Connect with us
Horoscop Minerva 14-20 octombrie Balanță - Beneficii majore pe plan financiar

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 14-20 octombrie Balanță – Beneficii majore pe plan financiar

Perioada favorizează acordurile financiare și poate include beneficii din moșteniri legale. Abordarea ta în ce privește finanțele, în acest moment, este de a analiza veniturile, fluxul de intrări și ieșiri și potențialul de câștig. Dacă ai probleme, spune-le acum, deoarece comunicarea va aduce câștiguri financiare. Conștientul și sentimentul de calm te vor aduce într-o poziție bună și ai parte chiar de un câștig financiar.

Venus, stăpâna ta planetară, este în Scorpion și Casa 1, a personalității și a vitalității și poate fi oportunitate bună de a investi în tine. Dacă vrei să schimbi ceva la tine, acum este momentul să o faci. Același lucru este valabil și în cazul unor tratamente de vindecare sau de răsfăț cosmetic, dacă te fac să te simți puternic și încrezător în propriile forțe.

Totuși, s-ar putea să fi tentat să faci o achiziție brusc, în weekend. Întreabă-te dacă ai  nevoie de ea, mai întâi, fii onest cu tine însuți.

Luna plină de duminică din Taur, ți-a adus în minte o relație cheie pe care mult timp ai crezut-o cheie. S-ar putea să ai argumente, dar este o oportunitate reală de a te elibera de ea. 

Horoscop Minerva 14 – 20 octombrie Balanță Relațional

Ai în minte doar chestiunea banilor, s-ar părea că este o prioritate în fața iubirii și a romantismului. Ideile romantice vor conduce starea de spirit a partenerului tău peste așteptări. Comunicarea poate duce la creșterea relațiilor pozitive și te poate ajuta să depășești griji inutile. Fă totul pentru a menține scânteia chiar dacă lucrurile au devenit o rutină. Senzualitatea și intimitatea te ajută să aprofundezi semnificativ relația. Romantismul presupune uneori să gândești relația.

Venus nu este deloc cuminte în Scorpion, ceea ce ar putea complica planurile romantice. Nu ești foarte deschis  și acest lucru ar putea determina pe cineva să creadă că ai secrete.

Luna receptivă în Taur la mijlocul săptămânii te ajută să îți deschizi mintea către noi posibilități, dar nu lăsa imaginația să o ia razna. Dragostea poate fi fantastică, dar trebuie să fie înrădăcinată în realitate.

Horoscop Minerva 14 – 20 octombrie Balanță Profesional

Ai mintea limpede, stabilind scena pentru o perspectivă extraordinară în privința carierei tale. Acum ești într-un punct de start. Acesta este un moment bun pentru a elimina norul de confuzii care te înconjoară, pentru a putea să te alinezi adevăratelor tale obiective.

Așteaptă-te să ai o perioadă foarte productivă! Aceasta nu înseamnă că va fi fără stres. Atât dramele personale cât și cele de la locul de muncă, vor juca roluri însemnate în jurul tău. Și te poți aștepta la un feedback pozitiv doar prin faptul că ești sigur pe tine și muncitor. Discutați informațiile cu alții. Eforturile echipei vor fi cele mai eficiente. Cu toate acestea, s-ar putea să te simți anxios. Asigură-te că toată lumea înțelege ce faci. Există forțe economice mai mari dincolo de controlul tău.

Horoscop Minerva 14 – 20 octombrie Balanță Financiar

Nu ești recunoscut pentru subtilitate, iar săptămâna aceasta nu este diferită. Comunicarea și stilul personal pot fi neconvenționale, așa că tonifică-le puțin dacă încerci să faci o primă impresie pozitivă. Te gândești cum să îți treci cariera în zona freelance și mai puțin legată de birou. Arată că poți avea încredere chiar dacă apelezi la clișee cunoscute.

Vin oportunități de afaceri săptămâna aceasta. Bugetul și investițiile sunt esențiale. Este un moment bun pentru a pune în practică un plan legat de o inovație de afaceri pe care îl ai în minte. Fii afirmativ și comunică cu colegii, nu de alta dar este un moment favorabil pentru atingerea obiectivelor, astfel încât să afișezi încredere în tine și în planurile tale. Aspectele din zona financiară personală fac din acest moment unul bun pentru a-ți planifica bugetul pentru o sănătate mai bună.

Horoscop Minerva 14 – 20 octombrie Balanță Sănătate

Ai grijă și de sănătatea ta și depune mai multe eforturi pentru a face exerciții fizice și a menține o dietă sănătoasă. Profită de șansele bune pe măsură ce apar. Realizează tot ce pui în acest moment.

Dacă nu te-ai ținut de exerciții fizice, dar simțiți nevoia să faci asta, atunci aceasta este șansa de a căuta diverse opțiuni pentru a te alătura unui grup care practică un anumit sport sau unui grup sportiv. Găsește cea mai bună ofertă și mergi la ea. Sau ai putea să îți cumperi ceva echipament sportiv pentru acasă și să faci exerciții ori de câte ori ai dispoziția să o faci.

Horoscop Minerva săptămânal 14-20 octombrie 2019

BERBEC – TAUR – GEMENI – RAC – LEU – FECIOARĂ – BALANȚĂ – SCORPION – SĂGETĂTOR – CAPRICORN – VĂRSĂTOR – PEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top