Connect with us
Horoscop Minerva perioada 9 - 15 septembrie 2019 RAC - Promovarea iți bate la ușă

Știri

Horoscop Minerva 19-25 august RAC. Ești foarte creativ

Horoscop Minerva 19-25  august Rac.Creativitatea este un mod natural de exprimare. Verbalizează-ți ideile sau împărtășește gândurile pentru a-i amuza pe ceilalți. Evită jocurile de noroc, deoarece ar duce la o pierdere financiară inutilă. S-ar putea să fie momentul să închei o relație care nu mai funcționează. Ai încredere în instinctul tău. Intuiția te va duce pe calea cea bună. Conflictele la locul de muncă pot fi o sursă serioasă de stres. Meditația sau o cale spirituală ți-ar oferi o oarecare ușurare a anxietății.

S-ar putea să te afli într-o misiune pentru a-ți sorta finanțele, dar în același timp s-ar putea să-ți faci și cumpărături. Modul în care dorești să îți petreci seara de vineri poate fi diferit de cel al prietenilor. Mergi pe propriul drum și rezolvă-ți problemele tale pentru că într-adevăr te poți distra mai mult.

Cu toate acestea, pe măsură ce dinamicul Marte trece prin semnul Fecioarei și în sectorul comunicării, este posibil să fii mai activ, culmea, în ceea ce privește promovarea muncii tale, organizarea și conectarea în rețea cu toți oamenii potriviți. Ar ajuta să eviți să fii prea critic, atât pentru tine cât și pentru ceilalți.

Horoscop Minerva 19-25 august Rac Relaţional

O relație din viața ta poate avea nevoie de redresare și de atenție, poate o rudă sau un coleg. Fii deschis și sincer când vorbești pentru a evita să pui punct acesteia. În viața sentimentală, fă-ți timp suplimentar pentru romantism. Împărtășeș-te cu partenerul tău câteva dintre acele idei pe care le-ai gândit, dar nu ai acționat încă. Fă din plăcere o prioritate, oferind un cadou ca semn al afecțiunii tale sau planificând o activitate specială pentru petrecerea timpului liber. Nu subestima importanța diplomației în relațiile tale.

Când conjuncția dintre Soare și Venus va avea loc la începutul săptămânii, sincronizarea acesteia nu ar putea fi mai bună pentru ceea ce îți dorești să faci. Ai așteptat să se întâmple ceva bun în viața ta amoroasă și iată seîntâmplă.

Luna din Pești din weekend, te pune în continuare în legătură cu partea ta emoțională. Dacă întâlnești pe cineva care îți aduce lacrimi în ochi, ar putea fi dragoste. De ce să te îndoiești de adevăratele tale sentimente?

Horoscop Minerva 19-25 august Rac Profesional

Amintirile vor fi mai accentuate săptămâna aceasta. Dacă ai nevoie să faci studii pentru un test de muncă, de orice fel, acum este momentul să bagi nasul în cărți și să studiezi. Absorbția și păstrarea unor fapte va fi mult mai puternică decât de obicei.

Așteaptă-te sa ai o perioada foarte aglomerată! Mai multe contacte și misiuni te pot face să te deplasezi în mai multe direcții simultan. Fii inteligent și creează o listă de priorități pentru perioada următoare. Ai noroc la un interviu pentru o nouăpoziție sau pentru un nou loc de muncă. Așteptările însă pot declanșa neînțelegeri sau dezamăgire. Asigură-te că toată lumea are aceleași păreri. Poți să te descurci de minune amestecând afacerile cu plăcerea. Orice proiect sau eveniment de grup va beneficia de aportul și entuziasmul tău.

Horoscop Minerva 19-25 august Rac Financiar

Fluxul de bani, veniturile și puterea de a câștig sunt în minte. Ești mai practic și mai rațional în demersul tău pentru finanțe acum. Aceasta poate fi o perioadă foarte bună pentru a gândi noi idei de a face bani. Ești cu adevărat în legătură cu valorile personale și obiectivele financiare. Cu toate acestea, trebuie să eviți excesul de cheltuieli. Comunicarea ar putea aduce un câștig neașteptat. 

Analizați-ți mai bine fluxul de bani. Evaluează de ceea ce dispui și asigură-te că exploatezi toate resursele cum se cuvine. Idei noi, de succes, care te pot ajuta ă-ți înmulțești veniturile în curând. Dacă ai prezentat o propunere de afaceri aum poate fi momentul să încerci o discuție pe tema asta. Din moment ce cifrele nu sunt afectate, banii pe care este probabil să-i aduci, sunt extraordinare și potențialul acesta îți poate schimba viața.

Horoscop Minerva 19-25 august Rac Sănătate

Continuați să numeri până la zece înainte de încerca să explici ce ai în minte! Sentimentele tale sunt foarte bune pentru a comunica, dar este și mai important să comunici ceea ce simți că trebuie spus. Nu lăsa ca primul lucru care-ți trece prin minte să fie acela că o altă persoană se îndepărtează de tine. Pentru a te concentra mai bine, bea multă apă în fiecare zi, mai ales cu tempraturile acestea. Încearcă să ai un program regulat de odihnă – mergi la culcare și trezește-te la ore fixe. 

Horoscop Minerva săptămânal 19-25 august 2019

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI.

Cristina Bosioc - Redactor șef adjunct la HUFF.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top