Connect with us
Horoscop Minerva perioada 9 - 15 septembrie 2019 VĂRSĂTOR - Momentul unor schimbării majore

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 19-25 august VĂRSĂTOR. Te simți ușor indecis

Horoscop Minerva 19-25 august Vărsător.Este o săptămâna numai bună pentru a crearea legături, conexiuni, rețele, mai ales că va trebui să faci față multor întâlniri și ți se cere să iei în considerare decizii importante. Farmecul și abilitățile tale facilitează oamenilor interacțiunea cu ceilalți acum. Bucură-te de compania prietenilor, vechi și noi dar nu îți neglija familia. Este posibil ca anumite litigii interne să fie mediate cu succes. 

O conjuncție benefică între Venus, Marte și Soare din Casa a 7-a, în zona relațională, marți, indică potențialul unei întâlniri neașteptate, o întâlnire specială sau pur și simplu că stai cu prietenii și pui la cale fel de fel de năzdrăvănii.

Concentrarea continuă pe sectorul de relații se pare că te menține ocupat și s-ar putea să constați că agenda ta de lucru este de mult timp încărcată. Te ajută să fii selectiv atunci când alegi la ce evenimente participi, deoarece unii îți pot face mai multe promisiuni legate de un interes personal. Aceste influențe te pot aduce în legătură cu tot felul de oameni care pot deveni parte a unei rețele de prieteni extrem de importante.

În cele din urmă, Marte se mută în Fecioară, în Casa a 8-a, într-un sector intens al temei natale, sâmbătă și care îți poate stârni psihicul. În următoarele cinci săptămâni, o mică autoanaliză ar putea aduce la lumină o adevărată comoară. 

Horoscop Minerva 19-25 august Vărsător Relaţional

Ești minuțios cu privire la luarea unor decizii în acest moment. Fie că este vorba despre viața de familie sau despre o întâlnire, ești gata să analizezi atent ce este bine și ce este neclar în toate acestea. Nu lăsa nimic pe dinafară, fii sigur că ai în vedere modul în care cei din jurul tău sunt afectați de alegerile tale. Deschide-te cuiva apropiat, care te cunoaște bine. Discuția pe care o veți avea te va ajuta să rămâi pe calea cea bună, va face lumină asupra unor lucruri care țin de locul de muncă, de conferințele pe care vrei să le ții sau de relaxare. 

Cuvintele tale îi vor inspira și pe alții, dar vor susține și concluziile la care vei ajunge. Conjuncția dintre Marte – Soare și Venus va face ca întâlnirea să fie distractivă. Ea va evidenția toate părțile bune a ideii de a fi singur și face să uiți de celelalte probleme.

Horoscop Minerva 19-25 august Vărsător Profesional

Cineva oferă doar jumătăți de adevăr, iar acest lucru va face dificil să fii productiv. Este posibil să fii nevoit să consulți persoane diferite pentru a avea o imagine completă asupra situației. Timpul petrecut în cercetare va merita.

Este un moment puternic și prielnic pentru a muncii intens și cu spor. Îți va fi apreciată abilitatea de a te plia pe sarcini care nu sunt strălucitoare, dar sunt necesare. O bună comunicare este cheia celor mai bune rezultate. Este posibil să ai ocazia de a ajuta pe cineva mai puțin priceput. Identifică zonele care au nevoie de revizuire. Procedurile setate acum vor fi folositoare ulterior. Poate că tu îți dorești să lucrezi în timp ce alții se joacă.

Horoscop Minerva 19-25 august Vărsător Financiar

S-ar putea să te simți un pic indecis săptămâna aceasta. Posibil să nu fie ceva  rău, deoarece efectele deciziilor tale și nevoile altora sunt de foarte mult timp în mintea ta. Dacă ești în căutarea unei mai mari cooperări cu colegii, fii dispusă să li te alături și să ceri asistență și idei. Prin dialog, ideile vor fi clarificate și planurile vor fi puse în mișcare. Unele lucruri care țin de PR sau de arbitraj sunt deja în mintea ta. Aceste sarcini se vor dovedi mai plăcute decât te așteptai. Cum am mai spus, comunicarea este cheia săptămâna aceasta.

În săptămânile trecute ai început să te simți mai optimist și mai plin de viață, iar acum ești gata să înflorești. Acest lucru este valabil și în viața financiară. Problemele legate de bani și de valori, precum și de casă, de mama și de sinele interior sunt evidențiate în această săptămână. Deși casa poate fi o sursă de cheltuieli neașteptate, privește partea bună a lucrurilor. 

Horoscop Minerva 19-25 august Vărsător Sănătate

Libertatea și angajarea voinței tale sunt necesare acum. Știi că nu îți poți permite să renunți acum. Este esențial să continui să faci mișcare, să mânci sănătos și să urmezi calea unică de viață, indiferent ce încearcă să spună alții. Te vei simți grozav dacă îți vei exercita voința, dar și corpul!

Horoscop Minerva săptămânal 19-25 august 2019

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top