Connect with us
Horoscop iunie 2019 Minerva - TAUR. Treci într-o noua etapa sentimentală și spirituală

Horoscop lunar

Horoscop iunie 2019 Minerva – TAUR. Treci într-o noua etapa sentimentală și spirituală

Horoscop iunie 2019 Minerva Taur. Chiar dacă uneori simți că mergi prin întuneric, ai mai multă încredere în tine și în ceea ce faci. Luna nouă de pe 3 iunie din Gemeni marchează un nou ciclu personal și începerea oficială a unei faze de creștere de zece ani.

Pe 8 iunie, Venus trece în Gemeni în timp ce Marte este tot în Rac, în Casa counicării. Poți atrage, crea și / sau obține ceea ce ai nevoie și poate chiar și ceea ce vrei. Fii clar, concis și cinstit și poți atinge obiective semnificative.

Pe 17 iunie, luna plină în Săgetător marchează culminarea unei relații. Te trezești la o nouă adâncime emoțională și dorințe care îți cer să te iubești și să te accepți în întregime așa cum ești.

Pe 22 iunie, Soarele intră în Rac și face un trigon minor cu Uranus și Luna, aducând un moment de claritate, de adevăr și de înțelegere cu privire la un angajament financiar sau personal. Fii atent la valorile tale și recunoaște-ți propria valoare, chiar dacă asta înseamnă să renunți la aspirațiile vechi, fii convins că vei reinițializa adevărata ta cale.

Horoscop iunie 2019 Minerva Taur Relațional

 Luna nouă în Gemeni, sugerează că nu cauți nimic care ar putea fi considerat neconvențional. Există ceva în neregulă cu dorința de fi fericit după un eșec? Acest lucru s-ar pute datora stresulului generat de  Careul în T care are focar pe Neptun și pe Jupiter în opoziție cu Soarele, care va fi puternic între 7 și 17 iunie, deci încearcă să nu planifici o întâlnire în această perioadă. E greu să faci o impresie bună cu câte lucruri ai în minte.

Luna face și ea o cruce în semne mutabile pe 10 iunie, care injectează o doză de pasiune foarte necesară în viața ta sentimentală dar care este un pic agresivă. Îți cauți sufletul pereche cum nimeni altcineva nu o face. Continuă să cauți până când găsești persoana care să te completeze.

Horoscop iunie 2019 Minerva Taur Profesional

 Tot luna nouă arată că vei avea șansa de sa-ți asumi un rol important la locul de muncă. A fi responsabil pentru o echipă de creație va fi deosebit de plină de satisfacții.

Călătorind în mediul de afaceri ai o posibilitate extraordinară de aîncheia parteneriate pe 15 și pe 17 iunie. Învață cât de mult poți din oportunitățile care apar. Discurul profesional face o impresie buna asupra potențialilor clienți.

Începând cu 15 iunie, puterea ta de persuasiune vor fi la un nivel maxim. Folosește-o pentru a negocia o creștere, a obține opromovare sau ambele. Acesta este, de asemenea, un moment bun pentru a merge la interviuri și audiții. Luna plină din 17 iunie, pune capăt unei alianțe profesionale stresante.

Identificați funcțiile specifice locului de muncă în care îți poți îmbunătăți performanța, apoi ia măsurile necesare pentru a deveni mai bun. Îmbunătățind performanța proprie, vei avea un efect indirect asupra performanței celor cu care împarți relația de muncă.

Horoscop iunie 2019 Minerva Taur Financiar

 Aveți grijă să fi atent și să nu neglijezi cheltuielile atunci când ai nevoie de bani. Nu există nimic mai prost decât să te pomenești că nu ai achitat nu știu ce impozit.

Este un moment pentru a te evalua pe tine însuți și felul în care știi să-ți bugetezi nevoile. Trebuie să fii cinstiți în legătură cu aceasta și dacă nu te descurci cere sfatul cuiva de specialitate, chiar dacă ți se pare nebunesc să recunoști un anumit lucru în fațacuiva care trebuie să se confrunte cu propriile greșeli atunci când se ocupă de tine. În cele din urmă, atitudinea ta este ceea ce îți va determina altitudinea față de bani.

Pe măsură ce accentul se pune Casa banilor proveniți din muncă proprie, în mare parte a acestei luni, prezența Soarelui aici, te poate motiva.

Horoscop iunie 2019 Minerva Taur Sănătate

 Și în timp ce sectorul de sănătate nu este în centrul atenției, dorința de a arăta și de a te simți bine ar putea să te încurajeze să faci niște alegeri mai bune în ceea ce privește dieta și stilul de viață.

Cu Uranusul în semnul destul timă, ai putea să te îndrepți spre modalități alternative de combatere a maladiilor minore și acestea ar putea include acupunctura sau vindecarea spirituală ori energică. De asemenea, ai putea să ai o mare dorință de a învăța cum îi poți vindeca pe alții și, ajutându-te, astfel să poți beneficia de această putere.

Horoscop iunie 2019 – Alege direct zodia ta

Minerva realizat horoscopul lunii iunie 2019 pentru fiecare zodie. Dacă nu vrei să vezi rezumatul zodiei tale, alege direct zodia și citește previziunile lunare complete.

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂ BALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

1 Comment

1 Comment

  1. Ion

    2019-06-06T10:31:36+03:00 at 10:31

    Cu horoscopul tau efectiv ai batut apa in piua, n ai spus nimic concret Minervo!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop lunar

To Top