săptămânile următoare ar putea fi foarte productive pentru tine.

Horoscop Minerva 19-25 august Fecioara Relaţional

Ai nevoie de timp și de spațiu pentru tine. Ai în minte o serie de probleme personale. Ia-ți timpul necesar pentru a-ți da seama ce lucruri te deranjează și ce ar treebui să faci ca să le stopezi. Examină-ți trecutul și privește în tine pentru a găsi răspunsurile dorite. Rețineți însă că nu poți schimba trecutul. Acceptarea este singura opțiune. Lasă vinovăția, gândește-te că poate așteptările tale sunt pur și simplu prea mari. Știi de ce ești capabil și stabilește-ți obiective rezonabile pentru a-ți canaliza productiv pasiunea. Ai răbdare și recompensele pe care le aștepți se vor vedea  în curând.

Marte face să îți dorești să arați oamenilor numeroasele tale talente. De fapt, cauți parteneri care să aprecieze munca grea și dăruirea, două dintre principalele lucruri pe care le oferi.

Horoscop Minerva 19-25 august Fecioara Profesional

Încercarea de a afla unele informații de la alții nu va fi ușoară săptămâna asta. Te vei găsi consumând destul de mult timp pentru a găsi răspunsurile pe care le dorești, dar, din păcate, nu vor veni fără rezistență. Ai răbdare în loc să presezi și vei reuși.

Este posibil să te simți foarte creativ și energic acum, așa că este momentul să iei măsuri care să scoată în evidență ideile și interesele creative. Întâlnirile cu personalul și eforturile de echipă vor fi domenii în care poți străluci. Termină ce începi. Este posibil să existe unele întreruperi neașteptate. Sunt sprijinite contactele sociale care îți ajută interesele în carieră. Optimismul natural va avea un impact pozitiv asupra oricărui mediu de lucru.

Horoscop Minerva 19-25  august Fecioara Financiar

Te simți consumat în chestiuni private. Cuvintele pot fi o luptă acum. Ele vin încet și te simți nerăbdător să vorbești despre problemele fianciare. Profită la maxim de orice mediu în care te afli. Acum ești mai interesat de ceea ce se întâmplă în spatele scenei, departe de ochii publicului. 

Deși ești recunoscut ca o persoană care economisește bani, ți s-a oferit recent o oportunitate de avansare pe tărâm financiar. Un asemenea eveniment are loc în zona temei natale personale care sugerează cum te proiectezi în lume și, de asemenea, cum te văd și te percep ceilalți, deci este momentul să avansezi cu orice proiecte care îți pot aduce bani, acum sau în viitor. De la micile idei de afaceri până la solicitarea unei creșteri, acum este momentul!

Horoscop Minerva 19-25 august Fecioara Sănătate

Lucrul care nu ar fi de preferat este acela de a fii învinovățit pentru că ai provocat un fel de dezamăgire generală și s-ar putea să te simți prins în acest tip de legătură săptămâna aceasta. Nu există nicio modalitate de a-ți schimba cu adevărat natura de bază, dar poți preveni apariția anumitor situații. Pentru început, fii sincer cu tine însuți despre cât ești de ocupat și dacă poți sau nu să gestionezi tot ceea ce trebuie să faci pentru tine înainte de a-ți face planuri pentru a-i ajuta pe ceilalți.

Horoscop Minerva săptămânal 19-25 august 2019

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top