Connect with us
Horoscop Minerva 12-18 aprilie 2021 TAUR

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 6 – 13 decembrie 2020 Taur

Horoscop Minerva 6 – 13 decembrie 2020 Taur. Poate fi confortabil și bine să stai acasă, dar ceva te trage să pleci. Venus este în Casa a 7-a, a relațiilor și face un trigon cu Neptun. Aceeași Venus face și o inconjunție cu Marte din Casa a 12-a, a lucurilor ascunse.

Poate te gândești la o relație cu cineva, care dintr-un anumit motiv, trebuie păstrată secretă. S-ar putea să te simți incomod ascunzând informații, deoarece de obicei știi foarte bine ce se întâmplă în viața ta. Este o idee bună să o iei pe îndelete, deoarece inconjuncția cu Marte poate încuraja acțiuni incorecte dacă este grăbit.

Mercur, în Casa a 8-a, a resurselor de la alții, face un semipătrat cu Pluto din Casa a 9-a a educației, luni. Dacă ți-ai dorit să revii la școală și să o finalizezi, acum ai ocazia să găsești finanțare. Unele acte cu privire la împrumuturi, burse sau subvenții trebyuie semnate. De asemenea, este posibil să pui deoparte bani pentru semestrul următor. Și, deși ar fi ușor să amâni punerea în ordine a acestor hârtii plictisitoare, este bine să le rezolvi astăzi.

Spre mijlocul săptămânii, miercuri, Soarele din Săgetător îl plachează pe Neptun din casa a 11-a a prietenilor. S-ar putea să ai visezi frecvent un prieten, în ipostaze ceva înnebunitor și sexy. Dar acest mesaj romantic de la miezul nopții este doar un vis. Cel mai bine este să nu te mai gândești la asta, eliberează-te de gânduri și lasă subconștientul să se distreze.

Joi, Venus, din Casa a 7-a, a parteneriatelor, face un sextil cu Pluton din casa de spiritualitate. Creează împreună cu Universul, iar îngerii ascultă. Aceasta este o zi bună pentru a fii afirmativ și fă-o cu voce tare, aprinde o lumânare verde și una roșie pentru a susține aceste dorințe. Configurează-ți o listă de obiective online sau caută o imagine care să reprezinte cel mai bine ceea ce vrei și pune-o pe screensaver.

Vineri, 11 decembrie, Soarele în casa ta de resurse de la alții, face un trigon cu Marte din Casa a 12-a, casa potențialului nelimitat și o conjuncție cu Nodul Sud din Săgetător. Ești pe marginea trambulinei și gata să faci saltul dar ceva nu te lasă să o faci. Ai senzația că nu ai suficient curaj sau bani pentru a merge mai departe. Dar de data aceasta, trebuie să te descurci oricum.

Horoscop Minerva 6 – 13 decembrie 2020 Taur Relaţional

În această săptămână este posibil să fiți ocupat să faci planuri de weekend. Îți vei împărtăși cele mai profunde gânduri cu iubita/ul ta/tău. Te simți mult mai aproape de partenerul tău acum. Probabil ca relația ta să capete un sens mai profund, deși dacă îți urmărești cuvintele, ar fi în avantaj. S-ar putea să te gândești la casătorie. Planifica-ți ceva distractiv pentru a vă distra bine.

Horoscop Minerva 6 – 13 decembrie 2020 Taur Profesional

Săptămâna aceasta vei vedea că, în sfârșit, lucrurile se îmbunătățesc în ce privește munca. Întrebările și confuziile din mintea ta cu privire la direcția spre care se îndreaptă cariera ta vor primi răspunsuri și vor fi clarificate. Curând vin vești de la locul de muncă. Ar putea fi o promovare sau o evaluare. Ai răbdare căci vei avea parte de recompense care merită.

Horoscop Minerva 6 – 13 decembrie 2020 Taur Financiar

Oportunitățile lucrative de a câștiga bani pe Internet sunt în top în această săptămână. Cu toate acestea, s-ar putea ca oportunitățile să nu fie atât de mari pe cât par. Investițiile legate de proprietăți se vor dovedi foarte bune – fie zugrăvești până la venirea Moșului sau cumperi un congelator nou. Proiectele care te interesează nu vor întâmpina deloc obstacole.

Horoscop Minerva 6 – 13 decembrie 2020 Taur Sănătate

Este o săptămână mixtă în ceea ce privește sănătatea. Durerile articulare sunt la ordinea zilei, deci nu trebuie forțate. Atenție la alergia la frig sau varii infecții ale pielii. Dacă soția sau altcineva din familie este însărcinată, sunt predispuse la acumulare de apă în organism, ar trebui să îți odihnească picioarele sau chiar picioarele tale s-ar putea umfla, provocându-ți mult disconfort.

Citește horoscopul săptămânii viitoare și pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top