Horoscop iunie 2019 Minerva – VĂRSĂTOR. Pornești într-o nouă aventură

01.06.2019
Horoscop iunie 2019 Minerva – VĂRSĂTOR. Pornești într-o nouă aventură

Horoscop iunie 2019 Minerva Vărsător. Conversațiile de la începutul lunii sunt cu scânteie dar și cu idei și aventuri noi, așa că nu trebuie să mergi prea departe. Ceea ce căutați este ascuns în curtea din spate și mai aproape de casă – literal sau metaforic.

Pe 3 iunie, luna nouă din Gemeni marchează un nou ciclu în capacitatea de a te cufunda mai profund în tot ceea ce înseamnă sentiment de securitate și apartenență. Problemele personale și cele familiale sunt evidențiate, dar, pe măsură ce ajungi la o înțelegere mai profundă a trecutului, te poți elibera.

Luna plină din Săgetător de pe 17 iunie atrage atenția asupra unei chestiuni profesionale. Acesta este sfârșitul și începutul unei ere, deschizând ușa spre o mai mare libertate și personală și creativitate. Descoperi bogăția de la picioarele tale.

Pe 21 iunie, Soarele și Mercur sunt în Gemeni ceea ce înseamnă că există o soluție creativă la orice situații cu care te confrunți. Asculta-ti inima. Știe modul în care îți manifești visele în realitate.

Horoscop iunie 2019 Minerva Vărsător Relaţional

Cu luna nouă în Gemeni vrei dstracție dar pe 3 iunie ar trebui să te concentrezi pe satisfacția personală. Odată ce îți dai seama ce vrei, poți încerca să și obții.

Sextilul Soare-Uranus din Taur din 9 iunie are un efect stabilizator asupra vieții tale sentimentale, dar nu despre ceea ce ești cu adevărat. Îți plac surprizele și spontaneitatea, așa că viața ta ar putea să nu fie înfloritoare cum ți-ai dori.

Pătratul Marte-Uranus din 22 iunie are energia pe care o cauți, ceea ce îți permite să vezi și adevărul pe care îl cauți. Iti place exclusivitatea și distincția, asa că obtine o rezervare la un nou restaurant și vei avea întâlnirea perfectă.

Horoscop iunie 2019 Minerva Vărsător Profesional

 Luna nouă sugerează să adopți o tactică defensivă la locul de muncă. Este un moment bun pentru a procesa documente, rapoarte, pentru a ordona fișiere și spațiul de lucru. Rezistă tentației de a ajunge în discuții șoptite. Intriga la birou va duce la probleme.

Lucrul cu o agenție de stat sau cu o universitate, cu un spital sau cu un birou guvernamental va fi profitabil. Încearcă să închei o astfel de afacere pe sau în jurul zilei de 9 iunie.

Pe 17 iunie, luna plină marchează o schimbare de poziție. Aceasta va fi o mare surpriză pentru mulți. Nu fi surprins dacă ți se cere să preiei cârma unei direcții importante.

Horoscop iunie 2019 Minerva Vărsător Financiar

După o perioadă în care ai fost foarte conservator, această nouă spontaneitate și dorința de a-ți asuma riscuri financiare te surprinde și pe tine. Dacă ai căutat o majorare salarială sau să îți inviți un coleg la o cină sau eveniment, pregătește-te și fă cererea. Există multe lucruri diferite în viața pe care le poți îmbunătății și acum ai și acces la ele; oamenii, locurile și lucrurile care te interesează sunt la îndemână. Un surplus de încredere a ruinat mulți oameni buni și chiar și în această perioadă de emulație spirituală nu ești imun.

Doar pentru a fi clar, ar trebui să eviți comportamentele financiare cu risc ridicat pe care le eviți în mod normal, dar ești interesat de altele în acest moment. Există plăceri care se găsesc aproape de casă, de care te poți bucura fără să iei decizii nesăbuite. Bucură-te cu oamenii de care știi că ești responsabil.

Horoscop iunie 2019 Minerva Vărsător Sănătate

 Poți beneficia de aspectele lunii prin creșterea gradului de conștientizare a modului în care dieta îți ajută organismul. Ai o relație specială cu tractul intestinal și orice poți face pentru o alimentație corectă, cu atât va fi mai bine. Încearcă să consumi cereale integrale, în loc de cereale prelucrate, legume cu frunze verzi, mai degrabă decât amidonul din mâncărurile grele, mai puțină carne și mai multe legume pentru surse de proteine. Energiile planetare îți aduc înclinația de a încerca lucruri noi!

Asigură-te că dormi destul și ia timp să rezolvi problemele care îți cauzează stres și lupte inutile. Cu cât simți mai mult liniște interioară, cu atât poți fi mai sănătos.

Marte este în Rac în Casa sănătății iar prezența acestuia aici te poate încuraja să investighezi factorii care ar putea contribui la creșterea în greutate sau la alte chestiuni de sănătate care au o cauză fundamentală în problemele emoționale.

Horoscop iunie 2019 – Alege direct zodia ta

Minerva realizat horoscopul lunii iunie 2019 pentru fiecare zodie. Dacă nu vrei să vezi rezumatul zodiei tale, alege direct zodia și citește previziunile lunare complete.

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂ BALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI