Connect with us
Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 BALANȚĂ

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 6 – 13 decembrie 2020 Balanță

Horoscop Minerva 6 – 13 decembrie 2020 Balanță. Renunți la programul pe care ți l-ai făcut săptămâna aceasta când un prieten sau cineva apropiat din familiei îți sugerează o altă agendă. Este bine să fii flexibil.

Venus, stăpâna ta planetară este în Casa a 2-a a banilor munciți și face un trigon cu Neptun din Casa a 6-a a stilului de viață. Deci, s-ar putea să cheltui bani pentru ceea ce ai nevoie ca să-ți îngrijești corpul, mintea și spiritul. Ar putea fi vorba despre vitamine, întâlniri cu Maeștrii spirituali sau lumânări.

Mercur este în Casa a 3-a a comunicării și face un semipătrat cu Pluto, luni. Există energie care încurajează amintirile, poți consulta arborele genealogic și poți lucra la un album cu poze vechi. S-ar putea să îți faci planuri pentru a-ți vedea bunicii.

Miercuri, Soarele aflat tot în Casa comunicării, face pătrat cu Neptun, planeta care dizolvă granițele. Te gândești dincolo de limitele lucrurilor de zi cu zi. Visezi la invenții, elaborezi planuri și analizezi diverse posibilități.

Joi, Venus face un sextil cu Pluto. Știi că îți iubești familia, dar uneori este stresant să fii în preajma lor. Ești înconjurat de oameni care se simt bine să-ți spună adevărul puțin mai răspicat decât ar putea dori un om ca tine. Este dificil pentru că vă regăsiți unul în celălalt. Cel mai bun lucru este să dai un pas înapoi și să observi mai degrabă decât să te angajezi într-un fel de concurs pentru a vedea cine poate fi cel mai direct. Sau mai bine, pur și simplu petrece timpul cu câinele și evită întâlnirea cu familia.

Vineri, Soarele aflat în Casa a 3-a care este o casă și a drumurilor scurte prin oraș, face un trigon cu conjuncția Marte- Nodul Sud din Casa a 7-a, a parteneriatelor de orice fel. Ai putea merge într-un loc familiar pentru a te vedea cu iubita sau un prieten apropiat respectând distanțarea. Și, deși aceasta este în general un lucru bun, este mai bine să faci ceva nou și diferit.

Când sunteți împreună aduceți în discuție subiecte noi, puneți-vă reciproc întrebări și căutați să învățați lucruri noi unul despre celălalt. Mergeți într-un loc neștiut în care aveți posibilitatea să vă plimbați o vreme doar voi doi.

Horoscop Minerva 6 – 13 decembrie 2020 Balanță Relaţional

În această săptămână s-ar putea să fii atras de unul dintre colegii de serviciu. Acest lucru este de fapt bun pentru persoanele necăsătorite, pentru că ar putea fi începutul a ceva bun pentru tine. Persoanele căsătorite ar trebui să evite să cedeze tentației unei aventuri extraconjugale. Femeile care primesc o propunere romantică ar trebui să fie foarte atentă atunci când vine vorba dacă să o accepte sau nu. Nu da vina pe partenerul tau pentru tot.

Horoscop Minerva 6 – 13 decembrie 2020 Balanță Profesional

Săptămâna aceasta treci dincolo de zona familiară de confort și faci lucrurile cu mai multă încredere decât ai făcut-o până acum. Dacă primești o nouă ofertă de muncă, nu spune, nu. S-ar putea să regreți deciziile pe care le ai de luat. Verifică cu atenție documentele pentru a evita orice greșeală și dacă nu ești sigur de ceva, cere pinia unui expert. Și săptămâna aceasta este bună pentru creatorii de modă, deoarece munca lor este recunoscută.

Horoscop Minerva 6 – 13 decembrie 2020 Balanță Financiar

Săptmâna aceasta există șanse de a crește brusc cheltuielile. Poate și pentru că se apropie Crăciunul. Este posibil să fii nevoit să iei un împrumut pentru a-ți satisface nevoile financiare. Este momentul potrivit pentru a prelua controlul asupra bugetului și a evita cheltuielile inutile. Situația financiară va fi mult mai bună atunci când vei reduce cheltuielile. De asemenea, acesta nu este un moment bun pentru a face investiții riscante pe piața de valori.

Horoscop Minerva 6 – 13 decembrie 2020 Balanță Sănătate

Atitudinea pozitivă și sistemul imunitar puternic te mențin în dispoziție bună pe tot parcursul săptămânii. Vei observa diferența pe care schimbarea obiceiurile alimentare o are asupra sănătății tale. În sfârșit, problemele cu acneea ale adolescenților se vor sfârși. Aceste probleme vor fi rezolvate tocmai datorită obiceiurilor alimentare schimbate și a stilului de viață îmbunătățit.

Citește horoscopul săptămânii viitoare și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top