Connect with us
Horoscop Minerva 14-20 octombrie Rac - Ai multe lucruri de rezolvat în casă

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 14-20 octombrie Rac – Ai multe lucruri de rezolvat în casă

Legătura dintre puterea ta mentală și expresia creatoare înflorește. Aptitudinile tale de gândire critică îți servesc bine acum și te conectează la ceilalți. Simțul umorului se manifestă în conversații vii, iar ideile inovatoare prind contur. Îți dorești să fii romantic. Jocurile și timpul petrecut cu copiii te fac să te simți plin de viață și înviorat. Lasă-ți abilitatea intelectuală să vorbească, mai ales că ești  gata să te confrunți cu orice provocări mentale sau puzzle-uri care îți ies în cale. Profită la maxim de toate situațiile. Ai încredere și fii pregătit pentru a-ți arăta valoarea.

Mai există o mulțime de alte lucruri de făcut prin casă cu Marte și Soarele care adaugă vitalitate și energie amestecului. Luni, s-ar putea să fie nevoie să convingi un partener sau un membru al familiei că planurile tale sunt la fel de bune pe cât le crezi. Prezintă-le faptele și va fi bine.

Pe măsură ce Venus minunat este în Casa a 5-a, în sectorul iubirii și a petrecerii timpului liber, marți, există multe oportunități pentru interludii romantice și petreceri creative. Prezența ei aici, te poate inspira să iei o pauză sau să petreci mai mult timp cu copiii și cu ceilalți din familie, făcând lucruri amuzante.

Duminică veți fi în centrul atenției, cu o lună plină în Taur, așa că asigură-te că acționezi cu integritate. Poate merita dacă dorești să faci o impresie bună.

Horoscop Minerva 14 – 20 octombrie Rac Relațional

În această săptămână te înconjoară o aură de încredere. Ești brusc în centrul atenției. Dacă cineva special nu te-a observat încă, te poți aștepta să o facă acum. Mingea este în terenul tău, așa că fă o mișcare îndrăzneață. Simțul umorului și imaginația fac posibilă adevărata pasiune. Dacă nu riști, nu câștigi. Dacă însă ești pregătit pentru un angajament, mergi înainte. Asumă-ți un risc și dă tot ce ai. Lasă încrederea să inspire o altă persoană care să ajungă la sufletul tău. 

Venus și Mercur își petrec timpul în Scorpion iar în viața ta amoroasă se simte intensitatea emoțională. Din păcate, nu poți face pe nimeni să simtă ceea ce simți tu. Cu toate acestea, în weekend are loc o lună plină în Taur care îți poate adânci sensibilitatea. Mergi pentru ceea ce dorești mai departe și încearcă să nu îți faci atât de multe griji gândindu-te la conseințe.

Horoscop Minerva 14 – 20 octombrie Rac Profesional

Încă surâzi la amintirea conversațiilor de săptămna trecută. Se pare ca si mintea ta este la la același lucru si nu îți poți scoate din cap cuvintele altora. Fă tot posibilul să renunți la aceste gânduri și nu le lăsa să îți domine conștiința.

Pregătește-te să te bucuri de o perioadă bună. Oamenii încep să se simtă mai încrezători și mai optimiști. Este un moment ideal pentru a prelua inițiativa și de a pleca în delegațiile de care fug toți sau fă niște cursuri pentru a-ți îmbunătăți abilitățile profesionale. Zâmbetul larg și disponibilitatea de a vedea umorul în orice situație, îți vor deschide ușile. Te poți simți foarte bine în orice domeniu care cere asistență pentru clienți. Munca susținută aduce recunoaștere. Echilibrează-ți nevoia de a face o treabă bună fiind atent la nevoile familiei.

Horoscop Minerva 14 – 20 octombrie Rac Financiar

Săptămâna aceasta începi să faci un bilanț interior, atât literal, cât și metaforic. Acest lucru se datorează aspectelor care ating Casa a 12-a, a emoțiilor interioare cele mai profunde. Chiar și modul în care mănânci intră în centrul atenției acum. Trebuie să decizi dacă iei de lucru acasă care să îți permită să faci mai multe lucruri cu mai puțină concentrare. Banii urmează acestor eforturi.

Introspecția este necesară pentru a-ți formula cu atenție cuvintele. Ești gata să te implici în discuții intelectuale. Copiii și romantismul își găsesc un loc în gândurile tale. Încercați altceva, poate o rețetă nouă de a cheltui cât mai puțin sau un loc nou unde să mergi cu prietenii și familia. Este timpul să pui în mișcare ideei pe care le-ai tot amânat.

Horoscop Minerva 14 – 20 octombrie Rac Sănătate

Ar trebui ca vitalitatea să fie la apoge. Vindecarea poate fi resimțiă la mai multe niveluri. Ai o încredere sporită în corpul tău dar și capacitatea de a se vindeca și regla singur, atunci când are ocazia și, binînțeles, nutriția potrivită. Acest lucru te va ajuta să uiți de temeri și să alungi descurajarea. Nu este nevoie să îți faci griji pentru asta.

Horoscop Minerva săptămânal 14-20 octombrie 2019

BERBEC – TAUR – GEMENI – RAC – LEU – FECIOARĂ – BALANȚĂ – SCORPION – SĂGETĂTOR – CAPRICORN – VĂRSĂTOR – PEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top