Horoscop iunie 2019 Minerva – CAPRICORN. Ai tedința să te afunzi în probleme

01.06.2019
Horoscop iunie 2019 Minerva – CAPRICORN. Ai tedința să te afunzi în probleme

Horoscop iunie 2019 Minerva Capricorn. Stăpânul tău Saturn este retrograd, iar cu planetele care se adună în Taur, viata îți cere să încetinești și să te bucuri de plăcerile lumești.

Pe 3 iunie, luna nouă a Gemeni, marchează un nou ciclu creativ și carnal. Iubește-ți copilul interior. Ceva ți s-ar putea părea riscant, dar definiția nebuniei spune același lucru mereu, în timp ce așteaptă rezultate diferite. Scapă de rutină. Fii creativ și inovator și sapă mai adânc pentru a afla ce îți aduce bucurie.

Când Venus intră în Gemeni pe 9 iunie și cu Marte care este în Rac, te scufunzi cu plăcere în tot ceea ce faci, și-ți alungi temerile. Nu trebuie să te scufundzi în ape tulburi, dar cel puțin testează-le.

Pe măsură ce luna plină are loc în Săgetător, pe 17 iunie, o relație se încălzește, cerându-ți să fii spontan. Nu există reguli în dragoste sau în viață. Fii adevărat pentru tine și atunci nu contează ce gândește lumea.

Pe măsură ce Soarele și Mercur se regăsesc în Rac pe 21 iunie, cred că ai ceva de învățat despre capacitatea de a face alegeri conștiente mai sănătoase și de a crea și de a trăi o viață care este plină de satisfacții în fiecare moment.

Horoscop iunie 2019 Minerva – CAPRICORN Relaţional

 Te aștepți de la cei din  familie la același fel de onestitate pe care o dai. Oamenii nu sunt întotdeauna ce par a fi, așa că poate nu ar strica să verifici informațiile pe care ți le oferă o nouă perspectivă romantică.

Sextilul Mercur -Uranus din 8 iunie ar putea să scuture lucrurile, dar parcă prea lent! Cel puțin atunci când lucrurile se întâmplă greoi, ai șansa de a interveni și de a face mici tâmpenie pe ici, pe acolo la schimbările care se petrec în jurul tău.

Soarele sosește în Rac pe 21 iunie, la timp pentru ca tu să profiți de energia lui spirituală.

Horoscop iunie 2019 Minerva – CAPRICORN Profesional

Ferește-te să acționezi ca un martir la începutul lunii. Vei merge mai departe prin a fi direct de ajutorul de care ai nevoie.

Luna nouă pe data de 3 iune marchează începutul unei misiuni creative. Adu în echipă artiști talentați pentru a obține efectul dorit. 13 iunie este unul dintre cele mai bune momente ale întregului an pentru a-ți îmbunătăți situația carierei. Un interviu pentru angajare sau o audiție te-ar putea duce pe calea faimei și a aprecierii.

Pe 17 iunie, luna plină marchează sfârșitul unui proiect de grup. Rezultatele vor fi surprinzătoare.

Horoscop iunie 2019 Minerva – CAPRICORN Financiar

Este o perioadă de schimbare pentru tine și nu par a fi schimbări mici și nesemnificative; modul în care te ocupi de colegi și de oameni, ar putea fi schimbat din cauza unui eveniment deosebit care a avut loc recent. Schimbările din sănătate și de dietă, în cele din urmă vor avea efecte puternice asupra ta, așa că nu te uita la bani, situația arata că au efect asupra ta. Există indicii puternice și pentru alte schimbări.

Unele dificultăți financiare îți vor da mai multă bătaie de cap în acest timp, mai mult decât dori. Plățile întârziate, beneficiile sau salariile îi vor face aproape pe toți cei implicați să se comporte ostili. Nu întârzia cu plățile către alții și vei fii plătit la timp pentru serviciile prestate. Fiind pozitiv, ușurezi și viețile altora, făcând ceea ce este bine cu propria ta persoană, iar oamenii vor face totul pentru a-ți ușura existența. Nu trebuie decât să te aștepți la acest lucru, și va fi o mare mulțumire când va veni timpul să observi realitate. Asta nu înseamnă că ar trebui să faci viața persoanelor aflate în întreținere sau a altora, mai dificilă decât este.

Horoscop iunie 2019 Minerva – CAPRICORN Sănătate

 Când resimți dezechilibru, tratează-te și răsfăță-te în cel mai sănătos mod. Redu obligațiile sociale și ia decizii în funcție de ceea ce funcționează pentru tine. Tendința de a-ți ajuta prietenii este ceva de limitat în această lună în timp ce atragi atenția asupra ta și asupra propriilor nevoi fizice – timpul este cel mai valoros activ. Folosește-l cât mai bine, fă exerciții fizice, odihnește-te și pregătește mese sănătoase, acasă.

Horoscop iunie 2019 – Alege direct zodia ta

Minerva realizat horoscopul lunii iunie 2019 pentru fiecare zodie. Dacă nu vrei să vezi rezumatul zodiei tale, alege direct zodia și citește previziunile lunare complete.

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂ BALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI