Connect with us
Horoscop Minerva 19-25 august CAPRICORN. Ai o stare de sănătate mult mai bună

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 19-25 august CAPRICORN. Ai o stare de sănătate mult mai bună

Horoscop Minerva 19-25 august Capricorn. Ești mai intuitiv decât de obicei, gata să culegi indicii de la cei din jurul tău. Poți citi printre rânduri. Este o săptămână excelentă pentru a face unele planificări și pentru a creea unele strategii financiare. Cercetarea este, de asemenea, extrem de favorizată. De asemenea, îți este mai ușor să abordezi interacțiunile sociale complexe. Inițiază discuții care, de obicei, produc valuri. Problemele bănești vor trebui soluționate și abordate pe parcursul întregii luni – dar pe scară largă. Finanțele personale vor fi în mare parte confortabile. În prezent, accentul este destul de profund, așa căsă nu te miri dacă te simțiț emoționat uneori. 

Săptămâna este o oportunitate de a face față unor sentimente și probleme care ar putea să fie o problemă de prea mult timp. Cu toate acestea, poate fi mai ușor să depășești acest lucru dacă ai un consilier, un terapeut sau un prieten de încredere cu care să vorbești. Curajul de a vorbi despre sentimentele tale poate topi aceste blocaje în timp și duce la însănătoșirea sufletească. 

Parteneriatele romantice s-ar putea resimți în acest moment, deoarece există unele energii puternice care aprind flacăra pasiunii și te încurajează să petreci mai mult timp împreună cu persoana dragă.

În weekend, gândurile de călătorie, explorarea orizonturilor îndepărtate și îmbrățișarea unei imagini generale te-ar putea ispiti să fii mai aventuros. Dacă nu ai mai fost într-o vacanță de ceva vreme, poți savura șansa de a o face și de a te relaxa.

Horoscop Minerva 19-25 august Capricorn Relaţional

În această săptămână ești în acord cu nevoile și dorințele altora. Ești capabil să interpretezi semne foarte subtile, pe care alții le ignoră. Planifică-ți o investiție financiară, pregătește-te pentru anumite obiective specifice, orienteză-te spre o aventură de dragoste la care te gândești de ceva vreme. Ești atât sensibil cât și abordabil acum. Împărtășește-ți idealurile și inima cu cineva care îți place și vei primi cu siguranță același lucruri înapoi.

Luna petrece două zileîn senul intens al Berbecului la începutul săptămânii, și sugerează  că sentimentele tale nu sunt obiectivul principal. Nu pentru că nu ai avea o inimă mare, dar de obicei nu arătați acest lucru imediat.

Tripla conjuncție Venus – Marte – Soare cu Uranus aduce vești pe care nu le așteptai undeva în a doua parte a săptămânii, ceea ce te determină să te întrebi sau să îți faci griji pentru cineva de care îți pasă. 

Horoscop Minerva 19-25 august Capricorn Profesional

Un prieten neaștetat devine astăzi un aliat important. Păstrează liniile de comunicare deschise între tine și el, astfel încât să beneficiați amândoi de perspectiva reciprocă a lucrului bine făcut. Această alianță va deveni și mai vitală pe parcursul timpului.

Te poți bucura de o perioadă cu o energie mare, care este atât productivă, cât și satisfăcătoare emoțional. Farmecul personal și convingerile tale sunt puternice. Așa că este un moment bun pentru a-ți explica ideile sau pentru a coordona efortul echipei. Nu neglija micile detalii. Este posibil să fie necesar să te dai peste cap pentru a înțelege corect cum stau lucrurile, așa că ai mai ales răbdare. Ședințele de birou și evenimentele din comunitate pot ajuta interesele de afaceri.

Horoscop Minerva 19-25 august Capricorn Financiar

Acordă o atenție deosebită celor din jurul tău. Ești mai intuitiv în această săptămână și poți să te ridici peste indiciile subtile. Fa-ti timp pentru o anumita planificare financiara și organizează-ți viața. Este momentul ideal pentru orice fel de cercetare. Dacă alții îți cer sfatul, oferă-l fără să te eschivezi. Deși finanțele familiei sunt confortabile, cele ale afacerii pot avea nevoie de o anumită considerație. 

De obicei, îți place să câștigi bani doar pentru plăcerea de a-i cheltui, iar acum comunicarea este mai bine ajustată adică mai ușor de înțeles și transmis legat de o nouă oportunitate de a face bani. Ia în considerare zone precum activitățile distractive, copiii și chiar romantismul pentru a găsi noi modalități de a aduce mai mulți bani în conturi, în fiecare lună. 

Horoscop Minerva 19-25 august Capricorn Sănătate

Orice probleme de sănătate care a apărut pare să se liniștească acum, dar asta nu înseamnă că poți să le ignori. Doar pentru că nu observi un simptom nu înseamnă că poți să te întorci la vechile obiceiuri. Este posibil să fie nevoie să efectuezi unele modificări. Aspectele de acum pot indica probleme cu spate. Află ce anume nu accepți în viața ta și care ar putea fi cauza.

Horoscop Minerva săptămânal 19-25 august 2019

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top