Horoscop Minerva 14-20 octombrie Leu – Ai nevoie de mai multă odihnă

Minerva
11.10.2019
Horoscop Minerva 14-20 octombrie Leu – Ai nevoie de mai multă odihnă

Investește în învățământul specializat și asumă-ți misiunea de a învăța ceva nou. Un mentor, fratele mai mare sau tatăl pot avea nevoie de ajutorul tău acum. Ia legătura cu familia și fă-ți timp pentru a lua cina, acasă sau în oraș, ori discutați, depănați amintiri și vă bucurați de muzică sau artă, împreună. Este posibil ca unele aspecte care țin de legalitate să fie rezolvate, ceea ce poate duce la unele schimbări în spectrul financiar. Transformare carierei este și ea posibilă prin noile oportunități pe care le ai în fața ta acum.

În timp ce se pare că faci o impresie grozavă discutând despre un plan-cheie, undeva la începutul săptămânii, este posibil să fie nevoie să fii atent la fiecare pas profesional pe care îl faci. Cineva nu te înghite și va încerca să-ți pună tot felul de piedici, va dori mai mult decât simple asigurări, vrea fapte și dovezi. Pune astfel problema încât lucrurile să aibă continuitate.  În general, acesta este un moment excelent pentru a-ți promova munca și o faci cât se poate de activ. 

Odată cu trecerea lui Venus prin Casa a 4-a a familiei, ai o șansă extraordinară pentru a-ți  înfrumuseța casa și a adăuga câteva lucruri speciale. Dacă ai avut probleme cu membrii familiei sau cu rudele, prezența acestei planete armonioase aici poate ajuta ca lucrurile să intre pe făgașul lor normal.

Weekend-ul se arată destul de plin de viață, cu potențial pe frontul romantic sau activități interesante planificate deja. Odată cu luna plină în Taur, este timpul să renunți la vechi și să îmbrățișezi noul.

Horoscop Minerva 14 – 20 octombrie Leu Relațional

Ești singurul în acord cu gândurile și sentimentele sale în acest moment. Bucură-te de acest sentiment intens de conștientizare. Indreaptă-ți atentia catre un iubit/ă, un prieten/ă sau o rudă care are nevoie de prezența ta. Urmărește-te și fii special în tot ceea ce oferi. Dă frâu liber gândurilor și pasiunilor. Renunță la luarea deciziilor majore măcar pentru încă o zi și, cufundă-te în gândurile și sentimentele tale. Îndrăzniți să îți arați sinele adevărat altora.

Venus este în pasionalul Scorpion, așa că nu ar trebui să ai probleme în a atrage atenția pe care o dorești. Ești foarte sexy, așa că ieși în lume și amestecă-te printre oameni!

Există o lună plină în Taur, în weekend, sporindu-ți farmecul și șarmul. Dacă există cineva pe care dorești să îl cunoști, acum este timpul.

Horoscop Minerva 14 – 20 octombrie Leu Profesional

 Chiar dacă nu ești fizic la locul de muncă, mintea ta este blocată acolo. Oferă-ți o pauză mentală și lucrurile vor fi mai ușor spus decât făcut. Implică-te într-o activitate fizică. Folosește această mișcare activă pentru a te elibera de stres, încordare sau confuzia cu care te confrunți.

S-ar putea să fii mai puțin amuzant și entuziast. Oihnețte-te și dormi suficient. De asemenea, este important să iei micul dejun. Colegii care nu par să-și ia locul de muncă în serios pot fi o mare sursă de stres. Fă-ți timp pentru a face orice control medical privind asigurarea de sănătate și alte prestații. Petrece mai mult timp făcând curățenie și organizând spațiul de lucru. Această perioadă este bună pentru a avea contacte profesionale și pentru a crea rețele.

Horoscop Minerva 14 – 20 octombrie Leu Financiar

Ai putea constata că biroul tău este aglomerat de misive ale unor persoane care doresc un loc de muncă, o contribuție generoasă pentru organizațiile lor sau doar să ajungă să țină pasul cu tot ce se petrece. Creativitatea ta zumzăie prin toți neuronii.

Te simți pregătit să-ți folosești abilitățile interpersonale. Fiind calm și comunicativ te vei evidenția pe toată linia. Împărtășește-ți informațiile și oferă soluții la problemele disponibile. Un grup de prieteni îți poate oferi cheia unei probleme care te-a încurcat. Fă-ți niște contacte noi. Este un moment favorabil pentru a lua o decizie financiară pe scară largă. Concentrează-te pe afaceri și depune eforturi alături de cunoscuți pentru a crea o rețea cu succes. În curând vei găsi lucrurile care îți arată drumul.

Horoscop Minerva 14 – 20 octombrie Leu Sănătate

Universul îți oferă o oportunitate minunată de a face din casa ta un loc mult mai sănătos în care să trăiești. S-ar putea să dorești să schimbați decorul în culori care să fie mai liniștitoare sau mai energizante. Aranjezi bucătăria astfel încât să corespundă cerințelor unei alimentații sănătoase. Este, de asemenea, un moment excelent pentru a amenaja acasă un spațiu de exerciții dacă dorești. Nu aștepta. Fa-o!

Horoscop Minerva săptămânal 14-20 octombrie 2019

BERBEC – TAUR – GEMENI – RAC – LEU – FECIOARĂ – BALANȚĂ – SCORPION – SĂGETĂTOR – CAPRICORN – VĂRSĂTOR – PEȘTI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *