Connect with us
Horoscop iunie 2019 Minerva - RAC. Visele devin realitate

Horoscop lunar

Horoscop iunie 2019 Minerva – RAC. Visele devin realitate

Horoscop iunie 2019 Minerva Rac.  Așteptă-te la o lună încărcată mai ales din punct de vedere, social dar și personal. Pe măsură ce intri în luna iunie, evoluția profesională îți va cere să îți lărgești orizonturile. Și luna nouă din Gemeni, de pe 3 iunie, deschide câmpul de joc în cercul tău social. Te întâlnești cu prietenii, mai noi și mai vechi și cu persoane care te pot ajuta să materializezi un vis și să deschizi uși noi care ți-au fost închise anterior.

Pe 4 iunie, Mercur intră în semnul tău unde va sta până pe 8 iunie, iar Marte își continuă tranzitul prin Rac, până în 1 iulie. Ceea ce îți dorești este la îndemână, dar dacă nu știi ce vrei, clarifică-ți mai întâi asta. Lasă-te dus de val și poți proiecta tot ceea ce ai nevoie pentru tine.

Până la 17 iunie când luna plină va avea loc în Săgetător pune în evidență o chestiune creativă, intensifică o legătură romantică sau fă ceva care să îi bucure pe copii ori pe cineva drag inimii tale. Acest lucru ar putea deveni atât de emoțional, încât va aduce finaluri, începuturi sau poate chiar un vis devine realitate. Ar putea fi amar, dar singurul lucru constant este schimbarea. Rămâi constant. Te vei elibera de temeri.

Luna se termină într-o notă liniștită, dar făr probleme, obligându-te săte repliezi în tine pentru odihnă și reflecție. Răspunsurile pe care le căutați sunt în tine.

Horoscop iunie 2019 Minerva Rac Relaţional

 Comunicarea este solidă atunci când Mercur în Rac, pe 15 iunie va face o triplă conjuncție cu Nodul Nord și Marte pe 14 mai. Ar trebui să te confrunți cu puține neajunsuri, dar, de-a lungul lunii, probabil că vei avea liniște.

Te atrage cineva în timpul lunii pline din Săgetător, însă ai putea face ore suplimentare numai pentru a afla câtmai multe despre ea. Gândește în afara casei pentru a găsi și folosi resurse utile, dar neexploatate.

Îți poți folosi intuiția pentru a afla mai multe despre ceea ce vrei să știi în timpul sextilului dintre Venus și Neptune de pe 1 iunie sau mai târziu cu Chiron, de pe13 iunie, dar întotdeauna încerci să îți confirmi bînuielile la rece, cu fapte concrete.

Horoscop iunie 2019 Minerva Rac Profesional

În iunie îți vei dori să îți extinzi orizonturile. Nu vrei să ajungi în rai, dar vrei să lărgești viziunea existenței tale. Oamenii de la locul de muncă, vor observa atitudinea ta cuprinzătoare în acest timp și te vor ajuta fie să îți atingi obiectivele, fie pentru a-ți îmbunătăți poziția. Căldura și prietenia de la locul de muncă vor garanta cooperarea celorlalți, indiferent de propriile lor preocupări.

Există lucruri pe care trebuie să le faci pentru a avansa în carieră și știi care sunt acestea; politica pașilor mărunți te duce acolo unde îți dorești. Agenda de lucru va fi, în mod ciudat, foarte încărcată în acest timp și vei avea multe întâlniri la care vei participa. Este imperativ să fii prezent la aceste evenimente și să te amesteci printre oamenii din domeniul tău, deoarece energia ta de a face legătura cu ceilalți este ridicată în acest timp, nu ar trebui să fie un lucru dificil de făcut.

Horoscop iunie 2019 Minerva Rac Financiar

 Un parteneriat de proiect sau de afaceri ar putea prezenta semne de debut la începutul lunii iunie. Nu este un moment bun însă pentru a negocia un contract pe termen lung.

Pe 3 iunie, luna nouă deschide ușa unei activități care implică munca în echipă. Să nu te surprindă când ți se va cere să conduci grupul cu salariul aferent. Neînțelegerile vor ieși la iveaă undeva la mijlocul lunii, provocând, după 13 iunie momentul ideal pentru a încheia un acord serios. Acest parteneriat va deschide calea către o mare promovare în jurul sau pe data de 15 iunie. Pregătește-te pentru asta.

Luna plină te avertizează să nu absentezi în timp în timp ce restul echipei este implicat într-un proiect dificil.

Horoscop iunie 2019 Minerva Rac Sănătate

 Jupiter este în continuare în sectorul sănătății pentru vreo două luni, deci atenție la dugestie, cu accent pe ficat. Acest lucru poate fi o încurajare pentru a regândi abordarea ta de a rămâne în formă și sănătos.

Ai, de asemenea, multe de învățat, iar în acest timp poți întâlni un specilialist de la care să afli lucruri importante în ce privește sănătatea. Sfatul lui te poate încuraja să aplici idei noi pentru o dietă sănătoasă și un program de exerciții adaptat doar nevoilor tale.

În același timp, prietenii care te susțin pot fi de neprețuit în a te ajuta să rămâi pe drumul cel bun.

Horoscop iunie 2019 – Alege direct zodia ta

Minerva realizat horoscopul lunii iunie 2019 pentru fiecare zodie. Dacă nu vrei să vezi rezumatul zodiei tale, alege direct zodia și citește previziunile lunare complete.

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂ BALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top