Connect with us
Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 BERBEC

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 6 – 13 decembrie 2020 Berbec

Horoscop Minerva 6 – 13 decembrie 2020 Berbec. Săptămâna aceasta ai foarte multe de făcut la muncă, dar tot ce vrei să faci tu, este să te mai relaxezi. Cred că este timpul să cauți alte moduri creative de a te bucura de timpul petrecut la locul de muncă.

Venus, este în Casa a 8-a, casa de resurse de la alții, și face un trigon cu Neptun. Aceeași Venus, pe de altă parte, face o inconjuncție cu Marte din Berbec. Această combinație de energii planetare, îți oferă o viziune clară a ceea ce dorești, dar te împiedică când este momentul să iei măsuri. S-ar putea să spui că dorești să te concentrezi asupra documentației pe care o ai de întocmit, dar să îți petreci ziua jucând Catan.

Mercur, aflat în Casa a 9-a, a spiritualității și a justiției, face un semipătrat cu Pluto, luni, 7 decembrie. Acum ai puterea să faci o mică jonglerie în jurul carierei tale. În timp ce trimiți CV-ul pentru o nouă slujbă, vizualizează sau fă câteva afirmații mentale. Și mesajul tău spre Univers a plecat. Fă-ți timp astăzi să lucrezi la planurile de carieră; energia acestui semipătrat te poate determina să acționezi impulsiv.

Miercuri, Soarele din Casa a 9-a face un pătrat cu Neptun din Casa a 12-a, a talentelor ascunse. Fă ceva ce îți place astăzi și studiază ceva ce te interesează. Nu înseamnă musai să înveți să lucrezi în Excel. Mai bine orientează-te spre un curs de pictura în acuarelă sau investește într-un curs de grafică pe calculator sau unul de web-design.

Joi, Venus în Scorpion face un sextil cu Pluto din Casa a 10-a a carierei. Ai putea câștiga astăzi mai ales din negocieri. Este o zi minunată pentru a solicita o majorare de salariu, mai ales dacă ai rămas singur pe felie, cum s-ar spune, pentru a pune în vânzare un teren sau o casă sau pentru a crește prețul la unele produse. Sextilele aduc oportunități dacă inițiezi acțiunea. Nimic însă nu va veni la tine, tu trebuie să mergi după ele.

Vineri, Soarele din Săgetător face un trigon cu Marte și o conjuncție cu Nodul Sud. Te simți foarte inspirat să acționezi, dar această acțiune este exact ceea ce ai făcut înainte. În unele cazuri, acest lucru poate fi bun, deoarece lurezi după o metodă încercată și adevărată. Dar tu pari blocat într-o buclă. Incearcă ceva nou.

Horoscop Minerva 6 – 13 decembrie 2020 Berbec Relaţional

Săptămâna se dovedește o etapă destul de incitantă din viața ta, mai ales în ceea ce privește dragostea. Au loc câteva îmbunătățiri minunate în viața sentimentală. După ce ai făcut câteva greșeli în ceea ce privește alegerea partenerului, te vei ciocni cu cineva care este perfect pentru tine. Nu îți poți permite să pierzi timpul cu îndoieli sau ezitări acum.

Horoscop Minerva 6 – 13 decembrie 2020 Berbec Profesional

Un transfer, săptămâna aceasta, va da rezultate pozitive. Unele riscuri necesare pe care ți le asumi în această săptămână îți vor aduce succes. Apar câteva oportunități dacă lucrezi în sectorul turismului. Prin urmare, continuă-ți eforturile, pe măsură ce intri pe un teren nou în calea succesului profesional. Să lucrezi bine, sub presiune, vine cu ușurință. Adaptabilitatea și flexibilitatea sunt la maxim.

Horoscop Minerva 6 – 13 decembrie 2020 Berbec Financiar

Săptămâna va fi grozavă pentru cei care lucrează în domeniul confecțiilor – producție propriu-zisă, magazine de desfacere și în imobiliare. De asemenea, dacă lucrezi într-un domeniu creativ ai putea avea o săptămână bună cu o creștere considerabilă a activității profesionale și ar putea apărea, peste noapte, contracte profitabile. Pentru cei care se gândesc să cumpere o casă sau un apartament, este momentul perfect în acest scop.

Horoscop Minerva 6 – 13 decembrie 2020 Berbec Sănătate

Stresul datorat suprasolicitării te va presa pentru că ai tendința de a-ți lua munca prea în serios. Afecțiunile, dacă există, se vor datora anxietății. Este o săptămână în care va trebui să fii puțin atent la dietă. Afecțiunile legate de stomac ar putea debuta mai ales dacă tinzi să mănânci în exces. Sănătatea se va îmbunătăți mult dacă vei începe să faci ceva mai multă mișcare.

Citește horoscopul săptămânii viitoare și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top