Connect with us
Horoscop Minerva perioada 9 - 15 septembrie 2019 SĂGETĂTOR - Probleme mari in relație

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 19-25 august SĂGETĂTOR. Nu te mulțumești cu puțin

Horoscop Minerva 19-25 august Săgetător.Nu te mulțumești să te concentrezi pe treburile lumești și practice, mintea ta se orientează către viziuni, gânduri și idealuri mai mari. Ești deschis la ideea să îți extinzi baza de cunoștințe în această săptămână. Comunicările de la sau cu cineva îndepărtat pot face parte din imaginea săptămânii. Ești înclinat să vorbești despre filozofie acum, să te gândești la o imagine de ansamblu, mare. Ai o mulțime de angajamente și programări de gestionat, astfel încât să rămâi concentrat pe ceea ce faci. În această săptămână sunt multe lucruri care îți sunt puse la dispoziție și ai destul timp să le faci față și să încerci chiar să le experimentezi.

Dacă ai nevoie să înveți ceva nou sau să obți o nouă certificare, acum este momentul să acținezi pentru asta. De fapt, orice lucru care îți poate extinde abilitățile și te poate îndepărta din zona ta de confort trebuie să fie foarte bun pentru tine. Dorința de a face un salt de credință te-ar putea duce să te bucuri de o întoarcere cu 180 de grade neașteptată.

Mai târziu peste săptămână, Marte se mută în Fecioară, în sectorul obiectivelor, a carierei și a ambițiilor persoanale. Următoarele șase săptămâni sunt o oportunitate de a fi mai activ în ceea ce privește planurile pe care le ai. Dacă te confrunți cu obstacole, ești gata să le desființezi rapid. Și dacă ești dispus să planifici anumite lucruri mai departe, poți realiza multe.

Horoscop Minerva 19-25 august Săgetător Relaţional

 Ești gata să îți întinzi aripile, ca să ajungi la ceva mai mare și mai îndrăzneț. Implică-te la un nivel intelectual mai profund și vei constata că dorințele tale sunt mai avide de cunoaștere. S-ar putea să fie momentul să readuci pe cineva în viața ta, cineva cu care nu te-ai mai întâlnit de mult timp iar imaginea generală devine mai clară. Acesta poate fi momentul pentru a duce lucrurile la nivelul următor. Cauți o conexiune mai profundă, așa că mergi mai departe și urmărește una.

Încercă să faci ceva caritabil în timp ce luna petrece ceva timp în semnul pragmatic al Taurului. Este ușor să întâlnești oameni singuri la un eveniment sponsorizat de comunitate.

Marte trece în critica Fecioară la sfârșitul săptămânii, așa că ai putea fi tentat să te răsfeți cu sentimente adevărate încă de la prima întâlnire. Vei face o impresie mult mai bună dacă folosești diplomația și tactul.

Horoscop Minerva 19-25 august Săgetător Profesional

O opoziție neașteptată îți va ieși în cale, nu lăsa ca acest lucru să te scoată din starea ta interioară. Cel mai probabil, poți integra aceste informații foarte eficient în rutina cotidiană. Lucrează pentru a colabora în loc să ignori sau să demiți automat.

Există probabilitatea unei ciocniri aprinse de voințe cu cineva care este la fel de încăpățânat ca și tine. Ar putea exista o înțelegere greșită a lucrurilor. Asigură-te că ceea la ce te aștepți este ceea ce se întâmplă de fapt. Verifică orice informație importantă înainte de a te deplasa în vreo direcție. Această perioadă poate aduce ajutoare de salvare. Este posibil să ai o nevoie mai puternică decât de obicei de a rupe pisica în două și de a decide ce să faci. Fii gata să-ți schimbi planurile în ultimul moment.

Horoscop Minerva 19-25 august Săgetător Financiar

Pune lucrurile în perspectivă, privește tent modul în care deciziile tale se raportează la consecințele cu care te confrunți zilnic. O discuție întârziată dar lămuritoare ar putea avea loc spre sfârșitul săptămânii. În timp ce vă concentrați asupra imaginii de ansamblu, nu uita de micile detalii care sunt necesare pentru ca această imagine mai mare să prindă viață. Fii atent și păstră prioritățile în ordine. Ai multe cum spun eu, pe farfurie, dar nu mai mult decât poți gestiona.

Cel mai probabil ești într-o mică criză financiară. Aproape că toți vorbesc și nu ai nicio idee când vine vorba să îți schimbi locul de muncă sau cariera sau îți este greu să vorbești când auzi vorbindu-se despre bani. 

Horoscop Minerva 19-25 august Săgetător Sănătate

Indiferent dacă îți place sau nu, încearcă să te forțezi să ieși și să faci exerciții fizice de cel puțin trei ori pe săptămână. Ai multă energie psihică cu alinierea planetară de săptămâna aceasta și vei beneficia de pe urma acesteia prin activarea circulației sângelui, fortifierea plămânilor și prin relaxare mentală. Alergarea este o combinație excelentă sau, dacă genunchii nu sunt dispuși, înotul și mersul pe jos. 

Horoscop Minerva săptămânal 19-25 august 2019

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top