Connect with us
Horoscop Minerva 8 - 15 februarie 2021 Berbec. De cine să te ferești

Horoscop Saptamanal

Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Zodia Berbec. De cine să te ferești

Află horoscopul realizat de Minerva pentru Zodia Berbec în săptămâna 8 – 15 februarie. În această săptămână, Luna Nouă aduce o schimbare de energie interesantă. Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Berbec. De cine să te ferești

Luni, Soarele din Vărsător face conjuncție cu Mercur retrograd. Poți obține o mică victorie în fața unui prieten care nu a fost atent sau nu a ascultat ce i-ai spus în trecut. Fii atent, oamenii te ascultă. Postările de pe rețelele de socializare îți pot aduce mai multe aprecieri și simpatii.

Mercur în mișcarea retrogradă ajunge să efacă trigonul cu Nodul Nord din Gemeni, marți. Este o energie bună pentru crearea unui plan. Și pe măsură ce Mercur își continuă mersul retrograd, este timpul să refaci un plan, să faci ajustări și să cauți ca reper o nouă direcție.

Miercuri, Mercur face pătrat cu stăpânul tău planetar Marte care este în Taur. Ești gata să ai un schimb de replici cu cineva care te provoacă ideatic. Acest lucru este valabil mai ales dacă o persoană vrea să ia ceva care îți aparține. Indiferent dacă îți ia scaunul sau îți ia ultima îmbucătură, vei avea ultimul cuvânt.

Joi, Venus este conjunctă cu Jupiter, apoi Luna Nouă în Vărsător, face să te concentrezi asupra comunității tale și asupra a ceea ce înseamnă conceptul de comunitate pentru viitorul tău. Este posibil să dorești să te implici mai mult în politica instituției sau în organizații caritabile. Sau acest lucru ar putea însemna că ești nemulțumit de spiritul comunitar din cartierul tău și te gândești să împachetezi și să pleci.

Vineri se petrece Noul An Lunar iar Mercur, face o conjuncție cu Venus. Este bine să te privești lucrurile pentru care ești recunoscător și să adaugi asta în jurnalul personal. Ia în considerare s scrii câteva pagini sincere. Nu ar strica să contactezi un prieten pentru a-i spune cum ți-a schimbat viața.

Sâmbătă, Marte din Taur face un sextil cu Neptun din Pești. După toate gândurile, planificare și discuții, ești gata să iei măsurile care se impun. Dar acesta nu este cel mai bun aspect pentru a acționa direct. Te simți pe malul apei, bagi degetul să vezi care este temperatura apei, apoi, cu gesturi ferme dar lente te arunci în apă și începi să traversezi lacul, în ideea de a-ți continua drumul înainte. Lasă acțiunea de forță și îndrăzneață pe săptămâna viitoare.

Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Zodia Berbec. Relaţional

Dragostea înflorește în viața ta destul de surprinzător în această săptămână. Șanse excelente pentru romantism, pe măsură ce întâlnești pe cineva special. Vezi, fii sigur că sentimentele tale sunt reale și puternice înainte de a-ți lua vreun angajament. Pe cei căsătoriți, astrele îi îndeamnă cu tărie să facă eforturi pentru a crea armonie în relație. Așteaptă-te la momente de mulțumire spre mijlocul săptămânii.

Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Zodia Berbec. Profesional

Îndrumarea unui expert sau a unui coleg te va motiva să obți mai multe pe planul carierei. Vei beneficia de această șansă și vei învăța multe din experiența lui. Nu ar strica să iei și decizii cu privire la ceea ce vrei să faci în viitor. Este posibil ca modelele de fashion să nu aibă o săptămână prea grozavă, defilările pe podium fiind amânate. Posibil să nu fi selectat pentru un proiect din care ai dorit să faci parte.

Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Zodia Berbec. Financiar

Momente bune dacă te ocupi de afaceri imobiliare. Posibil ca prețurile proprietăților să crească și să îți sporească și portofoliul și contul. Asigură-te că ai finalizat câteva oferte importante astăzi. Situația financiară va fi stabilă dacă folosești acești bani în plus pentru a-ți asigura viitorul.

Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 Zodia Berbec. Sănătate

Va fi bună dacă vei respecta o alimentație echilibrată pentru a-ți menține greutatea sub control. Aerul proaspăt vă face bine. Buna dispoziție combinată cu obiceiurile bune vor crește nivelul de energie prin mișcare. Totuși, spre sfârșit de săptămână, trebuie să eviți să te delectezi cu dulciuri.

Citește și Horoscop Minerva 8 – 15 februarie 2021 pentru:

BERBECTAURGEMENIRACLEUFECIOARĂBALANȚĂSCORPIONSĂGETĂTORCAPRICORNVĂRSĂTORPEȘTI

Horoscop Minerva, cunoscută pentru precizia cu care face previziunile astrologice și mult iubită de public pentru horoscopul prezentat de ea, revine în grupul Smart Activity.Horoscop Minerva săptămânal și lunarTimp de 3 ani a realizat horoscopul săptămânal și horoscopul lunar pe Revista Teo, cel mai citit site de femei din România, iar odată cu noile schimbări editoriale, Minerva revine cu mult apreciatul său horoscop pe huff.ro.În fiecare săptămâna, previziunile horoscopului săptămânal vor fi publicate în rubrica Horoscop Minerva. Tot acolo în fiecare lună veți găsi celebrul Horoscop Lunar Minerva.Dacă doriți să o contactați pe Minerva o găsiți pe blogul ei Astrologie cu Minerva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop Saptamanal

To Top