Connect with us
Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 RAC

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 6 – 13 decembrie 2020 Rac

Horoscop Minerva 6 – 13 decembrie 2020 Rac. S-ar putea să ai chef să fii gospodar și ai vrea să îți capacitezi și familia pentru a face economii, deoarece există riscul de a avea neînțelegeri din cauza banilor.

Venus este în Casa a 5-a a iubirii și face un trigon cu Neptun din Casa a 9-a a spiritualității. Pe altă parte, face o inconjuncție cu Marte, din Casa a 10-a a carierei. Astăzi, visele și acțiunile par să meargă pe căi separate. Planurile pe care le-ai făcut par să se destrame din cauza obligațiilor de muncă. Va trebui să te mulțumești cu dulcegării.

Mercur din casa a 6-a, a muncii, face un semipătrat cu luni. Un coleg ar putea fi mâna de ajutor astăzi, într-o sarcină dificilă care te-ar putea conduce către o altă slujbă. Dar este posibil să apară erori de comunicare. Este posibil să pierzi din conținutul unor mailuri din cauza căsuței de mail plină. Este bine să ai un spațiu de stocare nelimitat, dar la fel bine este să-ți verifici corespondența.

Miercuri, Soarele din Săgetător face un pătrat cu Neptun. Poți lua măsuri spirituale pentru a fi mai productiv astăzi. Dacă ai o muncă creativă, aprinde o lumânare portocalie. Dacă lucrezi în finanțele, adaugă un vârf de scorțișoară la ceai sau cafea pentru a atrage prosperitatea. Dacă studiați pentru un examen, pune fotografia unui elefant cu trompă în sus, pe birou, pentru a ajuta la memorare.

Joi, Venus din Scorpion face un sextil cu Pluton din Capricorn. Astăzi, poți găsi pe cineva care crede în ideea ta excelentă de afaceri. Acesta poate fi o rudă care dorește să investească sau poate primești împrumutul ca să începi. Vorbim despre un sextil, deci trebuie să inițiezi contactul pentru a obține rezultatele dorite.

Vineri, Soarele din Săgetător face un trigon cu Marte conjunct cu Nodul Sud. S-ar putea să fii destul de entuziasmat ca să adopți o nouă rutină de sănătate; totuși, poți bloca progresul deoarece îți sypraîncarci programul sau pentru că așteptați un echipament care nu mai vine. E timpul să faci ceva diferit și să rupi cercul. Acest lucru este valabil mai ales dacă ceea ce aștepți este o bicicletă, să spunem.

Horoscop Minerva 6 – 13 decembrie 2020 Rac Relaţional

În sfârșit, te simți pregătit să îți deschizi sufletul în fața partenerului. Îți dezvălui unele dintre temerile și îndoielile cu privire la relație și te simți mult mai aproape de ea sau de el. Iar faptul că te ascultă este minunat pentru că te ajută să te simți în largul tău. Așteptă-te la o surpriză minunată în weekend. Viața ta sentimentală va fi mai bună ca niciodată săptămâna aceasta.

Horoscop Minerva 6 – 13 decembrie 2020 Rac Profesional

Este o săptămână perfectă pentru a începe să te pregătești pentru proiecte viitoare, astfel încât să îți poți atinge obiectivul cu ușurință, în cel mai scurt timp. Este în continuare un moment propice dacă lucrezi în industria modei și a pasmanteriei. Este și o lună în care aceste produse sunt căutate. Dacă ești preocupat de exporturi, importuri sau industria metalelor vei avea o săptămână bună.

Horoscop Minerva 6 – 13 decembrie 2020 Rac Financiar

Profiturile pe care le obții pot să nu fie atât de mari pe cât le dorești. Deciziile grăbite însă îți pot afecta câștigurile pe care probabil le vei avea. Este, de asemenea, un moment pentru a te gândi în ce ar fi bine să investești. Toate eforturile din această săptămână vor aduce îmbunătățiri considerabile contului personal. O creștere a venitului te va ajuta să faci investiții suplimentare în bunuri de larg cosnum, cum ar fi electrocasnicele sau electronice de care ai nevoie.

Horoscop Minerva 6 – 13 decembrie 2020 Rac Sănătate

Este posibil să trebuiască să te confrunți cu un fel de disconfort mental și fizic. Suferinzii de diabet și artrită din familie, trebuie să iasă dimineața devreme pentru exerciții și să se asigure că nu își ies din rutină. Vârstnicii pot avea un pic de stres mental, dar trebuie să îți amintești că la sfârșitul zilei, nimic altceva nu este mai important pentru tine decât să fii liniștit mental.

Citește horoscopul săptămânii viitoare și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top