Connect with us
Horoscop iunie 2019 Minerva - SCORPION. Ai parte din un nou început

Horoscop lunar

Horoscop iunie 2019 Minerva – SCORPION. Ai parte din un nou început

Horoscop iunie 2019 Minerva Scorpion.  Uranus este în Taur în sector relațional din martie, și scutură serios lucrurile. Luna Noua din 3 iunie ca și cea din 4 mai, marchează un nou început pentru toate relațiile parteneriale directe. Ai putea avea surprize prin apariția a noi legături sau schimbări bruște în dinamica relațională cum ar fi detașarea și acceptarea care vor fi esențiale.

Pe 9 iunie, Venus intră în Gemeni, iar cu Marte în Rac, consolidează și reformulează conexiunile financiare, emoționale, afective și creative. Păstrează-ți canalele de comunicare deschise, apoi poți ajunge pe aceeași lungime de undă cu alții jucători sociali importanți.

17 iunie marchează luna plină în Săgetător și aduce evoluții neașteptate într-o relație creativă, personală sau financiară, extinzându-i granițele. În schimb, nu îi vei putea controla pe alții sau una din dorințele tale și nu trebuie să vă reduci standardele. Cere ceea ce ai nevoie și așteptă. Apoi acordă atenție cuiva care apare atunci când ai nevoie de el.

De asemenea, păstrează-ți perspectiva. Fii sincer cu privire la modul în care te simți și dacă ai o imagine de ansablu pentru viitor. Poți face alegeri conștiente pentru a investi în situații care se aliniază obiectivelor tale.

Horoscop iunie 2019 Minerva Scorpion Relaţional

 Știu că eșt extrem de pasional când vrei așa că trigonul Venus – Marte care începe să se resimtă din 17 iunie îți va oferi energia pentru a vă face mișcarea pe care o dorești. Trimite pe neașteptate un SMS și să testeze apele.

Întrebă-te în timpul inconjuncției Venus – Pluton din 28 iunie, ce altceva este nou în relația ta. Dacă ești ca majoritatea Scorpionior, ai întotdeauna o curiozitate profundă de a diseca lucrurile, iar acest aspect nu face prea mult pentru a suprima această nevoie lăuntrică de a ști!

Luna este plină din 17 iunie, te provoacă să simți lucrurile mai profund decât de obicei. Dacă cineva te minte acum, o face pe riscul său, nu accepți înșelăciune sau minciuna indiferent de motivație.

Horoscop iunie 2019 Minerva Scorpion Profesional

 Încearcă să nu intri în polemică cu colegii încă de la începutul lunii. Vei avea nevoie de ajutorul lor la un proiect important, astfel încât toate interacțiunile să fie ușoare și pozitive.

Luna nouă din 3 iunie ar putea marca începutul unui parteneriat de afaceri. Colaborarea pe un proiect creativ îți va ridica statutul profesional. 13 iunie este perfect pentru semnarea unui contract pe termen lung. Ai sprijinul unui director  sau a unei companii care este legată de munca ta și care te va ajuta să îți realizezi unele ambiții legate de carieră.

Pe 17 iunie, luna plină îți arată că în fapt, îți dorești o poziție veche pe care ai mai avut-o. Perspectiva de a urma o cale mai plină de satisfacții te umple de emoție.

Horoscop iunie 2019 Minerva Scorpion Financiar

 A venit timpul să îți demonstrezi abilitățile în gestionarea chestiunilor financiare. Moștenirile sau partajarea unor bunuri, în care sunt implicați oameni pe care îi știi, necesită și implicarea ta. Este momentul pentru a face un împrumut mic unui prieten sau pentru a cere un împrumut pentru tine, pentru că ai nevoie de lichidități.

Horoscop iunie 2019 Minerva Scorpion Sănătate

 Deși știi cum să-ți gestionezi banii și să-i faci să funcționeze pentru tine, sănătatea ta este altceva. Nu ai niciun control asupra duratei vieții și unele probleme de sănătate ar putea fi deveni stringente. Cred că este timpul să folosești această asigurare a companiei. Ia legătura cu medicul tău. Cu siguranță, problemele rămase în așteptare pot ajunge la o concluzie și pot vorbi chiar despre ceva incurabil.

Chiron te va ajuta să conștientizezi de ceea ce trebuie să faci pentru a-ți păstra sănătatea intactă. El îți va arăta ta cum să îmbrățișezi acele părți ale corpului care nu sunt mai mult decât atât. S-ar putea să te încurajeze să te accepți așa cum ești, deoarece, prin aceasta, poți pune bazele unei schimbări viitoare. Dacă nu vrei să faci ce-ți spune, va fi mai greu să păstrezi disciplina necesară pentru schimbare. Dragostea și acceptarea de sine sunt calea de urmat.

Horoscop iunie 2019 – Alege direct zodia ta

Minerva realizat horoscopul lunii iunie 2019 pentru fiecare zodie. Dacă nu vrei să vezi rezumatul zodiei tale, alege direct zodia și citește previziunile lunare complete.

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂ BALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top