Horoscop Minerva 6 – 13 decembrie 2020

05.12.2020
Horoscop Minerva 6 – 13 decembrie 2020

Horoscop Minerva 6 – 13 decembrie 2020 – previziuni complete pentru săptămâna viitoare. Horoscop săptămânal realizat de astrologul Minerva. Află care sunt zodiile norocoase, dar și cele careu au o săptămână dificilă!

Horoscop Minerva 6 – 13 decembrie 2020 Berbec

Săptămâna aceasta ai foarte multe de făcut la muncă, dar tot ce vrei să faci tu, este să te mai relaxezi. Cred că este timpul să cauți alte moduri creative de a te bucura de timpul petrecut la locul de muncă.

Venus, este în Casa a 8-a, casa de resurse de la alții, și face un trigon cu Neptun. Aceeași Venus, pe de altă parte, face o inconjuncție cu Marte din Berbec. Această combinație de energii planetare, îți oferă o viziune clară a ceea ce dorești, dar te împiedică când este momentul să iei măsuri. S-ar putea să spui că dorești să te concentrezi asupra documentației pe care o ai de întocmit, dar să îți petreci ziua jucând Catan.

Citește integral: Horoscop Minerva 6 – 13 decembrie 2020 Berbec

Horoscop Minerva 6 – 13 decembrie 2020 Taur

Poate fi confortabil și bine să stai acasă, dar ceva te trage să pleci. Venus este în Casa a 7-a, a relațiilor și face un trigon cu Neptun. Aceeași Venus face și o inconjunție cu Marte din Casa a 12-a, a lucurilor ascunse.

Poate te gândești la o relație cu cineva, care dintr-un anumit motiv, trebuie păstrată secretă. S-ar putea să te simți incomod ascunzând informații, deoarece de obicei știi foarte bine ce se întâmplă în viața ta. Este o idee bună să o iei pe îndelete, deoarece inconjuncția cu Marte poate încuraja acțiuni incorecte dacă este grăbit.

Citește integral: Horoscop Minerva 6 – 13 decembrie 2020 Taur

Horoscop Minerva 6 – 13 decembrie 2020 Gemeni

Săptămâna aceasta vrei să oferi cuiva o bucată din mintea ta. Din păcate, comunicarea sinceră ar putea pune în pericol o afacere profitabilă. Poate că va trebui să îți muști limba.

Venus este în Casa a 6-a, a muncii și face un trigon cu Neptun din Casa a 10-a a carierei, pe deoparte, iar pe de alta o inconjuncție cu Marte din Casa a 11-a, a libertății individuale. Poate exista o mică deconectare între viziunea și acțiunea pe care o întreprinzi. S-ar putea să termini un proiect pentru muncă în timp ce urmărești serialul preferat pe Netflix. Unele lucruri au nevoie de atenție deplină, așa cum ai atunci când împachetezi o parașută. Fii conștient de lucru pe care trebuie să te concentrezi.

Citește integral: Horoscop Minerva 6 – 13 decembrie 2020 Gemeni

Horoscop Minerva 6 – 13 decembrie 2020 Rac

S-ar putea să ai chef să fii gospodar și ai vrea să îți capacitezi și familia pentru a face economii, deoarece există riscul de a avea neînțelegeri din cauza banilor.

Venus este în Casa a 5-a a iubirii și face un trigon cu Neptun din Casa a 9-a a spiritualității. Pe altă parte, face o inconjuncție cu Marte, din Casa a 10-a a carierei. Astăzi, visele și acțiunile par să meargă pe căi separate. Planurile pe care le-ai făcut par să se destrame din cauza obligațiilor de muncă. Va trebui să te mulțumești cu dulcegării.

Citește integral: Horoscop Minerva 6 – 13 decembrie 2020 Rac

Horoscop Minerva 6 – 13 decembrie 2020 Leu

Te simți încrezător și sigur pe tine. Din păcate, unii dintre colegii de muncă te susțin mai puțin. S-ar putea să descoperi că faci majoritatea lucrurilor singur.

Venus este în Casa a 4-a a familiei și face un trigon cu Neptun din Casa a 8-a, a banilor proveniți de la altul, în Pești. În același timp, mai face și o inconjuncție cu Marte din Casa a 9-a a spiritualității. Ai ocazia să invoci energia de care ai nevoie pentru schimbare. Neptun îți poate aduce viziunea despre o viață mult mai plină pe care o poți avea.

Dar aspectul provocator cu Marte ar putea însemna că nu ești sigur despre cum vrei să acționezi. Așadar, lasă Universul să te ghideze. Adună câteva frunze, căzute pe pământ și scrie o dorință pe fiecare. Apoi lasă-le luate de vânt și așteaptă.

Citește integral: Horoscop Minerva 6 – 13 decembrie 2020 Leu

Horoscop Minerva 6 – 13 decembrie 2020 Fecioară

O legătură secretă ar putea fi devoalată săptămâna aceasta. Răsufli ușurat și îți propui să petreci cât mai mult timp cu iubita și să te răsfeți cu o adevărată poveste de dragoste.

Venus este în Casa a 3-a a comunicării și face un trigon cu Neptun din Casa a 7-a, relațională. În plus, Venus mai face o inconjuncție cu Marte din Casa a 8-a, a intimității. Nu contează cât de clară este comunicarea ta. Astăzi vorbele tale transced timpul! Este foarte important să ai răbdare și simțul umorului dacă planurile se încurcă cumva. Uneori, aspectele pur și simplu nu fac ceea ce am dori noi.

Citește integral: Horoscop Minerva 6 – 13 decembrie 2020 Fecioară

Horoscop Minerva 6 – 13 decembrie 2020 Balanță

Renunți la programul pe care ți l-ai făcut săptămâna aceasta când un prieten sau cineva apropiat din familiei îți sugerează o altă agendă. Este bine să fii flexibil.

Venus, stăpâna ta planetară este în Casa a 2-a a banilor munciți și face un trigon cu Neptun din Casa a 6-a a stilului de viață. Deci, s-ar putea să cheltui bani pentru ceea ce ai nevoie ca să-ți îngrijești corpul, mintea și spiritul. Ar putea fi vorba despre vitamine, întâlniri cu Maeștrii spirituali sau lumânări.

Mercur este în Casa a 3-a a comunicării și face un semipătrat cu Pluto, luni. Există energie care încurajează amintirile, poți consulta arborele genealogic și poți lucra la un album cu poze vechi. S-ar putea să îți faci planuri pentru a-ți vedea bunicii.

Citește integral: Horoscop Minerva 6 – 13 decembrie 2020 Balanță

Horoscop Minerva 6 – 13 decembrie 2020 Scorpion

În timp ce muncești la birou, ai putea auzi câteva zvonuri deranjante despre instituție. De fapt, este posibil să descoperi adevărul despre ceea ce se întâmplă cu adevărat.

Venus, în semnul tău și în Casa 1 a creșterii de sine, face un trigon cu Neptun din Casa a 5-a a iubirii și a creativității, dar mai face și o inonjuncție cu Marte din Berbec, în Casa a 6-a a stilului de viață. Această combinație de energii te poate face foarte iubăreț dar și foarte ocupat, care poate face ca programarea timpului cu iubita ta să fie destul de dificilă. Chiar și dacă îți dorești dragoste pot fi probleme cu conectarea online, posibil din cauza computerului sau pur și simplu pentru că ești prea ocupat.

Citește integral: Horoscop Minerva 6 – 13 decembrie 2020 Scorpion

Horoscop Minerva 6 – 13 decembrie 2020 Săgetător

Săptămâna aceasta, sunt de făcut multe în ceea ce privește educația și finanțele. Poate cauți modalități de plată pentru școală sau studiezi subiecte financiare.

Venus este în Casa a Casa a 12-a, casa de odihnă și recuperare, făcând un trigon cu Neptun, din Casa a 4-a a familiei și mai face și o inonjuncție cu conjuncția Marte – Nodul Sud. Ai nevoie de o zi liberă. Ia în considerare o zi în care să rămâi în pijama. Stai pe canapea, mănâncă chipsuri, vizonează filme vechi. Sau mai bine, așeză-te la fereastră și priveșe cum ninge sau ploaia și lasă-ți mintea să se relaxeze. Acest aspect Venus – Neptun poate aduce viziuni extraordinare dacă există suficientă liniște.

Mercur, din Săgetător face un semi-pătrat cu Pluto din Casa a 2-a a banilor proprii, luni. S-ar putea să ai o problemă cu un card de credit sau un cont bancar. Acest lucru poate fi rezolvat cu ușurință dacă iei măsuri rapide. Este însă și un moment în care să fii atent cu parolele tale, să distrugi informațiile sensibile înainte de a le arunca la coș și să fii cu ochii pe declarațiile tale.

Citește integral: Horoscop Minerva 6 – 13 decembrie 2020 Săgetător

Horoscop Minerva 6 – 13 decembrie 2020 Capricorn

Când contactezi pe cineva pentru ajutor, ți se poate răspunde fă-o singur. Săptămâna aceasta, dacă îți propui să ceri ajutorul cuiva, va trebui să te gâdești de două ori înainte de a deschide gura.

Venus este în Casa a 11-a a prietenilor și face un trigon cu Neptun din Casa a 3-a a comunicării. Dar în același timp, ea mai face o inconjuncție cu Marte și cu Nodul Sud. Conexiunea psihică cu prietenii este foarte puternică. Este posibil să simți evenimentele înainte de a suna telefonul și să știi cine trimite mesaje în timp ce auzi semnalul de notificare de la telefon. Este o zi minunată pentru a purta o conversație lungă cu cineva la care ții. Se pot dezvălui multe lucruri, secrete pe care nu le știai.

Citește integral: Horoscop Minerva 6 – 13 decembrie 2020 Capricorn

Horoscop Minerva 6 – 13 decembrie 2020 Vărsător

Dorința puternică de a scoate la iveală o relație prin prezentarea iubitei prietenilor și familiei te motivează să sărbătorești.

Venus, este în Casa a 10-a a carierei și face un trigon cu Neptun din Casa a 2-a a banilor proprii. Ai posibilitatea de a accesa o anumită energie care aduce prosperitate. Ia în considerare un remediu Feng Shui pentru a atrage bani, să spunem, inclusiv o broască cu bani norocoși, un Vas plin cu monede sau plicuriroții în care ai pus câteva bancnote. Îndepărtează dezordinea din fața ușii de la intrate pentru a te bucura de noua energie.

Luni, Mercur din Casa a 11-a a prietenilor, face un semi-pătrat către Pluto din Casa a 12-a a secretelor. Un prieten îți poate mărturisi ceva și te poate ruga să păstrezi secretul doar pentru tine. Acest secret ar putea implica o legătură romantică de un anumit fel. Însă totul trebuie să rămână sub tăcere pentru moment, din diverse motive.

Citește integral: Horoscop Minerva 6 – 13 decembrie 2020 Vărsător

Horoscop Minerva 6 – 13 decembrie 2020 Pești

Tocmai când ți-ai reluat practicile sănătoase, brusc te afli într-o casă plină de delicii. Săptămâna poate aduce pe cineva care te poate scoate de pe drumul tău.

Venus din Casa a 9-a, o casă a aventurii face un trigon cu Neptun din semnul tău., în timp ce face o inonjuncție cu Marte din Casa a 2-a a banilor munciți. Viziunea este mai mare decât buzunarul tău și poate că ar trebui să cauți alte opțiuni de finanțare.

Luni, Mercur din Casa a 10-a a carierei, face un semni-pătrat cu Pluto din Capricorn. Poate avea loc o întâlnire mare la birou, unde ți se va aduce la cunoștință ultimele decizii din partea conducerii. Urmează unele schimbări care ar putea să îți afecteze locul de muncă dar și să îți aducă câteva oportunități. Pozițiile noi sunt deschise sau chiar oferă o oportunitate de transfer. Dar acest lucru te va pune pe gânduri, deoarece este vorba despre schimbări mari.

Citește integral: Horoscop Minerva 6 – 13 decembrie 2020 Pești

Citește horoscopul săptămânii viitoare pentru toate zodiile:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI