Connect with us
Horoscop Minerva perioada 9 - 15 septembrie 2019 BERBEC - Lucruile trebuie așezate in viața ta

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 19-25 august 2019 Berbec. Îndeplinești un rol important pe plan profesional

Horoscop Minerva 19-25 august 2019 Berbec. Săptămâna aceasta ești atras spre exprimarea de sine. De fapt, ești gata să lași partea creativă să iasă la iveală. Ideile sunt ușor de comunicat acum. Îi angajezi și pe ceilalți în conversație cu umor. Vrei să participi la jocuri intelectuale și să îți petreci timpul cu copiii. Ai nevoie de stimulare intelectuală și cauți o companie care să poată satisface această nevoie. Spontaneitatea ta atrage acum și îți permite să îți exprimi partea unică, creativă. Încrederea și munca grea fac tot succesul în acest moment.

Concentrarea pe sectorul de creativitate și auto-exprimare săptămâna aceasta este susținută, discret de Mercur. În plus, cu o conjuncție între Soare și Venus marți, ai o șansă perfectă de a sparge gheața și de a cere persoanei speciale la care visezi o întâlnire. Ar putea fi o experiență plină de lumină. În general, acesta nu este momentul să te ascunzi, ci să ieși și să te bucuri de experiența de a trăi și de a iubi.

Vineri s-ar putea să ai nevoie de puțină atenție, deoarece un trigon între impulsivul Uranus și Mercur te-ar putea surpinde cumpărând ceva de ce nu ai nevoie, sub impulsul momentului. Mai târziu, ai putea regreta și vei simți că ai pierdut banii. Un moment de gândire nu ți-ar prinde rău.

Marte în Fecioară și în sectorul de rutinei la locul de muncă, a înțelegerii cu colegii, a nutriției și a sănătății, te inspiră să ai activități organizate și de o altă abordare față de activități față de care ți-ai pierdut interesul.

Horoscop Minerva 19-25 august 2019 Berbec Relaţional

Te simți creativ și încrezător în această săptămână. Imaginația și fanteziile romantice te angajează. Ideile vin una după alta și te poți exprima cu ușurință. Mental ești în top. Bucură-te de sentimentul de încredere în sine. Vei întoarce capul și vei fi observat, inclusiv de cineva special, de care acum te poți apropia. Dacă simți chimia funcționând, fă pima mișcare. Îndragostește-te din nou. Înconjoară-te de oameni care gândesc ca tine și vei avea beneficii nesperate. Lăsați pe cineva special să îți atingă sufletul.

Interesul intim se diminuează ușor la începutul săptămânii, din cauza influenței Lunii în Capricorn. Te vei mai gândi la asta un timp, dar nu este principalul lucru din mintea ta!

Horoscop Minerva 19-25 august 2019 Berbec Profesional

Vei îndeplini un rol important astăzi, pe măsură ce elimini decalajul dintre două poziții opuse. Aceste două seturi de idei sunt mai compatibile decât cred majoritatea oamenilor – și tu ești persoana care îi poate face pe ceilalți să vadă acest lucru și să înțeleagă. Educați-i în acest sens.

Ai putea să te simți puțin stresat acum. Oamenii care sunt mai zgomotoși, mai exigenți și mai ales critici, pot face să simți că îți pierzi răbdarea. Fă tot posibilul fără să aștepți alte recompense. Când cei din jurul tău par să-și piardă capul, îl poți pătra pe al tău. Fă ceea ce este de așteptat și evită să iei parte la orice controversă. Energia va începe să se limpezească curând. Curăța-ți și organizează-ți spațiul de lucru pentru a fi mai eficient.

Horoscop Minerva 19-25 august 2019 Berbec Financiar

Fii atent la achiziții și bunuri materiale. Evită investițiile sau deciziile financiare impulsive. Vorbește mai întâi despre aceste lucruri cu un expert de încredere. Poate fi o etapă de transformare a carierei tale. Dar pentru a face un pas într-o direcție nouă, este necesar să lași ceva sau pe cineva în urmă.

Deși atenția ta în viață nu este focalizată întotdeauna cu banii, știi cum să îți faci observate abilitățile și talentele. În acest moment, te bucuri de o explozie de energie pe măsură ce planetele personale se mișcă prin semne cu afinitate. Dar nu este destul nici în prezent și nici pentru a echilibra situația ta financiară. În câteva luni, lucrurile vor deveni destul de ușoare, dar, deocamdată, rămâi pe drumul care ești chiar dacă nu pare prea luminos.

Horoscop Minerva 19-25 august 2019 Berbec Sănătate

Configurația astrală aduce o doză puternică de energie pe care o poți folosi în orice mod dorești. Cu toate acestea, trebuie să îți spun că acest tip de energie poate fi una depresivă. Îți recomand să o folosești extern și în cadrul unei structuri date. Începe un regim de exerciții fizice regulate, la început cu moderație, astfel încât să nu te descurajezi. Exercițiile aerobice de rutina îți vor crește nivelul de energie în crescendo, prevenind căderea nervoasă care te paște.

Horoscop Minerva săptămânal 19-25 august 2019

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top