Connect with us
Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 VĂRSĂTOR

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 6 – 13 decembrie 2020 Vărsător

Horoscop Minerva 6 – 13 decembrie 2020 Vărsător. Dorința puternică de a scoate la iveală o relație prin prezentarea iubitei prietenilor și familiei te motivează să sărbătorești.

Venus, este în Casa a 10-a a carierei și face un trigon cu Neptun din Casa a 2-a a banilor proprii. Ai posibilitatea de a accesa o anumită energie care aduce prosperitate. Ia în considerare un remediu Feng Shui pentru a atrage bani, să spunem, inclusiv o broască cu bani norocoși, un Vas plin cu monede sau plicuriroții în care ai pus câteva bancnote. Îndepărtează dezordinea din fața ușii de la intrate pentru a te bucura de noua energie.

Luni, Mercur din Casa a 11-a a prietenilor, face un semi-pătrat către Pluto din Casa a 12-a a secretelor. Un prieten îți poate mărturisi ceva și te poate ruga să păstrezi secretul doar pentru tine. Acest secret ar putea implica o legătură romantică de un anumit fel. Însă totul trebuie să rămână sub tăcere pentru moment, din diverse motive.

Miercuri, Soarele din Casa a 11-a a viitorului, face un pătrat cu Neptun. Astăzi, ai putea avea revelație că nu banii sunt cei care te rețin in ceea ce vrei să faci. Universul îți pune la dispoziție resurse dacă ești dispus să privești situația mai creativ. Pentru a schița un plan, vor fi necesare unele idei.

Joi, Venus formează un sextil cu Pluto din Capricorn. Magnetismul tău este foarte puternic. Mulți sunt interesați să te vadă și să relaționeze cu tine. Dacă ai ocazia să predai un curs online sau să postezi un videoclip, te-ai descurca foarte bine. Oamenii care îți văd munca ar putea deveni emisarii tăi și să le vorbească și prietenilor despre tine. Îți poți extinde cercul social media.

Vineri, Soarele din Săgetător face un trigon cu Marte care este conjunct cu Nodul Sud. Cineva din trecut ar putea ajunge la tine. Poate fi un iubit sau un prieten apropiat. S-ar putea să declanșeze un potop de amintiri care revin în forță, pe măsură ce vorbiți despre vremuri vechi. Ia în considerare posibilitatea ca această peroană să fie iubita sau iubitul din liceu și s-ar putea ca soarta să se întoarcă în favoarea ta așa cum nici nu ai gândit.

Horoscop Minerva 6 – 13 decembrie 2020 Vărsător Relaţional

Dacă ești singur ai face bine să nu te lași luat de val la orice propunere romantică. Gândește-te dacă vrei sau nu ca această relație să funcționeze pe termen lung. Dacă ești căsătorit, armonia revine în relație după discuțiile și tensiunile din ultimele săptămâni. Tinerii nu trebuie să își abată atenția și interesul pentru sexul opus.

Horoscop Minerva 6 – 13 decembrie 2020 Vărsător Profesional

Vestea bună din această săptămână este că, chiar și în situații de presiune ridicată, nu vei simți vreun disconfort și vei realiza cu succes ceea ce ți se cere. Propunerile de lucru interesante vor apărea probabil, în special spre mijlocul săptămânii. Sfârșitul săptămânii este deosebit de bun pentru scriitori și cei care lucrează domeniul comunicării. Așteaptă-te la oferte bune din străinătate.

Horoscop Minerva 6 – 13 decembrie 2020 Vărsător Financiar

Fă-ți timp pentru a planifica tot ce ai de făcut de sărbătorile care se apropie pentru a economisi o parte din bani și pentru a fi liniștit în viitor. Este un moment potrivit dacă dorești să-ți vinzi cele câteva acțiuni care le ai, la bursă. În altă ordine de idei, cererea de împrumut pentru cumpărarea unei proprietăți să fie aprobată în această săptămână. Păstrează toate hârtiile și documentele în ordine dacă nu vrei să ai întârzieri de orice fel.

Horoscop Minerva 6 – 13 decembrie 2020 Vărsător Sănătate

S-ar putea să răcești, să nu dai importanță și să faci febră ceea ce te face să te simți slăbit și irascibil. Vorbește cu medicul de familie, care îți știe problemele și îți va spune ce să faci. Este mai bine să fii în siguranță decât să îți pară rău. Dacă ai pe cineva însărcinat în familie, va trebui să fie foarte atentă la alimentație, pentru a nu dezvolta complicații ulterior. De asemenea, adulții tineri trebui să se relaxeze și să evite stresul pe cât posibil.

Citește horoscopul săptămânii viitoare și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top