Connect with us
Horoscop Minerva 14-20 octombrie Taur - Faci eforturi mari la locul de muncă

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 14-20 octombrie Taur – Faci eforturi mari la locul de muncă

Îngrijorările pentru dușmani sau concurența te pot menține treaz în miez de noapte. Continuă-ți eforturile la locul de muncă și rămâi în ritmul rutinei cotidiene. Fă-ți timp să te ocupi și de nevoile tale emoționale și spirituale. O reîncărcare energetică poate fi în ordine. Evită viciile sau luarea de decizii iresponsabile. Schimbarea este inevitabilă și ar trebui privită ca o oportunitate de creștere.

Dorința de a-ți eficientiza stilul de viață și rutina te-ar putea găsi făcând exact acest lucru săptămâna asta. Totuși, pătratul Soare – Saturn sugerează faptul că este posibil să fie nevoie să reduci un pic ritmul, deoarece ar putea apărea obstacole în calea planurilor tale cele mai minuțios gândite. 

Stăpâna ta planetară, Venus este în Scorpion, ceea ce poate adăuga o scânteie suplimentară Casei a 7-a, adică sectorului relațional. Acesta ar putea fi o perioadă de schimburi și oportunități pasionale casă îți împărtășești sentimentele.

O conexiune vie mi se pare opoziția separantă dintre Venus și Uranus care ar putea coincide cu o întâlnire de care să te bucuri cu adevărat. Ar putea avealoc o întâlnire fabuloasă, dar este posibil să nu fie una de cursă lungă cum ți-ai dori. 

Luna plină din Berbec te-ar putea face să te simți neliniștit. Un program mai ușor și un eveniment mai plin de viață te pot ajuta să te decontezi.

Horoscop Minerva 14 – 20 octombrie Taur Relațional

Ești decisiv săptămâna aceasta în toate domeniile vieții tale. Fie că ai în vedere aspecte de importanță profesională sau personală, poți vedea pe deplin impactul alegerilor tale. Efectul deciziei asupra oamenilor din viața ta contează enorm pentru tine. Cineva apropiat și de încredere este pregătit și dispus să asculte. O conversație plină de suflet ar fi reconfortantă. Comunicarea gândurilor și îngrijorărilor cele mai intime îți va ușura sarcina. 

Luna din Gemeni, aruncă o lumină practică asupra unei situații romantice la finele săptămânii. Cu cât rămâi mai ancorat în realitate, cu atât mai bine.

Există o opoziție separantă Venus-Uranus, luni, care pune în discuție o mulțime de lucruri. Ai prefera să fii sigur de ceea ce ai? Normal. Asta înseamnă că nu mai poți continua cu planurile tale, deocamdată.

Lună plină din Berbec ți-a pus viața sentimentală rapid pe calea emoțiilor. De obicei nu te simți confortabil cu momentele spontane, dar le poți aprecia acum.

Horoscop Minerva 14 – 20 octombrie Taur Profesional

Apelează la o lecție învățată la muncă și aplic-o în viața de acasă. Cuiva din familie nu îi strică ceva mai multă disciplină sau niște sfaturi simple, practice. Conversația va curge ușor, atingând sensibil discuții productive.

Este un moment prielnic pentru a duce la bun sfârșit lucrurile și a îți consolida poziția. Multe situații care s-au confruntat cu întârzieri sau cu dezamăgiri se vor bucura în cele din urmă de soluții. Un moment prielnic pentru a aplica în servicii pentru sănătate, servicii,în general, sau meserii calificate. Pentru unii, este posibil să se reaprindă conflicte sau resentimente vechi. Colaboratorii se pot simți înstrăinați inutil. Orice lipsă de oportunitate poate părea înfricoșătoare. Ai răbdare și zâmbește!

Horoscop Minerva 14 – 20 octombrie Taur Financiar

A trecut ceva timp de când ai simțit că primești ceea ce meriți, dar situția se poate schimba mai repede decât crezi. Ești vedeta la serviciu acum, așa că îți poți prezenta talentele și abilitățile, în cea mai bună conjunctură. Alții pot vedea în tine doar ceea ce vor să vadă, ca și cum ai fi un ecran de proiecție de dimensiuni cosmice. Ai putere să ceri mai mulți bani sau să faci un studiu de caz excelent pentru eventuala ta promovare.

Ești plin de atenție față de ceilalți – și față de tine – săptămâna aceasta, pregătit și capabil să detectezi ceea ce este mai necesar și mai dorit. Nu lăsa ca o răsturnare de situație să ajungă în punctul de a lua o decizie crucială. Oferă-te să dai o mână de lucru și te vei implica angajat în eforturile productive de cooperare.

Horoscop Minerva 14 – 20 octombrie Taur  Sănătate

Acesta este un moment minunat pentru a-ți încuraja partenerul să se antreneze alături de tine sau să începeți împreună un nou plan de nutriție. Dacă o faceți acum, veți avea mai multe șanse să continuați chiar și atunci când veți ajunge în cel moment în care sunteți tentați să abandonați, și există întotdeauna un moment în care antrenamentul devine dificil. Poate fi un moment bun pentru a angaja chiar un antrenor personal dacă ai nevoie de unul. Eforturile tale vor fi răsplătite.

Horoscop Minerva săptămânal 14-20 octombrie 2019

BERBEC – TAUR – GEMENI – RAC – LEU – FECIOARĂ – BALANȚĂ – SCORPION – SĂGETĂTOR – CAPRICORN – VĂRSĂTOR – PEȘTI.

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top