Connect with us
HorosHoroscop Minerva 12-18 aprilie 2021 GEMENIcop Minerva 1-7 februarie 2021 Gemeni

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 6 – 13 decembrie 2020 Gemeni

Horoscop Minerva 6 – 13 decembrie 2020 Gemeni. Săptămâna aceasta vrei să oferi cuiva o bucată din mintea ta. Din păcate, comunicarea sinceră ar putea pune în pericol o afacere profitabilă. Poate că va trebui să îți muști limba.

Venus este în Casa a 6-a, a muncii și face un trigon cu Neptun din Casa a 10-a a carierei, pe deoparte, iar pe de alta o inconjuncție cu Marte din Casa a 11-a, a libertății individuale. Poate exista o mică deconectare între viziunea și acțiunea pe care o întreprinzi. S-ar putea să termini un proiect pentru muncă în timp ce urmărești serialul preferat pe Netflix. Unele lucruri au nevoie de atenție deplină, așa cum ai atunci când împachetezi o parașută. Fii conștient de lucru pe care trebuie să te concentrezi.

Mercur, din Casa a 7-a, relațională, face un semipătrat cu Pluto, luni. Tu și iubita ta v-ați putea distra stând în pat, astăzi; asta în cazul că nu ai un impuls de a spune ceva ce nu trebuie. Ai grijă cum te exprimi.

Miercuri, Soarele din Săgetător face un pătrat cu Neptun în casa cariererei. Ai putea avea șansa unui parteneriat. Aceasta ar putea fi o colaborare cu un om de afaceri care are aceleași idei sau te poți conecta cu un mentor adevărat, cineva care este dispus să îți sugereze drumul. Dar Neptun poate fi evaziv și poate face ca lucrurile să dispară ca fumul. Fii mai activ.

Joi, Venus din Scorpion face un sextil cu Pluton din casa de resurse de la alții. Vrei un nivel mai ridicat, în special în domeniul investițiilor sau al surselor de venit pasiv. S-ar putea să te întâlnești cu un consilier financiar sau să urmați un curs introductiv rapid, cu privire la un nou tip de investiții. Și, pentru că Venus stăpânește cash-flow-ul, este bine să fii precaut înainte de a licita ceva ipotetic.

Vineri, Soarele face o inconjuncție cu Marte din Berbec și leagă Nodul Sud de casa a 7-a a relațiilor și negocierilor. Dacă îți dorești dragoste, s-ar putea să te concentrezi să iei măsuri astăzi. Din păcate, conjuncția cu Nodul Sud te duce spre aceelați tip de acțiune repetativă. Poate că au același nume, aceeași profesie sau același semn astrologic ca și fosta relație, deci este clar timpul pentru o schimbare.

Horoscop Minerva 6 – 13 decembrie 2020 Gemeni Relaţional

Săptămâna este foarte bună pentru persoanele singure, deoarece întâlnești o persoană cu adevărat interesantă care îți atrage interesul. Lucrul uimitor este că aveți foarte multe lucruri în comun în ceea ce privește interesele, opiniile și credințele. Pe măsură ce săptămâna se apropie de sfârșit, dacă ești deja într-o relație vei face cererea în căsătorie. Acceptarea aceastei propuneri este începutul a ceva minunat.

Horoscop Minerva 6 – 13 decembrie 2020 Gemeni Profesional

Din punct fi o navigație lină peste de vedere profesional, săptămâna aceasta nu va te vei descurca indiferent ce faci, că ești la birou sau lucrezi de acasă. Asigură-te că profiți de această minunată oportunitate și arată tot ce poți legat de munca ta. Cu toate acestea, pentru a fi un executant consecvent, trebuie să lucrezi și la abilitățile tehnice. Păstrează-ți încrederea în tine și nu vei fi departe de succes. Noile aspirații apar din priceperea ta.

Horoscop Minerva 6 – 13 decembrie 2020 Gemeni Financiar

Vei fi stresat din cauza unor argumente legate de chestiuni financiare. Evită să împrumuți bani în această săptămână, deoarece există șanse să îi recuperezi foarte târziu. Pentru a avea un flux de numerar stabil, trebuie să găsești modalități de a obține un venit suplimentar. Orice bani în plus pe care îi câștigi te vor ajuta să depășești această perioadă de venituri minime. Probabil că ai unele cheltuieli neașteptate, în weekend.

Horoscop Minerva 6 – 13 decembrie 2020 Gemeni Sănătate

Problemele de greutate te pot deranja, dar nu trebuie decât să ai grijă și să mănânci moderat. Obiceiurile alimentare supravegheate te ajută să îți menții greutatea stabilă. Respectarea unei alimentații sănătoase te va ajuta să te menți în formă. Dacă cumva te cofrunți cu tensiune arterială sau alte probleme minore ai un motiv să zâmbești, deoarece problemele vor dispare, săptămâna aceasta.

Citește horoscopul săptămânii viitoare și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top