Connect with us
Horoscop Minerva 14-20 octombrie Pești - Ai multe frământări

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 14-20 octombrie Pești – Ai multe frământări

Proiectele și ideile pe scară largă te atrag, dar să te frămânți pentru asta zilnic este neinspirat. Cu toate acestea, ești gata să înveți, să acumulezi cunoștințe noi oriunde și oricum poți. O conversație cu o rudă sau un prieten te îndepărtează de obiectivele tale. Îți place să ai conversații profunde și dezbateri despre filozofie. Acordă însă atenție imaginii mari și vei rămâne în top. Acest lucru este mai ușor spus decât făcut, deoarece procesul de detașare de oamenii care au făcut parte din viața ta sau de anumite situații poate fi greu. Dacă al șaselea simț îți spune că trebuie să mergi mai departe, poți deschide o punte pentru noi șanse.

Venus minunat este în Casa a 9-a, sectorul călătoriilor, a orizonturilor îndepărtate și a studiilor aprofundate, ceea ce înseamnă că un drum cu prietenii sau cu partenerul poate fi pură încântare. Dacă viața ta amoroasă are nevoie de resuscitare, a te îndepărta de toate acestea te-ar putea duce înapoi la rădăcini.

În weekend ai putea cheltui mai mult decât te aștepți, luna este în Gemeni, în Casa a 4-a a familiei. În schimb, ia în considerare să îți investești mai înțelept banii savurând un masaj sau un alt tratament de vindecare.

Horoscop Minerva 14 – 20 octombrie Pești Relațional

Planurile de călătorie pot fi anulate sau amânate în această săptămână. O situație care implică un membru al familiei îți provoacă stres sau îngrijorare. Nu suferi pentru o întârziere sau o dispută în tăcere atunci când ceilalți sunt gata să te sprijine. Cere ajutorul.

Energia lui Venus nu este întotdeauna potrivită cu intensitatea Scorpionului, așa că atunci când aceste doi se întâlnesc, la începutul săptămânii, viața ta amoroasă se complică. Poți încerca, dar va fi imposibil să nu iei lucrurile personal.

Luna trece prin Taur, la mijlocul săptămânii, așa că ar trebui să ai o mulțime de idei bune despre cum să faci bani sau despre cât să cheltui la o întâlnire. Potrivirea perfectă este cineva care iubește romantismul la fel de mult ca și tine.

Opoziția imprevizibilă dintre Venus și Uranus te aruncă într-o buclă temporală la sfârșitul săptămânii, dar te vei recupera rapid. Odată ce treci peste dezamăgirea inițială, poți să te lași dus de val fără nicio problemă. 

Horoscop Minerva 14 – 20 octombrie Pești Profesional

Săptămâna începe într-o notă mare, stabilind scena pentru a dezvolta lucruri bune pe măsură ce săptămâna curge. Nu trebuie să faci nimic special pentru a obține aprobarea din partea celorlalți. Tot ce trebuie să faci este să fii tu însuți. Aceasta este tot ceea ce oricine poate cere.

Independența ta naturală poate traversa însă vremuri în care trădarea va fi la ordinea zilei. Cineva cu care ai avut un conflict în trecut poate să repună problema pe tapet. Un sfat înțelept ar fi să faci ceea ce ți se cere, cu cât mai puțină fanfaronadă posibil. Evită stresul inutil din tentativa de a demonstra că ai dreptate! Lucrurile se urnesc curând. Este cea mai bună perioadă pentru contracte și interviuri de muncă. Găsiți clienți noi sau câștigi un feedback pozitiv acum.

Horoscop Minerva 14 – 20 octombrie Pești Financiar

Săptămâna aceasta este posibil să încerci să descoperi o modalitate de a face tortul, ca să spun așa, și de a-l și mânca. Mintea ta face ore suplimentare pentru a te scoate din orice obligație financiară pe care o ai, iar Universul te ajută să duci acest lucru la nivelul următor. Asigură-te că verifici de zece ori contractul sau orice ofertă, înainte de a semna. Consultă-te cu o persoană autorizată sau cu un expert financiar pentru planificarea pe care o faci.

Planurile mari trebuie să fie înrădăcinate în realitate, spun asta deoarec la capitolul viziune ești as, mai puțin la a pune în practică. Ei bine, acum este momentul să le pui în mișcare. Extinde-ți cunoștințele și află lucruri noi pentru a-ți îmbunătăți performanța și eficiența. O schimbare de perspectivă te va ajuta să găsești soluții la o problemă. Săptămâna îți poate aduce șansa de a pune în practică un proiect financiar.

Horoscop Minerva 14 – 20 octombrie Pești Sănătate

Este un moment minunat pentru a face o pauză. Plimbă-te, petrece câtva timp în aer liber și în mijlocul naturii. Dacă nu este posibilă o vacanță și dorești ceva mai aventuros, gândește-te la drumeții la munte sau la obișnuința de a face plimbări lungi. Acest lucru te va împământa și, în consecință, te vei simți mult mai bine. 

Horoscop Minerva săptămânal 14-20 octombrie 2019

BERBEC – TAUR – GEMENI – RAC – LEU – FECIOARĂ – BALANȚĂ – SCORPION – SĂGETĂTOR – CAPRICORN – VĂRSĂTOR – PEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top