Connect with us
Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 CAPRICORN

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 6 – 13 decembrie 2020 Capricorn

Horoscop Minerva 6 – 13 decembrie 2020 Capricorn. Când contactezi pe cineva pentru ajutor, ți se poate răspunde fă-o singur. Săptămâna aceasta, dacă îți propui să ceri ajutorul cuiva, va trebui să te gâdești de două ori înainte de a deschide gura.

Venus este în Casa a 11-a a prietenilor și face un trigon cu Neptun din Casa a 3-a a comunicării. Dar în același timp, ea mai face o inconjuncție cu Marte și cu Nodul Sud. Conexiunea psihică cu prietenii este foarte puternică. Este posibil să simți evenimentele înainte de a suna telefonul și să știi cine trimite mesaje în timp ce auzi semnalul de notificare de la telefon. Este o zi minunată pentru a purta o conversație lungă cu cineva la care ții. Se pot dezvălui multe lucruri, secrete pe care nu le știai.

Luni, Mercur din Casa a 12-a , a vindecărilor miraculoase, face un semi-pătrat cu Pluto, din Casa 1 și în propriul tău semn. Ai putea căuta informații utile pentru a te ajuta să te vindeci mental sau fizic. Posibil să cunoști un medic renumit sau altfel spus, Universul doar îți deschide ușa către ceea ce ai nevoie. Pentru că vorbim despre o energie ciudată, asigură-te că investighezi efectele secundare sau posibilele complicații înainte de a merge mai departe.

Miercuri, Soarele din Casa a 12-a face un pătrat cu Neptun. S-ar putea să ai probleme cu odihna și cu somnul. Auzi într-una în minte o melodie, una și aceeași. Ia în considerare faptul că există un mesaj în versuri sau ai o altă legătură cu această melodie.

Joi, Venus din casa a 11-a a prietenilor face un sextil cu Pluto. Este o zi minunată pentru a vorbi cu șeful despre oportunitățile de reorganizare, pentru a-ți posta CV-ul pe site-urile de cu locuri de muncă sau pentru a lansa ceva pe cont propriu.

Vineri, Soarele în Săgetător care face un trigon cu Marte din Casa a 4-a a familiei. De asemenea, Soarele face trigon și cu Nodul Sud. Astăzi, ai acces la toate talentele și abilitățile native ale familiei. S-ar putea să te adâncești în viețile trecute printr-o regresie spontană sau te-ai putea conecta la Trecut privind fotografii și admirând moștenirile de familie. Ești un spirit etern care are legătură cu foarte mulți oameni și vieți trecute.

Horoscop Minerva 6 – 13 decembrie 2020 Capricorn Relaţional

Fii precaut în ceea ce privește viața amoroasă, deoarece există șanse ca cineva să fie rănit. Dacă ești singur și tu ar trebui să eviți să intri într-o relație. Chiar dacă această relație pare bună la început, nu va funcționa pe termen lung. Dacă ești într-o relație și simți că nu duce nicăieri te-ai putea decide să renunți la ea. Va fi nevoie de multă răbdare din partea ta.

Horoscop Minerva 6 – 13 decembrie 2020 Capricorn Profesional

Situațiile dificile la locul de muncă îți vor oferi posibilitatea de a crește și de a învăța lucruri noi. Mintea clară, limpede, și încrederea în sine, te ajută să găsești soluții la probleme. Este o săptămână bună pentru a breveta sau a patenta o propunere de afaceri. Discuțiile vor fi ușoare și vei face lucrurile așa cum trebuie.

Horoscop Minerva 6 – 13 decembrie 2020 Capricorn Financiar

Ar fi bine dacă ai putea să-ți controlezi pofta de cumpărături și să verifici fiecare cheltuială, oricât de mică ar fi. Nu este un moment bun pentru a-ți investi banii în noi scheme. Este posibil să nu obții câștiguri bune din investiții. Deci, planificarea este esențială pentru a-ți menține cheltuielile în limita bugetului. Cere sfatul cuiva mai în vârstă atunci când vine vorba despre luarea deciziilor financiare în această săptămână.

Horoscop Minerva 6 – 13 decembrie 2020 Capricorn Sănătate

Sănătatea va fi în regulă și vei fi mai puțin hotărât să faci niște exerciții sau mișcare. Săptămâna care vine va fi perfectă dacă te plângi dureri de cap, de pate sau de picioare. Vei avea o ușurare ca să spun așa și să te simți bine în pielea ta. Dacă vă gândiți la un nou hobby, dă-I drumul, deoarece te va menține activ și în formă.

Citește horoscopul săptămânii viitoare și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top