Connect with us
Horoscop Minerva 14-20 octombrie Săgetător - Ești preocupat de trecut

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 14-20 octombrie Săgetător – Ești preocupat de trecut

Acum ești preocupat de trecut și de problemele personale. Ești mai de grabă tăcut în timp ce privești în interiorul tău și în istoria ta, căutând răspunsuri. Nu-ți pierde energia învinovățându-te. Află ce poți face și mergi mai departe. Căutarea, meditația și contemplarea îți pot servi bine. Folosește ceea ce găsești pentru a-ți realiza obiectivele. Nu te gândi la restricții, acestea sunt temporare și vor face loc succesului viitor.

Concentrarea pe sectorul social continuă toată săptămâna și te-ai putea bucura de șansa de a-ți atinge anumite scopuri și de a te muta în cercuri noi.

Cu toate acestea, Venus în Scorpion, în Casa a 12-a și într-o zonă mai retrasă, aduce șansa de a te conecta cu tine însuți/însăți și de a îmbrățișa și accepta sentimente pe care poate nu vrei să le recunoști. Dacă poți vorbi despre ele cu altcineva, poate fi un mare pas înainte.

Luna plină de la sfârșitul săptămânii trecut, în Berbec în sectorul de agrement te-a dinamizat dar te-a și agitat, în același timp. Ai putea avea foarte multă energie la dispoziție, astfel încât o excursie care presupune mersul pe jos, drumeții sau o altă activitate fizică poate fi foarte bună pentru tine în weekendul viitor.

Horoscop Minerva 14 – 20 octombrie Săgetător Relațional

Dacă ai timp liber, acesta te-ar putea duce spre dragoste în această săptămână, totul este să ai curajul să te aventurezi în afara propriului grup social și să întâlnești oameni noi. Mulți vor fi încântați de spiritul și de farmecul tău. Sprijinul de la cei din jurul tău ar putea fi impulsul de a face o nou demers sau de a fructifica gândirea creativă așa cum o dorești. Într-adevăr o relație s-ar putea încheia, dar o alta este pe punctul de a începe. Fii deschis chiar și cu cineva neașteptat!

Nu vei fi la fel de concentrat în timpul opoziției Venus-Uranus din prima parte a săptămânii, dar este în regulă. Urmează-ți sentimentele oriunde te-ar duce și bucură-te de aventură.

Cum spuneam mai sus, energia Lunii Pline te-a condus la ideea „totul sau nimic”. A merge după ceea ce dorești este admirabil, dar uneori există obstacole în cale fără niciun motiv.

Horoscop Minerva 14 – 20 octombrie Săgetător Profesional

Dă minții o pauză de la muncă. Meriți o pauză mentală. Chiar dacă ești la la serviciu, fă ​​multe pauze și încearcă să nu te implici prea mult emoțional în ceea ce faci. Încearcă o separare mentală pentru a te proteja.

Jocurile de putere sunt posibile în toată această perioadă. Fii atent la tot ce se petrece în jurul tău. Așteaptă-te la o anumită rezistență la planurile tale. Tranșant cum ești, vei spune lucrurilor pe nume, fapt care nu o să-l încânte pe șeful tău. Cei mai de încredere colegi de muncă îți vor oferi o insulă de seninătate într-o mare de schimbări. Asigură-te că este bine tot ce faci. Încearcă să uiți de muncă în weekend.

Horoscop Minerva 14 – 20 octombrie Săgetător Financiar

Te confrunți cu un moment interesant. Pe de o parte, rețelele de socializare sunt din ce în ce mai mari și promit mai mult sprijin. Pe de altă parte, cineva nu este în întregime sincer cu privire la ceea ce vrea și își propune să pună capăt pieteniei voastre. În loc să închei relația sau să o iei ca pe ceva personal, crede în irezistibilul tău joie de vivre. El sau ea, dorește să fie în preajma ta pentru că ai succes dar este și capabil să te ajute să-ți îndeplinești visele.

Fii atent și diplomat în conversații, deoarece politica de birou poate fi deosebit de schimbătoare. Cea mai bună cale de a evita să fii atras într-un hățiș de minciuni și vorbe goale, este să încerci să eviți conjunctura. În schimb, caută contacte noi interesante. Este un moment ideal pentru a forma o rețea, deoarece carisma ta face să fii atrăgător pentru mulți. Fii atent ce spui acasă și la serviciu. Atenția la ceea ce spui îți va prinde bine. Trăiește în trecut dar nu permite trecutului să-ți determine viitorul. 

Horoscop Minerva 14 – 20 octombrie Săgetător Sănătate

Dacă nivelul de mișcare nu este atât de bun pe cât ți-ai dori, sunt câteva sfaturi pe care le poți folosi pentru a-ți păstra aspectul în formă. Bea multă apă. Aceasta elimină toxinele din organism și lasă pielea să pară moale și strălucitoare. Și nu uita de pasiune. Fă-ți timp pentru dragoste, precum și pentru o sănătate bună!

Horoscop Minerva săptămânal 14-20 octombrie 2019

BERBEC – TAUR – GEMENI – RAC – LEU – FECIOARĂ – BALANȚĂ – SCORPION – SĂGETĂTOR – CAPRICORN – VĂRSĂTOR – PEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top