Connect with us
Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 SCORPION

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 6 – 13 decembrie 2020 Scorpion

Horoscop Minerva 6 – 13 decembrie 2020 Scorpion. În timp ce muncești la birou, ai putea auzi câteva zvonuri deranjante despre instituție. De fapt, este posibil să descoperi adevărul despre ceea ce se întâmplă cu adevărat.

Venus, în semnul tău și în Casa 1 a creșterii de sine, face un trigon cu Neptun din Casa a 5-a a iubirii și a creativității, dar mai face și o inonjuncție cu Marte din Berbec, în Casa a 6-a a stilului de viață. Această combinație de energii te poate face foarte iubăreț dar și foarte ocupat, care poate face ca programarea timpului cu iubita ta să fie destul de dificilă. Chiar și dacă îți dorești dragoste pot fi probleme cu conectarea online, posibil din cauza computerului sau pur și simplu pentru că ești prea ocupat.

Mercur, în Casa a 2-a a banilor proveniți din muncă proprie face un semi-pătrat cu Pluto din Casa a 3-a a comunicărilor și a acordurilor de principiu, luni. Poți primi un contract de angajare sau o achiziție mare. Nu te grăbi să semnați, deoarece ai puterea și capacitatea de a negocia unele dintre puncte. Dacă cumperi un vehicul, ia în considerare câteva puncte cheie ale negocierii.

Miercuri, Soarele din Casa a 2-a a stimei de sine, face un pătrat cu Neptun. S-ar putea să te trezești că te simți mai încrezător decât de obicei și este justificat. Ai muncit din greu, i-ai ajutat pe membrii familiei precum și pe prieteni și meriți oarecare recunoaștere.

Joi, Venus din Scorpion face un sextil cu Pluto. Apar câteva informații care te-ar putea ajuta cu adevărat fizic și ca rezistență. Detaliile ar putea să vă vină printr-un prieten, un medic de încredere sau din Univers și s-ar putea să lași aceste informații să treacă. Cred că este timpul să aplici aceste informații propriei vieți, lucru la care excelezi.

Vieneri, Soarele din Săgetător face un trigon cu conjuncția Marte – Nodul Sud. Știi cum să-ți faci treaba și te pricepi la asta, dar dacă vrei să câștigi mai mulți bani, trebuie să faci ceva diferit. Ieși din rutină și ia în considerare oportunitățile de muncă care te scot în afara zonei de confort.

Horoscop Minerva 6 – 13 decembrie 2020 Scorpion Relaţional

În această săptămână, nu o vei avea în minte decât pe iubita. Dacă te-ai îndrăgostit cu destul de mult timp în urmă, acum este recomandabil să acorzii atenția de care are nevoie partenera/ul ta/tău înainte ca relația să devină una monotonă.

Dacă așteapți să te îndrăgostești însă, ți-aș sugera să mai aștepți puțin mai mult înainte de a te lăsa fascinat de prima ocazie; altcineva ar putea fi la colț, dar încă nu este pregătită pentru o relație.

Horoscop Minerva 6 – 13 decembrie 2020 Scorpion Profesional

În această săptămână vei avea multe ocazii ca să-ți expui talentul. Ideile tale vor fi unice și te vor ajuta să ieși în evidență în mulțime. Vei fi favorizat de multe ori, față de colegii tăi în această perioadă. Este un moment bun pentru a realiza imposibilul la locul de muncă. Fie că este vorba de afaceri sau de profesie, orice ai întreprinde își va atinge obiectivul. Nu lua niciodată lucrurile de bune dacă nu le cunoști.

Horoscop Minerva 6 – 13 decembrie 2020 Scorpion Financiar

Dacă ai o afacere, mare sau mică, ori ești angajat în instituții de stat, săptămâna aceasta îți sunt benefice parteneriatele de orice fel, din punct de vedere financiar,. De asemenea, poți obține o ofertă nouă și neașteptată din străinătate, mai ales dacă lucrezi în industria confecțiilor. Dacă dorești să investești într-un teren sau o fermă, fă acest lucru acum. Deciziile vor fi bune, deoarece vei obține câștiguri bune.

Horoscop Minerva 6 – 13 decembrie 2020 Scorpion Sănătate

Cei care suferă de probleme dermatologice vor găsi o soluție pentru afecțiunile lor săptămâna aceasta. De fapt, meditația, cel puțin de trei ori pe săptămână va ajuta la scăderea problemelor legate de acnee. Dacă simți stres și tensiune legate de muncă, este posibil să găsești o soluție pentru a ușura accesele de psoriazis. Dacă ai probleme de inimă, cu tensiune arterială sau cu diabetul te vei ușura săptămâna aceasta.

Citește horoscopul săptămânii viitoare și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top