Horoscop Minerva 14-20 octombrie Vărsător – Este un moment bun să ieși din zona de confort

11.10.2019
Horoscop Minerva 14-20 octombrie Vărsător – Este un moment bun să ieși din zona de confort

Participarea la conferințe unei se expun idei noi sau care vorbesc despre culturi străine, ar fi rodnică și legată de noi perspective spirituale sau căi profesionale. Muncești pentru a comunica bine cu oamenii din viața ta, asigurându-te că asculți mai mult decât vorbești. Complicațiile din viața personală pot necesita atenție. O achiziție sau reparația casei pot solicita atenția imediată. Este un moment pentru noi oportunități. Șansa de a ajunge la acestea îți poate permite să îți consolidezi și potențialul personal. 

Marte, foarte dinamic, trece prin Casa a 9-a, sectorul orizonturilor îndepărtate, deci este un moment foarte bun pentru a ieși din zona de confort și a te bucura de spiritul de aventură pe care îl aduce momentul.

Nu lăsa îndoiala de sine să te rețină așa cum ai făcut-o nu mai departe, săptămâna trecută. Nu este momentul să renunți, ci să treci dincolo de probleme și să arați ce ești capabil să faci.

Odată ce Venus se plimbă prin Scorpion, prin Casa a 10, a carierei și a imaginii sociale, a obiectivelor proprii, este un moment bun pentru a te conecta cu cei care au influență asupra vieții tale. 

Horoscop Minerva 14 – 20 octombrie Vărsător Relațional

Vrei să simți că ai controlul vieții tale și această dorință va stârni, în alții, acele răspunsuri pe care le cauți în sine. Poate că romantismul ar trebui amânat pe măsură ce te concentrezi pe carieră și obiective profesionale. Fii atent la ce spui și cum te prezinți altora. Ia în considerare posibila reacție a participanților la discuții, la ideile tale. Acum este timpul să profiți la maxim de statutul de persoană publică. 

Când luna va trece prin Berbec la începutul săptămânii, este relevată comunității în care trăiești o modalitate excelentă de a întâlni oamenii. Cele mai bune relații sentimentale ale tale sunt cei care îți seamănă și gândesc ca tine. 

Există entuziasm în jurul opoziției Venus-Uranus de la începutul săptămânii, precum și agitație pe măsură. De obicei nu îți este frică de neașteptat, așa că de ce te-ai teme acum?!

Nu există multe limite la ceea ce poți face sub oblăduirea lunii din Gemeni în weekend, dar mișcarea prea rapidă ar putea să nu funcționeze în avantajul tău. Lasă lucrurile să se întâmple în mod natural.

Horoscop Minerva 14 – 20 octombrie Vărsător Profesional

Nimic nu te poate opri. Ești pe vaporul care plutește cu mare forță și convingere. Orice ai nevoie este la îndemâna ta, indiferent dacă îți dai seama sau nu. Dintr-o dată, tot ce lucrezi se încadrează perfect în imaginea de ansamblu.

Așteaptă-te însă și la unele complicații și posibile defecțiuni mecanice. Amână întâlnirile importante până mai târziu, dacă este posibil. S-ar putea să fii numit într-o echipă care caută soluții pentru redistribuirea personalului sau identificare unor noi resurse. Concentrează-te pe dezvoltarea de soluții practice. Cel mai bine este să rămâi cu ceea ce îți este familiar. Conflictul cu superiorii, clienții sau colegii nu trebuie să-ți strice ziua. Ia-o încet către un viitor mai bun. Termină tot ce poți în timp util.

Horoscop Minerva 14 – 20 octombrie Vărsători Financiar

Te lupți puțin pentru a începe un nou proiect. Acest lucru se va întâmpla, iar mintea ta va fi stimulată în tot felul de direcții interesante, lucru care va afecta, din păcate, copiii, partenerul, membrii familiei și timpul pentru distracție. Cheltuirea banilor în aceste domenii afirmă locul tău în lume și răsplătește toată munca grea.

Ai în minte cariera săptămâna aceasta. Fie ceri mai mult de la tine, fie te gândești prea mult la asta. Ești încrezător, vorbești și acționezi cu încredere. Comunicarea este un instrument important pentru a-ți păstra autoritatea. Ceea ce spui și ceea ce faci ar trebui să fie în armonie. Superiorii sunt gata să fie impresionați. Acum este momentul potrivit pentru a face noi planuri sau strategii de creștere profesională. Este nevoie de multitasking, așa că asigură-te că îți petreci timpul cu eforturile necesare. Nu te îngrijora. Continuă să faci ceea ce faci și vei găsi succes.

Horoscop Minerva 14 – 20 octombrie Vărsător Sănătate

Acesta este un moment bun pentru a te înscrie la o sală de fitness sau la un curs de înot unde vei primi sprijin din partea celorlalți. Făcând asta înseamnă că vei fi mai inspirat să rămâi pe un drum sănătos. Poți obține ajutor și în problemele de sănătate. Există multe răspunsuri pentru orice problemă pe care o ai. Și încă ceva, obținerea ajutorului de care ai nevoie nu a fost niciodată mai ușor ca acum!

Articolul continua dupa publicitate

Horoscop Minerva săptămânal 14-20 octombrie 2019

BERBEC – TAUR – GEMENI – RAC – LEU – FECIOARĂ – BALANȚĂ – SCORPION – SĂGETĂTOR – CAPRICORN – VĂRSĂTOR – PEȘTI.