Connect with us
Horoscop Minerva 14-20 octombrie Scorpion - Ești mai încrezător

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 14-20 octombrie Scorpion – Ești mai încrezător

Spune-ți acum cu voce tare ideile pe care le ai în minte. Te simți încrezător și gata să provoci dezbateri și să te concentrezi cu adevărat pe obiectivele profesionale. Ai grijă să nu devi obsesedat și continuă să te întâlnești cu oameni care au idei proaspete de oferit. Prezența ta îi va ajuta pe ceilalți să se simtă mai deciși și mai motivați, chiar dacă relațiile cu unii dintre ei sunt critice acum. 

Odată cu Soarele și cu Marte, celălalt stăpân al tău, agitând sectorul cel mai subtil al temei tale natale, mai precis Casa a 12-a, cred că ai șansa de a face curățenia emoțională pe care trebuia să o fi făcut demult. Prelucrarea unor probleme care poate au fost supărătoare în trecut, îți va permite să închizi cercul și să lași lucrurile de domeniul Trecutului. Asta ar putea însemna să vorbești față în față cu persoana în cauză, iar vindecarea care vine odată cu asta te poate face să poți ierta și uita.

Venus împreună cu Mercur sunt în semnul tău, ceea ce presupune că vei fi în elementul tău și gata să te bucuri de mai multe evenimente sociale. Dacă îți dorești dragoste, poate fi o opțiune atractivă și ai putea fi surprins câtă lume te admiră de la distanță. 

Luna plină a fost și ea generatoare de drame, dar în acest weekend, ți-aș sugera să iei în considerare ideea de a face ceva relaxant, cum ar fi plimbarea sau înotul, deoarece acest lucru te poate ajuta să canalizezi constructiv orice energie nepotrivită.

Horoscop Minerva 14 – 20 octombrie Scorpion Relațional

Conectează-te cu sinele interior. Gânduri adânc îngropate pot ieși brusc la suprafață. De fapt, săptămâna cere căutarea sufletului pereche. Perspectivele te-au ajutat să te simți mai în siguranță și ești mai preocupat să oprești timpul, deoarece simți greutatea responsabilității proiectelor care necesită finalizare. 

Atunci când Venus, pornită prin semnul tău, nu se lasă dominată de alții, tensiunea sexuală poate pluti prin aer nestingherită. Nu împinge lucrurile la limită; lasă-le să se întâmple.

Opoziția separantă dintre Venus și Uranus din prima parte a săptămânii poate deschide noi posibilități, dar nu ești întotdeauna sigur în care direcție trebuie să o iei. Schimbările sunt inevitabile; este modul în care te descurci cu ele și care face diferența.

Horoscop Minerva 14 – 20 octombrie Scorpion Profesional

Poți fi tentat să bârfești pe seama colegilor tăi. Poate că te confrunți cu probleme la serviciu sau este cineva insistent care te tot sună. Încercă să reziști acestei ispite chiar dacă persoana îți place. Joacă tare. Dar nu uita, că tot ce spui acum se poate întoarce împotriva ta mai târziu.

Probabil că ai mai multe misiuni de îndeplinit, din mai multe direcții. Responsabilitățile de familie ar putea fi una din aestea. Fă tot posibilul să rămâi la o singură sarcină, adică fă-ți o listă cum să acționezi, deoarece o situație foarte încărcată ar putea să te dezavantajeze. Este înțelept să activezi planul de rezervă, adică  farmecul diplomatic, mai ales că este o perioadă bună să atragi sprijin pentru eforturile tale. Fii încrezător în abilitățile tale și nu începe nimic nou acum.

Horoscop Minerva 14 – 20 octombrie Scorpion Financiar

Ești pe val și urmează schimbări importnate în viața ta financiară. Ești plin de idei incredibil de creative despre cum poți câștiga și economisi mai mult, ceea ce este extraordinar. Dar, de asemenea, uneori ești puțin instabil, așa că un Plan B, C și D nu ar strica. Între timp, sectorul carierei se aprinde, cerându-ți să îți asumi decis rolul de lider.

Fii afirmativ într-o problemă crucială de afaceri. Este timpul să iei câteva decizii importante și în viața ta profesională. Informațiile pe care le ai, pot duce la o afacere profitabilă pentru tine și la schimbarea de care are nevoie. Aptitudinile tale în ce privește gândirea critică ating punctul forte. Nu pierde ocazia bună care poate veni. Socializează și creează noi relații, chiar dacă sunt întâmplătoare sau profesionale.

Horoscop Minerva 14 – 20 octombrie Scorpion Sănătate

Se pare că îți poți permite să fii și mai atent la sănătatea ta. Acordă prioritate obiectivelor pe care ți le-ai propus și a stabilește un buget pentru sală. S-ar putea să dorești să te înscri la sală, să cumpăreri echipament de antrenament sau să te implici în dezvoltarea unui club sportiv. Posibilitățile sunt nesfârșite. Dacă ai nevoie de tratament pentru o afecțiune cronică, este cel mai bun moment pentru a-l începe. Dă-ți ocazia să prosperi.

Horoscop Minerva săptămânal 14-20 octombrie 2019

BERBEC – TAUR – GEMENI – RAC – LEU – FECIOARĂ – BALANȚĂ – SCORPION – SĂGETĂTOR – CAPRICORN – VĂRSĂTOR – PEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top