Horoscop Minerva 19-25 august Gemeni. Trigonul Mercur-Uranus îți sporește entuziasmul

Ultimul update: sâmbătă 17 august 2019 14:54 Data publicării: vineri 16 august 2019 18:00

Horoscop Minerva 19-25 august Gemeni. Ușurința cu care manipulezi cuvintele este admirată de cei din jur. Puteți face multitasking cu succes. Comunicarea în cuvinte, la telefon, prin SMS sau în persoană este ceva facil pentru tine. Faci conexiuni cu repeziciune, de la colegi, cunoștințe și vecini, la frați și alte rude. Nu te supără problemele nesemnificative și eviți suprasolicitarea prin cumul de informații. Problemele comunității, mai ales cele administrative, te pot angaja cu succes. Contactele potrivite și cele variate sunt cheia succesului pe mai departe. Relația cu oamenii devine mai ușoară acum. 

Cu o concentrare puternică pe sectorul comunicării, conversația și dorința ta de a interacționa ar putea susține mai multe solouri. Dacă lucrezi în vânzări, media sau în producția de high tech, ai putea avea o săptămână foarte plină. Și odată cu conjuncția Soarelui cu Venus, s-ar putea să semnezi un contract superbun sau să iei legătura cu cineva care îți poate fi de mare folos în viitor.

Trigonul dintre Mercur și Uranus de vineri, ar putea îngreuna comunicarea. Poți vorbi cu tâlc și de aici neînțelegerile de moment sau dimpotrivă puteți ajunge să vă înțelegeți reciproc foartebine. Nu este cel indicat să faci asta de la prima întâlnire.

În timp ce Marte este în Fecioară și în Casa familiei, iar această influență te-ar putea provoca să execuți o perioadă scurtă de sarcini care sunt pe lista ta de activități casnice de mult timp.

Horoscop Minerva 19-25 august Gemeni Relaţional

Va trebui să iei o decizie de moment, care va avea probabil un impact puternic asupra viitorului relației voastre. Dacă nu ești căsătorit, acesta poate fi momentul să iei odecizie în aces sens. Asigură-te că ai linii de comunicare deschise, astfel încât să puteți fi în legătură cu ceea ce doriți amândoi. Încearcă să aveți o discuție persoanală sau scrie o scrisoare de suflet. În altă ordine de idei, poate fi un moment bun să te deschizi către prietenii și colegi și să-i cunoaști mai bine.

Există o lună stimulativă în Pești la începutul săptămânii care îți va aminti că iubirea nu este întotdeauna ușoară. Dacă dorești ceva și obții greu, vei depune efortul să îl obți.

Sfârșitul săptămânii aduce un trigon Mercur-Uranus care sporește imprevizibilitatea și entuziasmul rutinei în ce privește întâlnirile. Dacă a trecut ceva timp de când cineva te-a surprins, aceasta va fi o experiență binevenită.

Horoscop Minerva 19-25 august Gemeni Profesional

Îi vei impresiona pe ceilalți cu cât de practice sunt ideilor tale. Alții sunt obișnuiți cu abordarea ta fantezistă. Surprinde-i prin a demonstra o parte din tine pe care o exprimi destul de rar, latura ta umanistă și sensibilă. Acest lucru îți va aduce puncte mari la locul de muncă.

S-ar putea să fii frustrat dacă insiști să respecți rutina de familie. Energia este debordantă și expansivă și sprijină atât călătoriile, cât și oportunitățile de cercetare pentru educație sau instruire suplimentară. Ai răbdare cu eventualele întârzieri. S-ar putea să descoperi că îți lipsesc unele resurse necesare. Aptitudinile tale de manager sunt puternice. Timpul în plus petrecut la muncă, va fi apreciat.

Horoscop Minerva 19-25 august Gemeni Financiar

Săptămâna aceasta este posibil să ai șansa de a-ți dubla sau tripla activitatea la locul de muncă. Curiozitatea și talentul tău natural în a folosi cuvintele îți servesc bine. Evitați supraîncărcarea cu informații sau să te vei epuiza prea rapid. Abordează problemele reale, nu cele pe care le creezi. Faptul că ai o minte practică îți permite să reușești în plan financiar. 

Energia astrală face ca situația ta bănească să pară la îndemână sau problemele bănești asupra cărora nu ai controlul, au o influență mai mare decât pare. Este posibil să încerci să vii cu idei noi sau chiar să îți asumi lucrări noi. Dar pentru următoarele săptămâni s-ar putea să îți fie mai greu să mergi mai departe. Este posibil să te gândești chiar să îți schimbi cariera sau să mergi pe o nouă poziție. 

Horoscop Minerva 19-25 august Gemeni Sănătate

Vrei mai multă acțiune, mai multă implicare în animite lucruri, mai multe persoane cu care să comunici: mai mult, mai mult, mai mult! Acesta este un efect al aspectului de săptămâna aceasta și care va dura câteva zile. Ia această explozie de energie ca pe un bob de sare – s-ar putea să ai senzația că nu urmezi tot ceea ce începi în această fază. Ar fi înțelept să respecți regimul de mișcare și de alimentație.

Horoscop Minerva săptămânal 19-25 august 2019

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Sursa: Huff.ro
Comentarii