Connect with us
Horoscop Minerva 14-20 octombrie Fecioară - Caută mai mult echilibru

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 14-20 octombrie Fecioară – Caută mai mult echilibru

Evită să recurgi la vicii pentru a face față problemelor. În schimb, mergi pe cale spirituală pentru un sens nou. Caută un echilibru, atât în ​​emoții, cât și în cheltuieli. O sumă neașteptată îți intră în buzunare, posibil ca urmare a unei moșteniri sau a unui venit nou. Investește-l cu înțelepciune.

Să fii cu un pas înainte cu banii tăi poate fi o mișcare bună, deoarece vei avea resurse pentru a implementa idei potențial lucrative. Caută în continuare modalități de a economisi și investi în mod înțelept și vei vedea beneficiile în următoarele săptămâni și luni.

Cu Venus care s-a mutat în Casa a 3-a, sectorul tău de discuții și de gândire, vei fi într-o poziție excelentă pentru a negocia. Mercur este deja și el, în această zonă, așa că există multe lucruri care pot fi realizate fie prin simpla ta prezentare, fie prin prezentarea abilitățile și talentelor pe care le ai. Și dacă ești pasionat de social media, ai putea face foarte bine să îți reconfigurezi planurile prin intermediul acesteia. 

Weekend-ul ar putea aduce o întâlnire care te zguduie la popriu, dar într-un mod pozitiv. Cineva te poate inspira să renunți la o idee veche și să îmbrățișezi noul. Ferește-te de tendința de a da informații oricui. Ar fi bine să ai o limită, ca să știi unde te oprești.

Horoscop Minerva 14 – 20 octombrie Fecioară Relațional

Cineva din viața ta a atins interesul maxim și ești pregătit pentru o a doua privire. Lasă curiozitatea să te conducă către o nouă relație, chiar una pasional și bucură-te de senzațiile și distracția unei întâlniri în doi. Ai purea să te simți complet transformat! Cu de multe evenimente în viața ta, multitasking-ul poate fi inevitabil, dar ai grijă să nu îți asumi mai mult decât poți face. Nu lăsa planurile să îți copleșească gândurile și interesele. Ia lucrurile pe rând și supraveghează-le până la capăt. Ușurința cu care folosește cuvintele și nerăbdarea de a cunoaște oameni noi, îți va servi bine acum. Cu toate acestea, comunicarea este critică în acest moment. Evită cât mai mult posibil supraîncărcarea cu informații.

O opoziție stresantă, e dreept, separantă între Venus-Uranus aduce, de asemenea, oportunitatea unei schimbări, dar poate nu în felul în care ai sperat. Atunci când întâlnirea devine imprevizibilă, este posibil să faci un pas înapoi.

Luna plină în Taur dinweekend a adus o atmosferă competitivă, așa că trebuie să lupți pentru ceea ce îți dorești. Vestea bună este că ai atitudine de învingător așa că te va scoate cumva la suprafață. 

Horoscop Minerva 14 – 20 octombrie Fecioară Profesional

Coordonează-te ca persoană – adevăratul tău sine – în loc să ții de imaginea ta ca angajat sau angajator. Lasă aceste roluri în plan secund și trăiește clipa. Chiar dacă trebuie să lucrzi peste program zilele acestea, încearcă să relaționzi cu oamenii ca și cu tine însuți/însăți.

Poți străluci în orice situație care include alimentația sau de pe urma căreia beneficiază interesul de familie. Începe să lucrezi cât mai mult posibil la începutul zilei, deoarece energia ta va fi mai puternică atunci. Această perioadă este importantă pentru crearea de contacte productive. De asemenea, poți construi punți spre clienții actuali. Așteaptă-te să faci modificări în program. S-ar putea să izbucnești brusc și să nu mai dorești să colaborezu doar pentru a regreta acest lucru, mai târziu. Relaxează-te și eliberează-te de stres în weekend.

Horoscop Minerva 14 – 20 octombrie Fecioară Financiar

S-ar putea să realizezi că bugetul propriu este un pic dezechilibrat. Emoțiile de acasă și cele interioare sunt puternice și este posibil să descoperi că ai o bază constantă acasă de unde să operezi. Pe măsură ce lucrurile se schimbă acolo, visele tale explodează în tot felul de imagini și semne ciudate. Practică răbdarea cu mintea inconștientă. Încearcă să îți spună ceva care va aduce abundență în timp.

Pe de altă parte, evită viciile sau cumpărăturile tentante, exorbitante. Fă-ți timp să fii singur cu gandurile tale si să inițiezi câteva planuri bine motivate pentru viitor. Nu acționa impulsiv. Vorbirea și gândirea lucrurilor îți vor duce la succes în viitor.

Horoscop Minerva 14 – 20 octombrie Fecioară Sănătate

Te susține să iei echinacea, vitamina C și zinc pentru a-ți stimula sistemul imunitar. Ai putea fi mai predispus la infecții minore în acest moment, iar acest lucru ar interfera neplăcut cu programul de lucru. Pentru a evita această problemă, mănâncă bine și ia suplimentele de care aminteam. Exercițiul fizic este un alt mod minunat de a elimina toxinele și de a-ți întări sistemul imunitar.

Horoscop Minerva săptămânal 14-20 octombrie 2019

BERBEC – TAUR – GEMENI – RAC – LEU – FECIOARĂ – BALANȚĂ – SCORPION – SĂGETĂTOR – CAPRICORN – VĂRSĂTOR – PEȘTI.

 

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top