Connect with us
Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Gemeni. O săptămână cu noroc

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Zodia Gemeni. O săptămână cu noroc

Află horoscopul realizat de Minerva pentru Zodia Gemeni în săptămâna 8 – 15 februarie. Nu-ți dorești decât să fii acasă și energia noului an lunar te va susține din plin. Află previziunile pentru această săptămână pentru Gemeni.

Luni, Soarele din Vărsător face conjuncție cu Mercur retrograd din Casa a 9-a, a credinței și a adevărurilor personale. Astăzi, te simți mult mai ferm decât de obicei cu privire la ceea ce crezi și de ce crezi. În mintea ta, este posibil să ai argumentul perfect. Dar, în acest aspect de ardere, Mercur este combustat de soare, astfel încât oamenii pur și simplu nu te ascultă sau nu aud ce spui.

Tot Mercur retrograd face un trigon cu Nodul Nord din semnul tău, marți. Primești mesaje pe căi subtile. Ia-le în considerare și notează-le ca le poți canaliza mai apoi.

Iar miercuri, Mercur retro reușește să facă un pătrat cu Marte în Taur în Casa a 12-a care este și o casă a vulnerabilităților. Instinctele de luptă sau de fugă sunt declanșate astăzi și de cel mai mic gest. Ar putea fi vorba despre niște informații pe care le-ai obținut de pe internet sau te-ai uitat prea multe știri.

Luna nouă din Vărsător de pe 11 februarie aduce o conjuncție între Venus și Jupiter. Acum te simți din nou bine și ești gata să te răsfeți un pic. Acest lucru s-ar putea rezuma la cumpărături online. Pariurile pe dietă sunt dezactivate astăzi, înoți într-o mare de pofte și de dulciuri.

Vineri are loc Anul Nou Lunar și din nou Mercur retro face o conjuncție cu Venus în Vărsător. Prietenii și rudele împărtășesc vești bune. Auzi de la prieteni tot felul de vești. Astăzi transmiți mesaje lungi și răspunzi pe rețelele de socializare. Este a comunicării destul de plăcută.

Sâmbătă, Marte în Taur face un sextil lui Neptun din Casa a 10-a a carierei. Toate aceste date pe care le-ai adunat de-a lungul săptămânii te pot face să te gândești la un nou loc de muncă sau să începi ceva pe cont propriu. Din păcate, acest aspect impulsiv al lui Marte și Neptun este ca și cum ai încerca să faci mai multe lucruri deodată să vezi și videoclipuri și să și joci jocuri video.

Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Zodia Gemeni. Relaţional

Dragostea s-ar putea să aibă un loc pe scaunul din spate, săptămâna aceasta, deoarece ești complet absorbit de muncă. Vei fi extrem de ocupat să rezolvi unele probleme de muncă. Partenera/ul te va sprijini și îți va da o mână de ajutor. Cei singuri au o viață amoroasă mai bună ca niciodată. Vor întâlni destul de mulți potențiali parteneri, care îi admiră și în prezența cărora se simt bine.

Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Zodia Gemeni. Profesional

În această săptămână vei fi bucuros să afli că orice țintă ți-ai stabilit, acum este la îndemână. Singurul lucru care ar putea interveni între tine și visele tale este disponibilitatea de a le atinge. Asigură-te că ești suficient de motivat pentru a-ți urmări obiectivele concentrat și determinat. În această săptămână vei avea șansa de a corecta unele lucruri.

Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Zodia Gemeni. Financiar

Perspectivele financiare arată binișor pe tot parcursul săptămânii. Performanța bună la locul de muncă aduce și recompense financiare. Economisește acești bani pentru a-I folosi în viitoar, nu fii nerăbdător să îi cheltui. Este momentul potrivit pentru cei care doresc să-și vândă acțiunile la bursă. Posibil ca cererea de împrumut pentru achiziția unei proprietăți sau pentru reorientarea afacerilor, să fie aprobată în această săptămână.

Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Zodia Gemeni. Sănătate

Vei fi concentrat pe sănătatea ta. Îți modifici stilul de viață și te implici în activități în aer liber. Te simți în formă și energizat și mintea te devine receptivă la ideile bune. Puseele de boală cronică, cum sunt durerile articulare sau de spate, se mai potolesc săptămâna aceasta. Nu te culca pe o ureche că ești sănătos și păstrează controlul asupra a ceea ce mănânci.gemeni.

Citește și Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top