Connect with us
Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 FECIOARĂ

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 6 – 13 decembrie 2020 Fecioară

Horoscop Minerva 6 – 13 decembrie 2020 Fecioară. O legătură secretă ar putea fi devoalată săptămâna aceasta. Răsufli ușurat și îți propui să petreci cât mai mult timp cu iubita și să te răsfeți cu o adevărată poveste de dragoste.

Venus este în Casa a 3-a a comunicării și face un trigon cu Neptun din Casa a 7-a, relațională. În plus, Venus mai face o inconjuncție cu Marte din Casa a 8-a, a intimității. Nu contează cât de clară este comunicarea ta. Astăzi vorbele tale transced timpul! Este foarte important să ai răbdare și simțul umorului dacă planurile se încurcă cumva. Uneori, aspectele pur și simplu nu fac ceea ce am dori noi.

Mercur din Casa a 4-a a damiliei face un semi-pătrat cu Pluto din Casa a 5-a care mai înseamnă și asumarea riscurilor, luni. Ar putea fi oportunitatea pe care o aștepți. Deci, urmează pașii care trebuie și examinează documentele și aplicațiile disponibile. Te poți mișca rapid, dar asta nu înseamnă că trebuie să sari etapele.

Miercuri, Soarele din Casa a 4-a a familiei face un pătrat cu Neptun. Astăzi, pot exista discuții despre unde și cu cine vei petrece sărbătorile. Cu atât de multe schimbări în ultimul an, o mulțime de tradiții ar trebui să fie rescrise în funcție de restricțiile impuse. Așează-te la masă cu familia și prietenii și găsiți câteva modalități de a sărbători Crăciunul și noul an.

Joi, Venus din Scorpion face un sextil cu Pluto. S-ar putea să petreci ceva timp cu persoana iubită, purtând o conversație minunată Zoom. Poți afla ce se întâmplă la ea, cu familia ei și poate chiar să afli câteva secrete. Dacă îți dorești dragoste, ia în calcul să te vezi cu o persoană mai tânăr decât tine, pentru a vedea dacă este posibilă o întâlnire virtuală.

Vineri, Soarele face un trigon cu conjuncția Marte – Nodul Sud, din Casa a 8-a, casa taxelor și a datoriilor către alții. E timpul să îți pui casa în ordine, concentrându-te pe aspectul financiar. Analizează-ți cheltuielile și vezi dacă te cumva încadrezi în vechile modele de bugetare a veniturilor. Ia în considerare noi modalități de a-ți folosi banii pentru a economisi mai mult. Unele surse de venituri pasive îți vor fi disponibile abia de anul viitor.

Relaţional

Dacă ești singur, nu trebuie să disperi, așteaptă că va veni și vremea ta. Dacă ești îndrăgostit, petreceți cât mai mult timp unul cu celălalt. A trecut mult timp de când voi doi nu ați mai avut un moment de la inimă la inimă iar acest lucru contează. De asemenea, dacă intenționați să vă căsătoriți, așteptați o vreme înainte de a le da știrile părinților. Adolescenții îndrăgostiți, trebuie să se concentreze asupra studiilor.

Profesional

S-ar putea să te simți descurajat de încercările și necazurile care vizează domeniul profesional săptămâna aceasta. Și vei avea tendința să exagerezi cu temerile. Dacă ești născut în primul decan va trebui să te aperi de comentariile invidioase ale unui coleg de muncă frustrat. Cu toate acestea, îți recomand să zâmbești și să te poarți cât se poate de normal sau pur și simplu să îl ignori.

Financiar

Este probabil ca cheltuielile tale să fie foarte mari. Probleme neașteptate pot crește facturile. Investiția în fonduri mutuale se va dovedi benefică. Există sprijin pentru cei care sunt implicați în activități de vânzare sau finanțare a vehiculelor. Problemele legate de casă sau de teren vor fi rezolvate săptămâna aceasta și poți răsufla ușurat, deoarece cheltuielile devin puțin mai mici.

Sănătate

Nu vor exista probleme majore de sănătate. Vei avea o săptămână liniștită mai mult sau mai puțin și vei fi într-o formă bună toată săptămâna. Ar trebui să ai grijă specială de copii în această săptămână, deoarece aceștia riscă să facă alergii sau toxiinfecții alimentare care se vor manifesta la nivelul pielii. Nu fi de acord cu ideea că este un disconfort minor, deoarece ar putea duce la complicații. Urmează cu strictețe sfatul medicului.

Citește horoscopul săptămânii viitoare și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top