Connect with us
Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Balanță. Apar bani

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Zodia Balanță. Apar bani

Află horoscopul realizat de Minerva pentru Zodia Balanță în săptămâna 8 – 15 februarie. Săptămâna aceasta, așteaptă-te la noutăți odată cu Luna Nouă de la mijlocul săptămânii și cu Noul An Lunar. Află previziunile complete în continuare.

Luni, Soarele din Casa a 5-a a creativității, face o conjuncție cu Mercur retrograd. Mintea ta este activă și vrea să rezolve un puzzle. Este o zi bună pentru a juca jocuri video care implică construirea de orașe sau jocuri de societate care necesită strategie. Înveți foarte ușor.

Mercur face un trigon cu Nodul Nord din Casa a 9-a a spiritului de aventură și a studiilor aprofundate, în Gemeni, marți. Aduce una dintre cele mai bune energii pentru întâlnirea cu ghizii spirituali. Poți discuta cu cineva care îți poate dezvălui informații importante. Este o zi bună pentru a trimite mesaje oamenilor pe care îi admiri.

Miercuri, Mercur face un pătrat cu Marte în Taur aflat în Casa a 8-a, casa resurse de la alții. O eroare bancară sau o problemă cu un card de credit te poate scoate din sărite. Dacă acest lucru nu poate fi lămurit decât a doua zi, ia o pauză, astfel încât să nu-ți pierzi cumpătul așteptând ajutor. Folosirea mai bună a acestei energii este să te concentrezi asupra vânzării mobilierului de care nu mai ai nevoie pe Oleix.

Luna nouă în Vărsător de joi, 11 februarie, o aduce în prim plan pe Venus din Vărsător care face o conjuncție cu Jupiter. Iubirea este la putere, astăzi, așa că ai putea cădea cu ușurință în capcana iubirii. Dacă ești deja într-o relație de dragoste, este o zi bună de stat în casă. Există și o anumită energie a fertilității.

Anul Nou Lunar are loc vineri. Mercur este conjunct cu Venus. Astăzi, ai un ochi grozav pentru artă, ureche muzicală și dorința de a avea lucruri mai frumoase în viața voastră. Este un moment bun pentru a decora casa sau de a asculta muzica preferată pe care n-ai mai auzit-o de ceva vreme.

Sâmbătă, Marte face un sextil cu Neptun din casa muncii. S-ar putea să lucrezi, dar mintea să nu-ți stea la muncă. Ai fi bine să depui un efort cât de cât. Astăzi trebuie să pui lucrurile în mișcare.

Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Zodia Balanță. Relațional

Întrucât relația voastră are ceva în plus în zilele acestea, nu ar trebui să ignori semnalele dar nici să stai încuiat în casă. Ieși, trebuie să fii văzut ca să atragi atenția. Răsfați-te cu ceva distractiv și interesant, cum ar fi cursuri de dans sau vedeți un film împreună. Vei descoperi că acest lucru întrerupe monotonia și vă oferă ceva de care să vorbiți, să comentați. Săptămâna viitoare va fi grozavă pentru tine ca să te reconectezi cu iubita ta.

Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Zodia Balanță. Profesional

Noi oportunități care îți sporesc perspectivele de carieră săptămâna aceasta. Profită la maximum de aceste oportunități. Posibil ca managerii diverselor intreprinderi și instituții să își tragă sufletul, în această săptămână. Vei primi o ofertă de muncă după o perioadă lungă de așteptare. Este de așteptat să obți un loc de muncă cu venituri mai mari. Cariera ta va primi mare impuls motivațional după realizările recente.

Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Zodia Balanță. Financiar

O cerere de împrumut depusă de mai mult timp este aprobată, în sfârșit, săptămâna aceasta. În acest timp trebuie să fii atent și să începi să te gândești la economii. Alegerile bune te vor ajuta să îți menți contul stabil. Cheltuielile legate de călătorii sunt probabile în această săptămână. Piața acțiunilor începe să crească și obțineți câștiguri decente.

Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Zodia Balanță. Sănătate

Problemele legate de piele nu le rezolvi decât la dermatolog. Ai face bine să se fii vesel și să consumi alimente sănătoase. Unii pensionari s-ar putea confrunta cu o slăbiciune ușoară din cauza schimbării bruște fie a stilului de viață, fie a vremii. Li se recomandă să evite să fie neglijenți cu alimentația.

Citește și Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top