Connect with us
Horoscop Minerva luna Aprilie 2020 - PEȘTI

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 19-25 august PEȘTI. Ține cont de viață și de prioritățile tale.

Horoscop Minerva 19-25 august Pești. Este un moment excelent pentru a sorta detaliile existenței tale zilnice. Ești înclinat să faci liste cu ce ai de rezolvat, să plătești facturi și să alegi între ceea ce ai de făcut. Detaliile referitoare la muncă sunt imperative acum. Cu toate acestea, minte îți este la problemele de sănătate. Învestigațile medicale și programarea pentru efectuarea acestora au prioritate. Angajamentul de a muncii din greu, poate și cultivarea abilităților de bază, sunt elemente principale pentru tine. Evită totuși să te stresezi sau să extragerezi prea mult. Cei care depind de tine – angajații, familia, chiar și animalele de companie, câștigă de pe urma grijii tale. Orice ți-ar place să faci, găsirea modalităților de a include aceste activități în programul zilnic te poate energiza și să îți ofere un pic de agitație.

Există, de asemenea, un potențialul romantic la serviciu sau la sală, iar o întâlnire pentru prima dată ar putea fi destul de intensă. Ar putea fi chiar dragoste la prima vedere.

Când Marte se va muta în Fecioară în weekend, șederea sa de șase săptămâni în acest sector te-ar putea încuraja să limpezești lucrurile în jurul tău. Nu te feri de acele conversații care pot duce la relații mai sănătoase și mai fericite. De asemenea, poți fi mai activ în privința socializării și a întâlnirilor.

Horoscop Minerva 19-25 august Pești Relaţional

S-ar putea să te simți îngrijorat de reputația ta, petrecându-ți timpul întrebându-te ce cred ceilalți despre tine. Problemele sentimentale pot fi în centrul atenție,dar mai ales a fricilor tale. Te simți nemulțumit, ca și cum nu ai primi o atenție adecvată. Vobește despre grijile tale și clarifică-ți nevoile. Vorbind despre aceste lucruri poți ajunge la o consluzie nesperată. Cu toate acestea, ar cam fi timpul să te miști puțin. Ieșirea din limitele obișnuite ale cercului tău social te-ar conecta la oameni noi și interesanți, poate chiar la cineva special, gata să-ți atragă atenția.

Începutul săptămânii este un moment bun pentru că îți sporește intuiția cu privire la dragoste. Conjuncția Marte – Soare – Venus amintește că există speranță și că se va întâmpla ceva bun în curând!

Luna este în semnul tău sensibil la începutul săptămânii, sporindu-ți intuiția. Dacă simți ceva pentru cineva, ascultă-ți intuiția. Visele te vor ghida.

Horoscop Minerva 19-25 august Pești Profesional

Cineva care are o abordare destul de obtuză asupra unei probleme profesionale îți creează probleme. Ferește-te de cei care ți se opun doar pentru că nu înțeleg ce vrei. Nu există niciun motiv pentru care să te îndoiești de tine din cauza greșelii altcuiva.

Cred că este un moment minunat pentru a face legături și contacte utile. Oamenii din alte țări sau educație suplimentară pot fi cei mai buni aliați ai tăi. Munca în echipă va fi necesară pentru a face cea mai bună treabă. Concurența te poate ajuta să te înțelegi mai bine pe tine dar și pe ceilalți. Există astfel de lucruri asemenea unei diferențe serioase de opinie. Energia încurajează adunările sociale și este, de asemenea, bună pentru probleme legale și acorduri de parteneriat.

Horoscop Minerva 19-25 august Pești Financiar

Ține cont de viață și de prioritățile tale. E vremea deconturilor – plătește facturile și fă liste cu ce ai de rezolvat. Toată această activitate îți va oferi sentimentul drumului bine ales și de realizare. Ia lucrurile la pas. Atitudinea intenționată îți va servi bine la locul de muncă. Ai grijă însă și de sănătatea ta, așa că o vizită la medic poate fi în ordine. 

În curând, vei putea să te bucuri de o bătaie blândă, dar necesară, atunci când vine vorba despre bani. Venus îți solicită să devi persoana pe care toată lumea o consideră de succes și standardul demn de urmat. Ești un model pentru alții, chiar dacă este posibil să nu realizezi acest lucru încă. Ei văd potențialul din tine și este posibil să fii lăudat de cineva, fapt care te face să te simți grozav în pielea ta și să ai o părere bună despre tine, așa că ține urechile deschise.

Horoscop Minerva 19-25 august Pești Sănătate

Ai grijă în mod special de sănătate acum, deoarece un aspect destul de stresant sugerează că poți fi mai sensibil la unele probleme, mai mult ca de obicei. Simptomele ar putea apărea în mod neașteptat sau pot fi repetarea unora pe care le-ai simțit recent. Acum este momentul să rezolvi totulcu  bine. Nu amâna. Verifică orice problemă pentru liniștea ta sufletească. 

Horoscop Minerva săptămânal 19-25 august 2019

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top